Rernoblist

gost 391595

Buduća legenda
Poruka
35.177
Pre neki dan lik reče kako voli negovanu važin

Pa sad mene zanima kako to važin može biti nenegovana, mislim, važin je važin, osim dlačica nema tu ništa što bi se moglo ponegovati

Jednom sam u apoteci prisustvovala stravičnoj sceni podkategorije horor, gde devojka (pa i ne toliko mlada da bi se tako blamirala) tražila neke vaginalete da "malo očisti" važin
Apotekarke je pitaju pa od čega, kakvu infekciju imate, ona kaže nikakvu, samo bih malo da očistim
Pa nema od čega, rekoše joj, ali joj uvališe neke vaginalete od kantariona, ali ok, kantarion podstiče sintezu serotonina, pa makar će to biti jedna hepi važin

Je l vi negujete nečim važin, i kako

E sad, za **rac ne mogu da govorim jer ne posedujem svoj primerak, ali vlasnici qrca su dobrodošli da se izjasne neguju li ga

Moja E je u Italiji prvo radila kao m.sestra u ginekoloskoj ordinaciji i od 30 pacijentkinja dnevno njih bar 20 pita doktoricu da li „izgledaju lepo dole?“.
I to i one koje su je vec nekoliko puta pre toga pitale.
Zene su postale mnogo nesigurne zbog izgleda svojih intimnih delova.

Pre neki dan lik reče kako voli negovanu važin

Pa sad mene zanima kako to važin može biti nenegovana, mislim, važin je važin, osim dlačica nema tu ništa što bi se moglo ponegovati

Jednom sam u apoteci prisustvovala stravičnoj sceni podkategorije horor, gde devojka (pa i ne toliko mlada da bi se tako blamirala) tražila neke vaginalete da "malo očisti" važin
Apotekarke je pitaju pa od čega, kakvu infekciju imate, ona kaže nikakvu, samo bih malo da očistim
Pa nema od čega, rekoše joj, ali joj uvališe neke vaginalete od kantariona, ali ok, kantarion podstiče sintezu serotonina, pa makar će to biti jedna hepi važin

Je l vi negujete nečim važin, i kako

E sad, za **rac ne mogu da govorim jer ne posedujem svoj primerak, ali vlasnici qrca su dobrodošli da se izjasne neguju li ga
Ćao, negovana! :)

Ima sigurno estetska hirurgija da se utegne sve da bude i vizuelno lepo ako je nekom bas salamura. Ko i zatezanje lica, ista stvar. Pa onda brijanje,friziranje, plus ponovo nevina usivanje itd. Na sve to dobijete izbeljivanje shupqa besplatno. Kuca casti.

Kod ***** je stvar jednostavnija, jer smo mi uzvisenija bica. Negujemo ga tako sto drkamo ili cesemo ili namestamo na jednu stranu.

Moja E je u Italiji prvo radila kao m.sestra u ginekoloskoj ordinaciji i od 30 pacijentkinja dnevno njih bar 20 pita doktoricu da li „izgledaju lepo dole?“.
I to i one koje su je vec nekoliko puta pre toga pitale.
Zene su postale mnogo nesigurne zbog izgleda svojih intimnih delova.
U životu nisam tako razmišljala o vagini, tačnije vulvi, da li je lepa
Ono, kao, vagina je vagina, šta tu ima da bude manje ili više lepo
Osim ako klit ili male usmine nisu preterano izražene, mada i to nije ružno, samo drugačije
Za rac važi isto
Ne mogu stvari vezane za anatomiju da mi budu ružne :/

Pokojni Robin Williams je savetovao zenama, da svaki put kada im muskarci traze neku operaciju, tipa da ugrade silikone i naprave vece grudi, da i one od muskaraca traze da povecaju svoja...khm..jaja i da tamo urade silikone, pa kada hodaju ulicom da se muzevno cuje:“Booong, booong“
:) :)

U životu nisam tako razmišljala o vagini, tačnije vulvi, da li je lepa
Ono, kao, vagina je vagina, šta tu ima da bude manje ili više lepo
Osim ako klit ili male usmine nisu preterano izražene, mada i to nije ružno, samo drugačije
Za rac važi isto
Ne mogu stvari vezane za anatomiju da mi budu ružne :/
Normalno.
Ja nisam ni znala kakvih sve modela ima, jer me vise zanimalo musko telo. Ladno sam mislila da sve imamo istu. :) :) Tek posle sam videla da i tu ima razlika.

Pokojni Robin Williams je savetovao zenama, da svaki put kada im muskarci traze neku operaciju, tipa da ugrade silikone i naprave vece grudi, da i one od muskaraca traze da povecaju svoja...khm..jaja i da tamo urade silikone, pa kada hodaju ulicom da se muzevno cuje:“Booong, booong“
:) :)
A, evo, Snake voli uvećane dupeta.
A slaže se sa tobom...
Baš čudno..

Back