belazena
Gost
- Poruka
- 185
Zdravo! Mi smo zajedno oko pola godine, muvali smo se i ja sam više htela da budem sa njim, nego on samnom iako je delovalo kao da se on više trudio da se vidimo i sve to. Uglavnom došli smo do faze gde oboje ne pričamo po par dana, prvo on mene izvređa pa izignoriše, jer ja prosto ne znam kako da se odbranim u svađi, pustim da kaže šta ima i odem svojim putem, najčešće u spavaću sobu, jer me fizički i mentalno iscrpi kad me neko napada, povisuje glas ili oće da se posvađa. On to zna i verujem da je svestan toga, jer sam mu rekla već sto puta da meni svađa nije dokaz da ti je stalo, nego baš suprotno - manjak poštovanja, a njemu je to isto šutnja. I sad evo ne pričamo i ja se pitam gde sve ovo vodi. Šta će da bude kad naiđu konkretni problemi. Razgovaramo o deci i braku, a opet zaspemo posvađani.
Strašno ga volim, kao i on mene (barem tako kaže) i užasno me boli šta on nekad ne pruži ruku pomirenja, nego sebe predstavlja kao žrtvu i nabija mi grižnju savesti da ga dovoljno ne volim. Pomagajte!
Strašno ga volim, kao i on mene (barem tako kaže) i užasno me boli šta on nekad ne pruži ruku pomirenja, nego sebe predstavlja kao žrtvu i nabija mi grižnju savesti da ga dovoljno ne volim. Pomagajte!