REŠAVANJE PROBLEMA NASILJEM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad sam bio dečko, tukli su me u buljucima... Em nisam znao da igram fudbal, em sam čitao knjige, što je , tamo gde sam жivеo prvo protumačeno kao da sam ćaknut.. a nešto kasnije, da sam *****... Pa su me tukli gotovo svakodnevno i šikanirali na stotine načina najstašnije, baš svakи bogovetni dan. Imam utisak da im je bilo još draže da me biju u grupama jer sam i tad bio krupan i snažan.To je бilo takо, sve dok jednom nisam pokazao zube. Posle sam poodraso, i počeo da boksujem u prvom srednje pa me nisu više dirali... A ko jeste, nisam ga puštao da se provuče samo s batinama, ni slučajno.... već od trećeg razreda srednje škole niko me nikad nije malltretirao, a ja sam otkrio da je verbalna rasrpava ne samo učinkovitija za razgiбan mozak, nego pruža i daleko veћe zadovovljstvo. Na sreću, volim ljude i nisam siladžija. Od tih vremena, nikad nisam bio nasilan sem na ringu... A tamo sam morao, jer sam prešao u profesionace, kako bi plaćao studije. Prezirem nasilje, al malo više prezirem siladzije.

Poslednja izmena:
pa tu ga psiholoski gadjas negde, mozes mislim tako da ga ubijesh, ali to je bas vestina

- - - - - - - - - -

:I hushkam??

ili i ti znash neke samoodbrane :confused:
shto nasrce u stvari

samoodbrana, cim ti prilazi sa izoblicenom facom odma direkt po njonji, pa mu posle objasnjavaj da nasilje nije resenje:D
dok to ne prodjes i ne shvatis da dosta ljudi koji popiju dva piva oce nasilje nadobija se ti batina.
nisam sklon i cesto izbegavam takve vrste problema, ali u nekim slucajevima se to ne moze izbeci.
nasrce sto je besan, sto nista ne radi ili sto misli da je najjaci posle rakijanja, a takvim budalama vredi pricati koliko i zidu.
mene je muka naterala da radim u takvim uslovima i da sam izlozen takvim budalama svaki dan, a tebi je mozda bezbednije i ugodnije pa i nisi svesna kako su se ljudi promenili, pa mislis da mozes lepim recima nekog da prevaspitavas.

samoodbrana, cim ti prilazi sa izoblicenom facom odma direkt po njonji, pa mu posle objasnjavaj da nasilje nije resenje:D
dok to ne prodjes i ne shvatis da dosta ljudi koji popiju dva piva oce nasilje nadobija se ti batina.
nisam sklon i cesto izbegavam takve vrste problema, ali u nekim slucajevima se to ne moze izbeci.
nasrce sto je besan, sto nista ne radi ili sto misli da je najjaci posle rakijanja, a takvim budalama vredi pricati koliko i zidu.
mene je muka naterala da radim u takvim uslovima i da sam izlozen takvim budalama svaki dan, a tebi je mozda bezbednije i ugodnije pa i nisi svesna kako su se ljudi promenili, pa mislis da mozes lepim recima nekog da prevaspitavas.

Нису се људи променили. Увек су били такви.

Vidi, Antune, moze biti da si u pravu da je ovakva tema sramota, a verovatno si potpuno u pravu da nasilje nikada nije odgovor.
O nasilju se može pričati i na drugačiji način. Kada se, međutim, desi da na temi imamo i zagovornike nasilja, onda je vrag odneo šalu.

Pa da se moderator, umesto zagovornika nasilja, više ne sramoti - lock.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back