[RESENO]Limited or no connectivity

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

markonastic

Početnik
Poruka
11
Postoji hiljadu resenja za ovaj problem na netu, ali ja ne uspevam da ga resim.
Drugarici je bivsi decko namerno nesto ujebao tako da vecina resenja koja se mogu naci ne resavaju ga ako je ljudski faktor u pitanju. Probao sam razne fore sa direktnim unosenjem IP adrese, default gateaway, DNS servera, onda sa unosenjem komandi u cmd, ipconfig /release, /renew...
Ne postoji nikakav ruter, direktno je prikljucen na modem mreznim kablom. Drugi kompjuter radi savrseno, sa njega vam pisem.

Molim vas pomagajte

Iskljuci antivirus i firewall, pretpostavljam da si uradio i da nema efekta, onda pokusaj sa resetovanjem tih mreznih servisa, iskljucivo TCP i IP-a. Dakle, otvori START, kucaj u polju za pretragu CMD i pokreni ga kao administrator, zatim kucaj ovu komandu: netsh winsock reset
Pritisni enter i restartuj racunar, nadam se da ce ti resiti problem!

koliko sam ja tebe shvatio imaš modem iz kojega guraš mrežni kabl iz jednoga kompa u drugi u jednom radi u drugom ne radi , evo jedAN SAVET odeš u device menager i deinstaliraš drajvere za tu mrežnu karticu zatimm resrtuješ mašinu i potom instaliraš drajvere..pokreni posle toga čarobnjak za konekcije pa javi šta si uradio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back