Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako to vrate, biće mi jasnije. Zapravo ne kapiram šta je to
sustina je da je to bio kratak komentar na post..koji niko sem tebe ne bi video..recimo ja sad tebi na ovaj post u reputaciji napisem.."ovaj djordji je tezak kulov"... i samo ti to vidis i smejemo se zajedno dok na ovm "public" delu foruma se pravim fin :)
u sustini su ih za to najvise koristili..da ogovaraju jedni druge i podrzavaju iako zvanicno i javno se kao ne slazu :)

kad smo aktivirali sitem lajkova doslo je do niza zalbi jer su odjednom reputacije (ne i komentari) ali same reputacije bile vidljive i ljudi su mogli da vide kako je neko koga smatra prijateljem podrzavao nekog drugog sa kojim je ovaj bio u polemici ..sou zivi :)

zato su ovi lajkovi bolji jer su transparentni i svako vidi koga podrzavas.i zato se nekima to ne dopada...

Znaci ti sad mene ubedjujes da mi nismo tako komunicirali xaxaax,jel treba da ti navedem komsinicu s kojom sam jedino tako komunicirao i razmenjivao razne informacije a nikad pp nismo razmenili,sad ce opet cudo sto nismo:lol:
Dzordzi ; a da ti tu istu "konu" pozoves lepo na kafu dok joj muz nije tu pa ti mozda ona da i neku fizicku reputaciju ako joj skuvas dobru kafu ? ;) A mozda i pozoves i komsiju pa da ona vidi kakav si ti alfa muzjak naspram njenog muza, mozda dobijes i srculence pored reputacije ? ;)

Svaka promena donosi posledice, nekad dobre, nekad lose ; ja koliko vidim, bez obzira na promene i dalje se na politici ljudi prave da se razumeju u istu a ustvari da ih sad pitas, pola od njih nema pojma o cemu prica nego samo da se nesto kaze pa kud puklo da puklo.
Na Lj&S-u se i dalje svi prave da su neki "smekeri" i da su neke "idealne domacice" a ovamo po celi dan provode na forumima i nista ne rade povodom toga da te neke savete koje im ljudi daju upotrebe u prave svrhe
O religiji i o tome da ja mislim da na forumu ima vise "popova" i "popadija" nego na celoj planeti, nema potrebe ni diskutovati

Ono sto se moze - nije tesko nauciti ; za one koji hoce ;)

pa ne baš.. jer kada nekome daš reputaciju, ne možeš ponovo da mu je daš dok ne daš i nekom drugom, čini mi se da tek svaka deseta je mogla da se da istom forumašu.. s tim da je i broj reputacija koje možeš da daš na dnevnom nivou bio ograničen..
tako da zaista ne shvatam kako je to bio lakši vid komunikacije..
ali bilo je tu par korisnika koji su pretakali reputacije jedno drugom i nabijali tzv. reputacionu moć.. koja je javno bila vidljiva, pisalo je negde ispod avatara..
jel treba dalje da objašnjavam ili ti je jasno o čemu se radi? : )
Imali smo na vuki algoritam, ne možeš jednako nekom da oceniš deset uzastopnih definicija. Ako daš deset puta plus, blokira te da ocenjuješ tog autora da se izbegne lajkovanje bez čitanja. Onda su se dosetili da daju devet + pa jedan - da izbegnu blok i ništa nismo mogli da to sprečimo. Kaizen (glup i neduhovit kao svi administratori he he) to nije hteo da ukine godinama i ocenjivanje definicija je postalo besmisleno.
Ako su ovde reputacije stvar prestiža kao tamo ocene, bolje što ste ukinuli.

Dzordzi ; a da ti tu istu "konu" pozoves lepo na kafu dok joj muz nije tu pa ti mozda ona da i neku fizicku reputaciju ako joj skuvas dobru kafu ? ;) A mozda i pozoves i komsiju pa da ona vidi kakav si ti alfa muzjak naspram njenog muza, mozda dobijes i srculence pored reputacije ? ;)

Svaka promena donosi posledice, nekad dobre, nekad lose ; ja koliko vidim, bez obzira na promene i dalje se na politici ljudi prave da se razumeju u istu a ustvari da ih sad pitas, pola od njih nema pojma o cemu prica nego samo da se nesto kaze pa kud puklo da puklo.
Na Lj&S-u se i dalje svi prave da su neki "smekeri" i da su neke "idealne domacice" a ovamo po celi dan provode na forumima i nista ne rade povodom toga da te neke savete koje im ljudi daju upotrebe u prave svrhe
O religiji i o tome da ja mislim da na forumu ima vise "popova" i "popadija" nego na celoj planeti, nema potrebe ni diskutovati

Ono sto se moze - nije tesko nauciti ; za one koji hoce ;)
Nenene bas hocemo samo kroz te komentare sa iskazemo razumevanje i podrsku

sustina je da je to bio kratak komentar na post..koji niko sem tebe ne bi video..recimo ja sad tebi na ovaj post u reputaciji napisem.."ovaj djordji je tezak kulov"... i samo ti to vidis i smejemo se zajedno dok na ovm "public" delu foruma se pravim fin :)
u sustini su ih za to najvise koristili..da ogovaraju jedni druge i podrzavaju iako zvanicno i javno se kao ne slazu :)

kad smo aktivirali sitem lajkova doslo je do niza zalbi jer su odjednom reputacije (ne i komentari) ali same reputacije bile vidljive i ljudi su mogli da vide kako je neko koga smatra prijateljem podrzavao nekog drugog sa kojim je ovaj bio u polemici ..sou zivi :)

zato su ovi lajkovi bolji jer su transparentni i svako vidi koga podrzavas.i zato se nekima to ne dopada...
Pa da ja sad tako otpisem nekog ko podrzava onog ko mi se nakacio,bolje je i to a napredak kul

Pa ne možeš protiv ljudske prirode. Zato je dobar pp, imam jedan mim na tvoj račun koji šaljem ljudima u pp
Nije valjda da vidiš tuđi pp hnjo hnjo

Pa ne možeš protiv ljudske prirode. Zato je dobar pp, imam jedan mim na tvoj račun koji šaljem ljudima u pp
Nije valjda da vidiš tuđi pp hnjo hnjo
i to je dobra fora..reputacije sam mogao da vidim jer je bilo cesto i zloupotreba i pljuvanja i vredjanja u njima pa sam kaznjavao..a pp ne mogu da vidim.. dokaz vise zasto je pp bolji od reputacije.

ako vratiš reputacije ja ću da napustim forum.. i mogu da ti nabrojim bar još 5-6 ljudi koji će to isto uraditi.. ha!
Ne znam da li si i mene brojala medju tih 5-6 ali ...

giphy.gif

.... reputacije su glupost ; jeste, dajem ljudima "like" ako mi se svidja neka poruka koju su napisali ali sad da mi je to vazno, ma daj .. nemam pametnija posla nego da se brinem o tome sta se radi i kako u vezi toga.

aj djordji ne njaski :)
nisi mogao da komuniciras jer su reputacije imale svoja ogranicenja i nisi mogao tek tako nekome da das drugu reputaciju..tako da tu nije bilo komunikacije nego komentara..i kao sto rekoh.. i ja sam voleo stare reputacije i ako se pojave tehnicke mogucosti sigurno je da ih vracamo, a sad je deplasirano da kukas sto ih nema...kao neka bebica si :)
stavis ispod nika umesto one gluposti ko je kakav clan ili pored broj koji je imao po reputacijama i prostim algoritmom sabiras na taj ove sada koje dobije... mada su meni reputacije bile debilne jer su se takmicili ko ima vise pa posle postali tviteri za slanje poljubaca ili teranje u pm ako neko zatvori pp. nijedan smisleni forumas koji je nesto ozbiljnije pisao nije bio doajen u reputacijama cesto je bilo bas suprotno jer su se davale za idiotluke.

Dzordzi ; Evo ja sam dobio od drugih clanova gotov isto reputacija koliko i imam poruka dok ti od tvojih 140,000+ poruka si dobio 13,000 sto je dosta manje sto se tice procenta ;
Sta sam sad ja ? :think:glavna faca na forumu ? :super: ... Daj nemoj da se za'ebavamo ovde.

A dobio sam i dosta reputacija dok je bio stari forum ; znaci nije ovo sad nesto sto je novo kao sto je to u slucaju sa @Dodola ... znaci znam o cemu pricas ali ovo je nova verzija foruma kako bi taj isti forum mogao da opstane u funkciji i stari clanovi kao sto si ti mogu i dalje da iskazuju svoja misljenja ( i pricaju sa komsinicama - samo doduse na neki drugi nacin ;) )

Dzordzi ; Evo ja sam dobio od drugih clanova gotov isto reputacija koliko i imam poruka dok ti od tvojih 140,000+ poruka si dobio 13,000 sto je dosta manje sto se tice procenta ;
Sta sam sad ja ? :think:glavna faca na forumu ? :super: ... Daj nemoj da se za'ebavamo ovde.

A dobio sam i dosta reputacija dok je bio stari forum ; znaci nije ovo sad nesto sto je novo kao sto je to u slucaju sa @Dodola ... znaci znam o cemu pricas ali ovo je nova verzija foruma kako bi taj isti forum mogao da opstane u funkciji i stari clanovi kao sto si ti mogu i dalje da iskazuju svoja misljenja ( i pricaju sa komsinicama - samo doduse na neki drugi nacin ;) )
E o tome se radi sto to samo ti vidis meni je nebitno ,pa hoces meni da uvalis da mi zato nedostaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back