fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Kako sve potrage za delovima nestalog aviona nisu dali konačne odgovore, jedina je mogućnost ova:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično pitanje koje čeka odgovor!A šta je posle bilo sa putnicima?
ja verujem da su ih ribice izgrickaleOdlično pitanje koje čeka odgovor!
Kada oboreni avion velikom brzinom zvekne o morsku površinu, razbije se na hiljade delova od kojih mnogi plastični i lakši 'šuplji' metalni ostanu plivati na površini. Navodno su nađena samo dva komadića na obalama Afrike? I te delove su pojele ribice?ja verujem da su ih ribice izgrickale![]()
1) Sve što vidiš u vojnoj bazi je teoretski vojna tajna.Odlično pitanje je takođe kako to da niko na aerodromu nije primetio da su sleteli... možda se pilot naročito tiho prizemljio.
Kada oboreni avion velikom brzinom zvekne o morsku površinu, razbije se na hiljade delova od kojih mnogi plastični i lakši 'šuplji' metalni ostanu plivati na površini. Navodno su nađena samo dva komadića na obalama Afrike? I te delove su pojele ribice?
Pa ne, to nema veze sa životom što si napisao.1) Sve što vidiš u vojnoj bazi je teoretski vojna tajna.
2) Tamo svakodnevno sleću razni avioni sa osobljem baze, kao i avioni iz više država koji dopremaju opremu itd... Jedan manje-više, ko to gleda i broji avione?
Dobro, onda ću da dodam da je to sletanje bilo NOĆU kada niko od slučajnih posmatrača nije ni video ni tip ni oznaku aviona. A on je onda odvučen na neku zabačenu zonu....Pa ne, to nema veze sa životom što si napisao.
To sve što si napisao takođe nema veze sa životom. Things don't work that way in real life.Dobro, onda ću da dodam da je to sletanje bilo NOĆU kada niko od slučajnih posmatrača nije ni video ni tip ni oznaku aviona. A on je onda odvučen na neku zabačenu zonu....
Krivo! Zavere imaju veze sa životom! Ljudi obožavaju takve stvari!To sve što si napisao takođe nema veze sa životom. Things don't work that way in real life.
Ledena tela: Na visi leta toga aviona je temperatura bila oko -50 celzijusa. Oštećen je na prednjem delu, a onda je pod 'dimamičkim' pritiskom taj ledeni vazduh za par minuta tokom padanja zaledio tela?Ja mislim da za taj misteriozni slucaj nestalog aviona postoje samo dve opcije :
1 : Neka vanzemaljska otmica , da je avion tokom leta samo "usisan" i "odnesen" negde ili je mozda upao tj. prosao kroz neki prostorno/vremenski portal (mislim ne be bilo prvi put da se tako nesto desi , takvi slucajevi su se zaista desavali vec)
2 : To je mozda isti onaj avion koji je oboran iznad Ukrajne (neka mislim 2,3 meseca nakon tog misterioznog nestanka malezijskog aviona na letu MH370), ono oteli avion , drzali ga negde na skrivenoj lokaciji mesec dva , malo ga prefarbali i posle ga iskoristili za to (sa ciljem da optuze pro-ruske snage u Ukrajini i da i Rusiju uvuku u rat sa Ukrajinom) , inace cak i kada je na mesto pada stigao mislim lider pro-ruskih snaga u Donbasu on je odma rekao , ovo je namestaljka, tela koja su bila u tom avionu su bila ledena i izgledalo je kao da su mrtvi vec duze vreme i nema sanse da su izginuli sad tokom pada aviona.
Mislim da te price kao srusio se u more a ribice pojele delove aviona i tela ili negde je prinudno sleteo i sta ja znam da definitivno ne piju vodu, sta se zaista desilo verovatno nikad necemo saznati.
-60Ledena tela: Na visi leta toga aviona je temperatura bila oko -50 celzijusa. Oštećen je na prednjem delu, a onda je pod 'dimamičkim' pritiskom taj ledeni vazduh za par minuta tokom padanja zaledio tela?
Ako je tako, bilo bi spektakularno da NIJE oboren!?-60
I ne moze da se za par minuta zaledi telo na toj temperaturi,veruj mi na rec,cak i 10-15 minuta nije dovoljno da se smrznu cak i samo prsti (inace sam radio na -63 i znam kako je).