resenje

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
autorska tema

najnovija izjava naseg predsednika

Vučić: Danas sam im to rekao, evo čuo je to Mile.
E aj da vidim kako ćete sada da rešite.
Aj da vidim kako ćete da rešite.
Pošto ja znam da ne može da se reši bez Srbije.

E aj da vidim kako ćete da rešite.

od razgranicenja, preko odricanja do cuo je to mile
ima li srbija zvanican stav sa kojim nastupa po pitanju okupacije dela njene teritorije na kosovu?

Mozda i ima u njegovoj glavi ali narod ne zna ni za jedno resenje a ni zvanican stav..i to je po meni osnovni problem..
Pitanje Kosova trebalo je da se nadje u Skupstini i tamo da se raspravlja o tome i donese zajednicki stav a ne da to zna Mile
ili da se o tome raspravlja kako je Vucic rekoa na glavnom odboru sns-a :roll: Ova drzava nije njegovo a ni sns-a privatno vlasnistvo

Mozda i ima u njegovoj glavi ali narod ne zna ni za jedno resenje a ni zvanican stav..i to je po meni osnovni problem..
Pitanje Kosova trebalo je da se nadje u Skupstini i tamo da se raspravlja o tome i donese zajednicki stav a ne da to zna Mile
ili da se o tome raspravlja kako je Vucic rekoa na glavnom odboru sns-a :roll: Ova drzava nije njegovo a ni sns-a privatno vlasnistvo
Nešto ne znam ovo. A jel Skupština odlučivala i o tome kad se pitanje Kosova izmestilo iz UN u EU?

Pitanje Kosova trebalo je da se nadje u Skupstini

Netacno. Pitanje Kosmeta nije politicko pitanje da se o tome u Skupstini preserava. To je vojno pitanje. Teritorijalni integritet i granice su cisto vojno pitanje.
U stanju teritorijalne povrede i sukoba Skupstina moze biti raspustena. Vrhovna komanda i vojska vode glavnu rijec. Vrijede vojni zakoni.

Netacno. Pitanje Kosmeta nije politicko pitanje da se o tome u Skupstini preserava. To je vojno pitanje. Teritorijalni integritet i granice su cisto vojno pitanje.
U stanju teritorijalne povrede i sukoba Skupstina moze biti raspustena. Vrhovna komanda i vojska vode glavnu rijec. Vrijede vojni zakoni.
To je Irelevantno pitanje.

Relevantno pitanje je Sjahavanje Šize

a jel ti znas koji je vucicev predlog i o cemu on prica kada se nadje tamo u briselu ?
Nešto ne znam ovo. A jel Skupština odlučivala i o tome kad se pitanje Kosova izmestilo iz UN u EU?
A što hoće da ti se kaže- da ono najbitnije što je bilo pa se sa tim nije išlo na Skupštinsku raspravu. A ove sitnice, koje ustvari sve do mometna priznanja ili ne, nisu ni bitne. I svakako ga niko ništa ni ne pita sem priznanja.

1. Vučić: Kosovo će dobiti nezavisnost na celoj teritoriji, ali ne mojom krivicom

2. Vučić: Aj da vidim kako ćete da rešite.

I hajde sad ti pa budi pametan i ukapiraj situaciju :think::sad2::ceka:

Ako njega ne odvedu u ludaru odvešće mnoge od nas.

1. Vučić: Kosovo će dobiti nezavisnost na celoj teritoriji, ali ne mojom krivicom

2. Vučić: Aj da vidim kako ćete da rešite.

I hajde sad ti pa budi pametan i ukapiraj situaciju :think::sad2::ceka:

Ako njega ne odvedu u ludaru odvešće mnoge od nas.
To što ti ne razumeš njega šta priča, to pre može da bude do tvoje ograničenosti nego do toga da je on lud :aha2:

autorska tema

ima li srbija zvanican stav sa kojim nastupa po pitanju okupacije dela njene teritorije na kosovu?

Бота дерпе је увалио Пиздоустом врућ кромпир али за сада нема никаквих назнака о признању. Пропаганде запада и домаћих будалетина не треба узимати за озбиљно. Они ће преко медија да силују, лажу, мажу како је све готово. Али, није.

To što ti ne razumeš njega šta priča, to pre može da bude do tvoje ograničenosti nego do toga da je on lud :aha2:

Pa nije strašno ako je do moje ograničenosti...

Ja se samo bojim da njega potpuno razumeju samo neograničeno glupi ljudi
kakvih ima podosta u Srbiji, botovi, neki iz interesa i sl.

PS Daleko bilo da tebe svrstavam u te i takve.

a jel ti znas koji je vucicev predlog i o cemu on prica kada se nadje tamo u briselu ?
Па његов "предлог" је очигледно такав ДА СЕ НЕ УСУЂУЈЕ НИ ДА ГА ПОМЕНЕ ЈАВНО... него све нешто покушава шибицарски и испод жита да ућари......

autorska tema

Опет га фата Маниту

Решење је да признамо сами себи да су Вућић Николић Шашељ фашисти који су на власт дошли демократским избоима

на којима су победили фашисте Ђиласа и Тадића.

Решење је да признамо сами себи да су Вућић Николић Шашељ фашисти који су на власт дошли демократским избоима

на којима су победили фашисте Ђиласа и Тадића.

Твоја је теза да су сви исти и да зато напредњаци морају да владају вечно.

Једни фашисти су сменили друге фашисте .... сутраже доћи трећи фашисти ...

Више нико се не сећа како је то не бити у фашизму

Back