gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Im'o jedan moj drug:
Tezu u razlici izmeđ' lepih i negovanih
Ja se zamisli, potom..
Tezu u razlici izmeđ' lepih i negovanih
Ja se zamisli, potom..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kantarion i mlečna kiselina (Ialuna vagitorije npr)Pre neki dan lik reče kako voli negovanu važin
Pa sad mene zanima kako to važin može biti nenegovana, mislim, važin je važin, osim dlačica nema tu ništa što bi se moglo ponegovati
Jednom sam u apoteci prisustvovala stravičnoj sceni podkategorije horor, gde devojka (pa i ne toliko mlada da bi se tako blamirala) tražila neke vaginalete da "malo očisti" važin
Apotekarke je pitaju pa od čega, kakvu infekciju imate, ona kaže nikakvu, samo bih malo da očistim
Pa nema od čega, rekoše joj, ali joj uvališe neke vaginalete od kantariona, ali ok, kantarion podstiče sintezu serotonina, pa makar će to biti jedna hepi važin
Je l vi negujete nečim važin, i kako
E sad, za **rac ne mogu da govorim jer ne posedujem svoj primerak, ali vlasnici qrca su dobrodošli da se izjasne neguju li ga
Mlečna ili mravlja fakin kiselina to mu dođe kao neka sportska povreda, sine nisam mogao trening da odradim dok mi neki čova pokoj mu duši nije dao neku mast da mažem. Tad sam još igrao fudbal.kantarion i mlečna kiselina (Ialuna vagitorije npr)
Mene, nekako, ovo asocira na anal.Mlečna ili mravlja fakin kiselina to mu dođe kao neka sportska povreda, sine nisam mogao trening da odradim dok mi neki čova pokoj mu duši nije dao neku mast da mažem. Tad sam još igrao fudbal.
Mogao bi da potrazim mast ako nekoj treba da trpa to u..![]()
Mazala bi se?Ne bi bilo loše da postoji tona pomade mlečne kiseline za mozak npr
Ne, tebi bih poklonila za UskrsMazala bi se?
Ja sam pagan, preskočiču.Ne, tebi bih poklonila za Uskrs![]()
Ne mogu da budu ružne ALI mogu da budu lepše od lepšihU životu nisam tako razmišljala o vagini, tačnije vulvi, da li je lepa
Ono, kao, vagina je vagina, šta tu ima da bude manje ili više lepo
Osim ako klit ili male usmine nisu preterano izražene, mada i to nije ružno, samo drugačije
Za rac važi isto
Ne mogu stvari vezane za anatomiju da mi budu ružne :/
KakoNe mogu da budu ružne ALI mogu da budu lepše od lepših![]()
Pre neki dan lik reče kako voli negovanu važin
Pa sad mene zanima kako to važin može biti nenegovana, mislim, važin je važin, osim dlačica nema tu ništa što bi se moglo ponegovati
Jednom sam u apoteci prisustvovala stravičnoj sceni podkategorije horor, gde devojka (pa i ne toliko mlada da bi se tako blamirala) tražila neke vaginalete da "malo očisti" važin
Apotekarke je pitaju pa od čega, kakvu infekciju imate, ona kaže nikakvu, samo bih malo da očistim
Pa nema od čega, rekoše joj, ali joj uvališe neke vaginalete od kantariona, ali ok, kantarion podstiče sintezu serotonina, pa makar će to biti jedna hepi važin
Je l vi negujete nečim važin, i kako
E sad, za **rac ne mogu da govorim jer ne posedujem svoj primerak, ali vlasnici qrca su dobrodošli da se izjasne neguju li ga
Da, irigator, ali to sve ako ima neka infekcija, ovako nema potrebePostoji nastavak za ispiranje u sklopu aparata za klistir, mlazom mlake vode. Povremeno bi trebalo stavljati kantarion vaginalete. Spolja mozes mazati uljem.