resavanje mnogih problema...

rile_laki_oblak

Iskusan
Poruka
5.346
dragi forumasi i forumasice, ovom temom zelim da zapocnem novu eru resavanja seksualnih problema tipa:

1. sponzoruse i nedostatak novaca za izvodjenje istih u grad
2. stid od ceprkanja po jeftinim mobilnim telefonima
3. voznja jeftinih, neprezentabilnih automobila

otvaram ljubavno/seksualnu kladionicu... kvote (i promene istih) ce biti pravovremeno objavljivanje... nema uslova na igru (mozete se kladiti na bilo sta) i isplata je odma' po zvanicnom objavljivanju rezultata na http://forum.krstarica.com/newthread.php?do=newthread&f=17

primer:
ponudite da hocete da se kladite kad ce rastaman zatvoriti neku temu (ovu, na primer) i ja vam dam kvote... npr.: kvota da ce rastaman zatvoriti ovu temu u narednih 15 minuta je 1.10 (znaci, za 100 € ulozenih, dobijate 110€, odnosno vasih 100€ i jos 10€ pride koje cete moci da iskoristite da platite pitje nekoj sponzorusi)...

dakle... opustite se i otvorite vase novcanike... i rizikujte...

kad smo vec kod toga, mozete i da se seksualno kladite na ljubavnu ligu sampiona veceras...
evo parova:

PSV (Holandija) - Fenerbahce (Turska)
CSKA (moskva) - Inter (Italija)
Rendzers (Skotska) - Barselona (Spanija)
VFB Stutgart (Nemacka) - Olimpik (Francuska)
Dinamo (Ukrajina) - (Mancester Junajted (Engleska)
Roma (Italija) - Sporting (Portugal)
Sevilja (Spanija) - Steaua (Rumunija)
Arsenal (Engleska) - Slavija (Ceska)

Evo ja se kladim....da ću večeras da izađem na piće sa jednim visokim, zgodnim i plavim....
I kladim se da će moj pas uskoro početi da grebe po vratima jer je čuo da sam se probudila......
A jesam li ti pričala za onu rupu ispred moje kuće.....eeee.....da si otvorio kladionicu juče, mogla sam da se kladim da će neko upasti u nju...i dobila bih opkladu.....pih....

Ili 3....A ono osecam da je visoki, zgodni i plavi indeed...

nerd_01.jpg

e, rile..a počuj ovo.
Rešila ova moja da nekih četres evra potroši tako što će da se kladi u sportskoj kladionici.
Ja reko..ok, iebeš 40 evra, ako joj je sreća da spi..da baci 40 evra, neka baci..

Odemo mi u kladionicu i ja se niz one stepenice pomolim bogu da se sve završi brzo i bez preznojavanja, jer je tada bila retkost da zgodno mače uđe u neku zagušljivu prdekanu međ lavove i da (što je još strašnije) smisli sledeću priču:

Ona je htela da se kladi (to je bilo sv prvenstvo 2002) da će Drugi u finalu da pobedi Prvog sa 2:0.

Prvenstvo još nije bilo ni počelo i onaj dečko okrene gazdu kladionice, jer nije znao šta da radi, koju kvotu da joj da.
Gazda reko "daj joj kvotu 10".

U celoj kladionici tajac, svi pokušavaju da skapiraju o čemu se radi, ja kopam nogom po podu da nekako otvorim Zemlju i nestanem..al ajde.

Elem, dođe i to finale.
Nemačka-Brazil
Prvo poluvreme vodi Brazil 2:0
Drugo poluvreme, ja jedem pola ćebeta od nervoze da ostane taj rezultat,
Kraj tekme.
Odosmo u kladionicu i uzmemo 400 juroa, a onaj tip uzme tiket, urami ga i upita ovu moju dal bi htela da radi za njih kao "prognozer-savetnik"

Ona naravno odbije.
Ponudio sam se ja...ali mene su nekako.. zaobišli

Back