resenje

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda i ima u njegovoj glavi ali narod ne zna ni za jedno resenje a ni zvanican stav..i to je po meni osnovni problem..
Pitanje Kosova trebalo je da se nadje u Skupstini i tamo da se raspravlja o tome i donese zajednicki stav a ne da to zna Mile
ili da se o tome raspravlja kako je Vucic rekoa na glavnom odboru sns-a :roll: Ova drzava nije njegovo a ni sns-a privatno vlasnistvo

ne daj Boze da skupstina o tome odlucuje. Pre neku godinu CELA SKUPSTINA GLASALA SA 100 POSTO DA SE AMERICKIM VOJNICIMA U SRBIJI DA POLITICKI IMUNITET..................................ne smem ni da zamislim u ciju bi korist te prodane duse glasale o KOSOVU.

autorska tema

najnovija izjava naseg predsednika

Vučić: Danas sam im to rekao, evo čuo je to Mile.
E aj da vidim kako ćete sada da rešite.
Aj da vidim kako ćete da rešite.
Aj da vidim kako ćete da rešite.
Pošto ja znam da ne može da se reši bez Srbije.

E aj da vidim kako ćete da rešite.

od razgranicenja, preko odricanja do cuo je to mile
ima li srbija zvanican stav sa kojim nastupa po pitanju okupacije dela njene teritorije na kosovu?
necu da ti kazem celavi!!!

to ti je odgovor *******og

on je imao , ali ga niste pitali...

idiot placeni

Pa vidiš da je do tvoje glave pošto je evidetno da čovek kaže da nikog ništa drugo sem priznanja ni ne interesuje, i da su im pregovori sve vrme sa stanovišta priznanja.

Konačno je shvatio ono što su svi već znali.

Da ne kaže da su ovi pre njega pregovore sa tog stanovišta i započeli. I naravno je da se on ograđuje da on nema ni pravo sa te pozicije da vodi bilo kakve pregovore, za razliku od ovih kretena pre njega koji su to 'ladno uradili. Što će reći- da ga sve vreme otkako je došao na vlast vuku za nos sa tim pregivorima i da su ti pregovori jasno pozicionirani.

Ko je predao sever Kosova?
Ko je izmanipulisao lokalne izbore na severu Kosova i predao te opštine Albancima?
Ko je predao katastarske knjige Albancima?
Ko je dao pozivni broj Kosovu?
Ko je ukinuo civilnu zaštitu na Kosovu?
Ko je predao sudove Albancima?
Gde je tih 5:0 ?

Kome treba budala u pregovorima koju svo vreme vuku za nos?
Kako su ti pregovori jasno pozicionirani kad niko osim njega ne zna o čemu se pregovara?

Konačno je shvatio ono što su svi već znali.

Ko je predao sever Kosova?
Ko je izmanipulisao lokalne izbore na severu Kosova i predao te opštine Albancima?
Ko je predao katastarske knjige Albancima?
Ko je dao pozivni broj Kosovu?
Ko je ukinuo civilnu zaštitu na Kosovu?
Ko je predao sudove Albancima?
Gde je tih 5:0 ?

Kome treba budala u pregovorima koju svo vreme vuku za nos?
Kako su ti pregovori jasno pozicionirani kad niko osim njega ne zna o čemu se pregovara?
Pa oni drugi istina nisu budale, njima je Kosovo jednostavno oduzeto ko maloj deci. I saće oni da se diče da su oni sačuvali sever Kosova :namcor:

Nešto ne znam ovo. A jel Skupština odlučivala i o tome kad se pitanje Kosova izmestilo iz UN u EU?
Питанје КиМ-а није измештено из УН у Брисел.
Просто: у УН се не решавају техничка питања, већ само статусна. Зато су техничка питања пренета у Брисел, а УН су надлежне за статусна питања.

То што је Алек Нејаки увртео у главу да ће он (први у историји) решити питање КиМ (или му је то био задатак) па преговара и о статусу, то је ствар његове препотенције.

Иначе, у УН и даље СБ разматра извештај о стању у КиМ, и једини је надлежан за пријем нових земаља у УН.

Знам да ниси глуп, али не преви се.

Питанје КиМ-а није измештено из УН у Брисел.
Просто: у УН се не решавају техничка питања, већ само статусна. Зато су техничка питања пренета у Брисел, а УН су надлежне за статусна питања.

То што је Алек Нејаки увртео у главу да ће он (први у историји) решити питање КиМ (или му је то био задатак) па преговара и о статусу, то је ствар његове препотенције.

Иначе, у УН и даље СБ разматра извештај о стању у КиМ, и једини је надлежан за пријем нових земаља у УН.

Знам да ниси глуп, али не преви се.
Mi dobojamo pritiske o statusnom pitanju iz EU, a ne o tehničkim. I što uopšte EU. EU treba da gleda svoja posla. Oni upošte ne bi trebalo da imaju mandat da stvaraju bilo kakav pritisak.

Mi dobojamo pritiske o statusnom pitanju iz EU, a ne o tehničkim. I što uopšte EU. EU treba da gleda svoja posla. Oni upošte ne bi trebalo da imaju mandat da stvaraju bilo kakav pritisak.
Слажем се, свако ради свој посао. И ЕУ је умислила да је нека политичка сила, али је обичан амерички вазал.

Њихово је да притискају а наше да се на то правимо блесави.

Слажем се, свако ради свој посао. И ЕУ је умислила да је нека политичка сила, али је обичан амерички вазал.

Њихово је да притискају а наше да се на то правимо блесави.
Pa to valjda i radi, i plus vraća bumerang :aha2:

Pa to valjda i radi, i plus vraća bumerang :aha2:
Ма не ради.

Принцип у оваквим преговорима треба да буде: ништа није договорено док се све не договори.

Тако је испало да смо ми давали једну по једну институцију на северу, а они ништа, дали смо катастарске књиге, телефонски број, а они опет ништа.

Да би скоро Алек Нејаки изјавио: Ја сам им веровао (мислио је на Европу), а они су нас преварили (ваљда су га преварили), и сада смо немоћни.

Рече човек и остаде жив.

Ма не ради.

Принцип у оваквим преговорима треба да буде: ништа није договорено док се све не договори.

Тако је испало да смо ми давали једну по једну институцију на северу, а они ништа, дали смо катастарске књиге, телефонски број, а они опет ништа.

Да би скоро Алек Нејаки изјавио: Ја сам им веровао (мислио је на Европу), а они су нас преварили (ваљда су га преварили), и сада смо немоћни.

Рече човек и остаде жив.
U celoj priči se ne radi samo o severu. I kako sam već rekao- ne može sever da bude nikakva uteha opoziciji ako su cele pregovore i doveli u otpočinjanje tačke samostalnosti Kosova. Oni su napravili da je podloga pregovora samostalnost Kosova i na toj podlozi oni kao nešto.

U celoj priči se ne radi samo o severu. I kako sam već rekao- ne može sever da bude nikakva uteha opoziciji ako su cele pregovore i doveli u otpočinjanje tačke samostalnosti Kosova. Oni su napravili da je podloga pregovora samostalnost Kosova i na toj podlozi oni kao nešto.
Pa nije Bastać potpisao kapitulaciju nego SNS 1999

Mozda i ima u njegovoj glavi ali narod ne zna ni za jedno resenje a ni zvanican stav..i to je po meni osnovni problem..
Pitanje Kosova trebalo je da se nadje u Skupstini i tamo da se raspravlja o tome i donese zajednicki stav a ne da to zna Mile
ili da se o tome raspravlja kako je Vucic rekoa na glavnom odboru sns-a :roll: Ova drzava nije njegovo a ni sns-a privatno vlasnistvo
Добро је, бре, шта сте се ту ускомешали.

Добро је све док је Миле жив.

Док не буде како је мој деда говорио: Ако ми не верујете, питајте покојнога Мирка.

Наш главни проблем је што смо изгубили поверење у институцију председника, па сад само налазимо мане и измишљамо нешто.

Ми бисмо за све да нас пита, или нас или Скупштину.

Нема се времена за то, људи, живи се брзо, стално смо на конференцијама, заседањима, не стижемо ни да пишкимо, ни шницлу да поједемо, а ви бисте да вас се нешто пита.

Постали смо један незахвалан народ.

Помињање енклава на југу КиМ је обично онда када се показује немоћ да се нешто добро уради за Србе на Северу. И сами сами Срби са југа желе ЗСО, јер би им био ослонац за опстанак.

Преговори о техничким питањима су лоше вођени. Јасно је да наше власти не могу да издају документа грађанаима нити таблице, али се требали ићи на то да се унифицирају и документа и таблице. Ако им смета грб Србије на таблици, скинићемо га, али га неће ни они стављати, уосталом тако је у многим европским земљама.

Албанци би се супротстављали свакој унификацији, а у томе би били подржани ос Врисела и УСА, али ми смо попустили зарад европског пута коме се не види крај.

Међутим, катастрофа је што је Алек Нејаки изашао из оквира преговора о техничким питањима и почео да преговара о статусним питањима. Можда је морао под притиском, али то је притисак на њега и као частан човек требао је о томе да обавести Скупштину и да тражи од ње мишљење.

Помињање енклава на југу КиМ је обично онда када се показује немоћ да се нешто добро уради за Србе на Северу. И сами сами Срби са југа желе ЗСО, јер би им био ослонац за опстанак.

Преговори о техничким питањима су лоше вођени. Јасно је да наше власти не могу да издају документа грађанаима нити таблице, али се требали ићи на то да се унифицирају и документа и таблице. Ако им смета грб Србије на таблици, скинићемо га, али га неће ни они стављати, уосталом тако је у многим европским земљама.

Албанци би се супротстављали свакој унификацији, а у томе би били подржани ос Врисела и УСА, али ми смо попустили зарад европског пута коме се не види крај.

Међутим, катастрофа је што је Алек Нејаки изашао из оквира преговора о техничким питањима и почео да преговара о статусним питањима. Можда је морао под притиском, али то је притисак на њега и као частан човек требао је о томе да обавести Скупштину и да тражи од ње мишљење.
Pa ne znam to sad, oni su prevedeni žedni preko vode, ovi zloupotrebljavaju svoj uticaj, a on opet može da bude da se ne snalazi najbolje u celoj priči. Al u sklopu nezavisnosti Kosova opozicija nema šta da ga napada. Naprosto, kad i ako do toga dođe, srbe jednostavno treba iseliti sa Kosova.

Back