Rernoblist

Pre neki dan lik reče kako voli negovanu važin

Pa sad mene zanima kako to važin može biti nenegovana, mislim, važin je važin, osim dlačica nema tu ništa što bi se moglo ponegovati

Jednom sam u apoteci prisustvovala stravičnoj sceni podkategorije horor, gde devojka (pa i ne toliko mlada da bi se tako blamirala) tražila neke vaginalete da "malo očisti" važin
Apotekarke je pitaju pa od čega, kakvu infekciju imate, ona kaže nikakvu, samo bih malo da očistim
Pa nema od čega, rekoše joj, ali joj uvališe neke vaginalete od kantariona, ali ok, kantarion podstiče sintezu serotonina, pa makar će to biti jedna hepi važin

Je l vi negujete nečim važin, i kako

E sad, za **rac ne mogu da govorim jer ne posedujem svoj primerak, ali vlasnici qrca su dobrodošli da se izjasne neguju li ga
kantarion i mlečna kiselina (Ialuna vagitorije npr)

Mlečna ili mravlja fakin kiselina to mu dođe kao neka sportska povreda, sine nisam mogao trening da odradim dok mi neki čova pokoj mu duši nije dao neku mast da mažem. Tad sam još igrao fudbal.
Mogao bi da potrazim mast ako nekoj treba da trpa to u.. :o
Mene, nekako, ovo asocira na anal.
Anal nahtra
Ultra betut
Dohjel njente!
Što bi kaz'o Merlin.
:)

Mlečna kiselina, kada se nanosi topikalno (na kožu/sluzokožu), radi piling površinskog sloja kože ili sluzokože, tj čini da ćelije brže završe svoj životni ciklus, a mi kao rezultat dobijamo brže zarastanje rana, elastičnost, i mlađi izgled toga što tretiramo

U životu nisam tako razmišljala o vagini, tačnije vulvi, da li je lepa
Ono, kao, vagina je vagina, šta tu ima da bude manje ili više lepo
Osim ako klit ili male usmine nisu preterano izražene, mada i to nije ružno, samo drugačije
Za rac važi isto
Ne mogu stvari vezane za anatomiju da mi budu ružne :/
Ne mogu da budu ružne ALI mogu da budu lepše od lepših :zstidljivko:

Pa nekao opsti utisak kad se vidi.
Recimo kod ženskih neke su veće, neke manje, neke razvučenije, neke nagužvane, nekima više vire, nekima manje vire male usnice i tako..
Rečimo kod muških ima baš lepših primeraka. A neki su onako prosek :zstidljivko:

Pre neki dan lik reče kako voli negovanu važin

Pa sad mene zanima kako to važin može biti nenegovana, mislim, važin je važin, osim dlačica nema tu ništa što bi se moglo ponegovati

Jednom sam u apoteci prisustvovala stravičnoj sceni podkategorije horor, gde devojka (pa i ne toliko mlada da bi se tako blamirala) tražila neke vaginalete da "malo očisti" važin
Apotekarke je pitaju pa od čega, kakvu infekciju imate, ona kaže nikakvu, samo bih malo da očistim
Pa nema od čega, rekoše joj, ali joj uvališe neke vaginalete od kantariona, ali ok, kantarion podstiče sintezu serotonina, pa makar će to biti jedna hepi važin

Je l vi negujete nečim važin, i kako

E sad, za **rac ne mogu da govorim jer ne posedujem svoj primerak, ali vlasnici qrca su dobrodošli da se izjasne neguju li ga

Postoji nastavak za ispiranje u sklopu aparata za klistir, mlazom mlake vode. Povremeno bi trebalo stavljati kantarion vaginalete. Spolja mozes mazati uljem.

Q10 i antiage kremica , nedeljom posle pranja pisice se podrazumeva... i evo par meseci kao da mi se osmehuje
kada ga pomilkim sa Q10 kao da je Q1000000010 ...tako se raduje...cak podigne glavicu i kao neko mace samo sto ne trepce.

negovanje radovanje z:mrgreen:

Back