Resenje za Partizan

Rekoh ja, ali me ovde cesto brisu, pa se ne vidi.
Partizan treba da krene od nule, od domace lige.
Otisao je interesni lobi, Vujosevic,Danilovic, odlaskom u domacu ligu iz Partizana ce otici svi oni koji s njim imaju neku kombinaciju, kojom bi se ovajdili.
Nazalost u prelaznom periodu je izgleda dosao na celo kluba neko koga manje vise boli kur.ac za Partizan, nego ima mnogo miliona pa resio da Partizan uizme kao igracku, kad bude imao vremena da se bavi s njim.
Dok obilazi splavove i igra u NBA daje igracku Bericu da se igra s njom, a posle ce se vec videti.
I dalje u dugvima do guse, doduse sad se o njima vise zna, i dalje bez profesionalnog menadzmenta, i dalje bez plana, vizije, ideje koja ce voditi klub.
Igracki kadar skupljen s koca i konopca sa osnovnom idejom "ne mozemo da vas platimo, ali dacemo vam da igrate za sebe i da vas neko vidi i kupi".
S takvom idejom se ne pravi klub.
U takvoj konstelaciji Bozic je idealan trener, ne vise, ne bori se,ne psuje, niti ima kapaciteta da nesto promeni.
Takodje zanimsljivo, da se pad Partizana tkaodje poklapa sa nastankom i prosperitetom ekipe Mege.
Ranijih godina, Partizan je izvlacio iz rukava neke igrace, zahvaljujuci dilovima sa menadzerima.
Sad kad je Raznatovic resio da sam pravi svoj klub, jer mu je to jeftinije, Partizan je i tu izvisio, i na njegovom kadru se to najvise osetilo.
Nista, Partizan ide u domacu ligu, Bozica postaviti za trenera juniora, zaposliti tri cetiri trenera da obilaze Srbiju u potrazi za talentima, dati priliku nekom mladom treneru da se dokazuje kroz domacu ligu.
Resiti se vodja navijaca i njihovih interesa, a pravi grobari ce uvek pomoci klubu.
Od mene dve sezonske karte, koliko god da kostaju, a ne moram nijednom otici na utakmicu.
Samo zelim da vidim da klub ima ideju prema kojoj se tezi, i da ima zdravu sportsku pricu iza sebe.

Back