Resenje za nasu situLaciju

Vagina-Explorer-Jezikom:
Ti si lud coveche,ovaj forum si poceo da shvatas previse licno,jednom sam ti odgovorio pa si brze bolje potrazio topic gde bi mi odgovorio,stvarno si PSIHO,neka vrsta virtuelnog Hanibala Lektora.Potrazi svoj smisao za humor i shvati da se ovo sve virtuelno,ili iskljuchi komp i idi zakolji nesto,PSIHO!!!!I sta kad ti avatar trazi CMOK!Tako deluje,kao matori pedofil sa kakvim se sprdaju u South Park-u.CMOK CMOK CMOK CMOK-ovo je cmok bez ikakve seksualne konotacije,to je cmok za srecu,putuj igumane...ccc...ja sam skroz str8 lik,sta si se ponadao bolesniku!?

Moja ordinacija je od sada za tebe uvek otvorena.:-D
Shto ne kazesh da volish da drkash na starije matorce..:-D
A sad ozbiljno.
Shta ochekujesh pa upao si na temu ko grom iz vedra neba,nigde pozdrav nishta...
Ali dobro vagino oprashtam ti zbog izuzetnog smishljenog imena...

Psihologue:
Kao kad upadne muva u bulju za vreme trpanja pa iritira glavitj...

Pa jel se zapira ta tvoja zenska, ha? Uh uh uh ljudi......nadjite neku finu, cistu i zabrijanu, ne morate bas svasta da obradjujete..... ccc Kuda ide ovaj svet?

Al' opet, posto si rekao "kada muva upadne u bulju" zapitao sam se da nisi i ti neki "furundzija"? Nisi valjda? Ne i ti!

Vagina-Explorer-Jezikom:
"Размишљањима људи са периферије велеграда"-mozes da se sam pohvalis takvim razmisljanjima,cudi me da znas da citas latinicu,vidim furas cirilicu,jako lepo,pojacaj taj grand,i da,napravi topic da deca u osnovnim skolama treba da uce gusle.
I kakav klon????To ne razumem!
I jel si ti isfrustriran sto nemas kablovsku???Priznaj!

А Ти се разумеш у гусле баш све исто као и у "вагину"... хајде погрешио-ла си форум иди на Љубав и секс... :roll:

Vagina-Explorer-Jezikom:
Dosadili su mi radikali,DS,DSS,SLobe,Mire,Tijanic-Mitrovic,Dinkic,Mile Dragic,Prvoslav,Crnogorci koji se otcepljuju 10 god. a nemaju m*da da to urade jer bi jeli peceno kamenje,Karic posteni 063 biznisman,TV dueli,Hag,Ratko Mladic & Karadzic...
Predlazem da postanemo protektorat EU ili G-7;da se napravi komisija u kojoj sedi jedan predstavnik Skandinavije-zima ali standard,jedan Japanac-sljakanje,jedan Nemac-sljakanje,jedan Amerikanac-moc,jedan Kinez-sljakanje,jedan Slovenac-od svih slovensih zemalja oni su medju uspesnijima i jedna neukaljana i uspesna domaca javna licnost,iz bilo koje branse,tipa Aleksandar Djordjevic,koji bi bio njihov PR.
Ta komisija bi upravljala nasom zemljom,ekonomski bi nas oporavili,uveli bi red,smanjili bi korupciju,jer je ocigledno da mi kao narod ne mozemo da imamo vlast koja ce nesto da promeni na bolje,koja ce narodu da pruzi 24 casa bez politike,ubistva vojnika,zlostavljane dece,zemlje ucesnika Lige Sampiona,bez opljackane menjacnice,pobedu nad Francuskom u basketu,narod koji ujutru ne smrdi u autobusu,pismene i obrazovane ljude;ocigledno je da na vlast dolaze nesposobni ljudi,zeljni suvog kesha,samoreklame,pozeraja i putovanja po belom svetu,koji ostvaruju veze kako bi decu upisali u skupe privatne skole po svetu.
Komisija sastavljena od stranaca bi trebalo da otvori fabrike u ovoj nasoj crnoj rupi,da nas vrati ispred svih nasih suseda,i uvede u EU...
Koliko potpisa bi trebalo skupiti?100.000?milion?
Mislite o tome,dok vas neciji zadah ili pazuh tera da sidjete stanicu ranije...

slažem se da bi bilo dobro, ali ne verujem da je izvodljivo...

Back