Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.481
kad sam bio dečko, tukli su me u buljucima... Em nisam znao da igram fudbal, em sam čitao knjige, što je , tamo gde sam жivеo prvo protumačeno kao da sam ćaknut.. a nešto kasnije, da sam *****... Pa su me tukli gotovo svakodnevno i šikanirali na stotine načina najstašnije, baš svakи bogovetni dan. Imam utisak da im je bilo još draže da me biju u grupama jer sam i tad bio krupan i snažan.To je бilo takо, sve dok jednom nisam pokazao zube. Posle sam poodraso, i počeo da boksujem u prvom srednje pa me nisu više dirali... A ko jeste, nisam ga puštao da se provuče samo s batinama, ni slučajno.... već od trećeg razreda srednje škole niko me nikad nije malltretirao, a ja sam otkrio da je verbalna rasrpava ne samo učinkovitija za razgiбan mozak, nego pruža i daleko veћe zadovovljstvo. Na sreću, volim ljude i nisam siladžija. Od tih vremena, nikad nisam bio nasilan sem na ringu... A tamo sam morao, jer sam prešao u profesionace, kako bi plaćao studije. Prezirem nasilje, al malo više prezirem siladzije.
Poslednja izmena: