Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne mogu jer je to cet koji je prvavilnikom zabranjen,ili kako bi to zvucalo svaki lajk citiran slazem se pa srce,ili se mi znamo pa ko neke kokoske pisemo javno kacemo na kafu,ili tamo na slikovnicama gde se nista ne pise kako tamo da kazem sta mi se svidja,ili ogovaramo nekog pa mu se u reputacijama najebemo keve a ne mozemo javno,ili ja i riba pisemo na forumu a ne zelimo da se sazna za nas,ili ja sad sve ovo ne/slaganje i slicno napisem u reputaciji i sve normalno i tebi je to isto kao da sam ti poslao pp,pa ne odmah bi pomislila da te muvam ili smaram,e zato ne moze u pp,nego ste mnogo povrsni pa mora da vam se crta

Pa ne mogu jer je to cet koji je prvavilnikom zabranjen,

inače većina tvojih postova nije chat.. ok.

ili kako bi to zvucalo svaki lajk citiran slazem se pa srce,

pa ne moraš da citiraš da bi napisao lajk ili stavio srce, tome služe reakcije.. lajk=slažem se

ili se mi znamo pa ko neke kokoske pisemo javno kacemo na kafu,

a kad nekoga kroz repku pitaš kad ćete na kafu, on ti kroz repku odgovori npr sutra u 16h i to je to, dil sklopljen? ili čekaš da možeš opet da daš istom članu repku, da biste se dogovorili gde ćete se naći?

tamo na slikovnicama gde se nista ne pise kako tamo da kazem sta mi se svidja,

lajkom?

ogovaramo nekog pa mu se u reputacijama najebemo keve a ne mozemo javno,

vređanje kroz reputaciju je zabranjeno i kažnjivo, isto kao i javno..

ja i riba pisemo na forumu a ne zelimo da se sazna za nas,

a kad razmenjujete repke to povećava vašu sigurnost da niko neće sazbati za vas?

ja sad sve ovo ne/slaganje i slicno napisem u reputaciji i sve normalno i tebi je to isto kao da sam ti poslao pp,pa ne odmah bi pomislila da te muvam ili smaram,e zato ne moze u pp,

mislim da su odavno prošla ta vremena kad je slanje pp-a odmah značio muvanje.. ali:
ste mnogo povrsni pa mora da vam se crta

Samo mi jedno pitanje iskace u kajron...
Svi koristimo drustvene mreze,tipa facebook,instagram...da ne nabrajam.
Oni kad su menjali svoja softverska resenja ili izgled aplikacija ili sajtova,da li je iko od njih pitao nas za nesto?Jedini primer je viber koji je prvo uveo belu temu,pa na milionske zalbe dodao tamnu,svi ostali zaboli ih uvo,osim ako ima neki bug u radu.
Mi smo ovde davali svakakve primedbe i pre promena,neke su prihvacene neke ne.
Licno mi se vise svidjao stari forum,ali je ovaj laksi za koriscenje.Jedino se slazem za reputacije,to je bilo nesto po cemu smo bili prepoznatljivi...

imao sam skepsu spram novog foruma, ali sto ga duze gledam mislim da ga je tab ili vec ko, odradio prilicno dobro. svaka stvar ako se radi kako treba, uvek se na pocetku odradi da bude osnovno funkcionalna, a tek posle se dodaju sminka, nove mogucnosti i sl. tako je i ovde. kukanje za starim mogucnostima je malo off jer ako se velike kompanije bave ovakvom vrstom dizajna svojih chat aplikacija, van pameti je da odbijas nove korisnike zato sto se starima svidja prethodna varijanta. ako si nesposoban da se prilagodis novim virtuelnim izazovima onda nisi za vl, jednostavno. okopavaj pasulj, heklaj i slicno.

ono sto ne valja na forumu, po meni je neverovatan broj spamera kojima se pridruzuju i neki moderatori sto obesmisljava svaku iole ozbiljniju pricu. ako vec zelite da krstarica bude ono sto je nekad bila, onda neka bude bas to...forum jake reci, ako treba i dijabolickih stavova na koje cemo se krstiti, bez ikakve cenzure gde se tolerise skoro sve osim naravno pretnji i zadiranja u privatnost . ovako mi deluje skroz uvrnuto, da napr. korisnik na pdf filozofija kao otvara ozbiljne teme, a onda provocira korisnike sa klasicnim spamom koristeci predskolski makijavelizam kojim ponistava i zapocetu temu. jedno sa drugim ne ide. ili pises normalno na nekoj temi gde branis sustinu svog uverenja iza koga stojis na nacin kako si temu postavio, ili nemoj da pises.

ne znam koliko aktivnih korsinika danas krstarica ima, ali mnogo toga je zamrlo sto nije toliko krivica onih koji brinu o forumu, vec koncepta danasnjice gde ljude mrzi da zive a kamoli da o necemu smisleno raspravljaju, pogotovo virtuelno osim ako nije na nivou zaebancije ili twiter mudrovanja. ako su veliki svetski forumi bukvalno propali zbog neposecenosti a bili su magnetski privlacni dugo godina, idiotski je uzimati krstaricu za primer jer svet i ljudi su se promenili posto zivimo u nakardnom vremenu skroz poeremecenih vrednosti. forsirati nikove koji imaju takav pogled na svet nekad je dobro na prvu loptu, ali dugorocno gledano je pogubno jer ce te takva vrsta pojesti i jednog dana cete se probuditi sa 100 posto korisnika koji ce botovati jedno te isto kao resavci.

ja tolko, malo dao oduska i odoK. puno srece sa novim forumom.

marlon

Pa jel prave za uzimanje para ili za nas ukus sta mislis,evo podrske za win 7 od sledece godine nema,jel to znaci da ti se i to dopada sto moras na 10 da predjes,gde je 8 i 9,uzmi brate smederevac koji traje pola veka ,nemoj da se kurcis s necim nametnutim sto menjas na 2 god

Pa jel prave za uzimanje para ili za nas ukus sta mislis,evo podrske za win 7 od sledece godine nema,jel to znaci da ti se i to dopada sto moras na 10 da predjes,

realno moras da predjes na novu verziju wina jer stari win nece podrzavati nov hardver i imas mogucnost ili da ostanes u proslom veku i koristis prastari kompjuter ili da kupis nov kompjuter koji mora da im nov win da bi mogao da radi..

nije bez razloga nesto novo..
nego je problem naseg coveka sto nesto radi i to ne bi menjao..ma da mu se ruka osusi ako pomisli da nesto novo moze biti bolje i kvalitetnije :)

Xexe pa ja za 500€ necu da napredujem svakih par godina zato sto je nesto navodno bolje,nego zato sto za mene 500€ mora duze da traje,i ja cime se bavim bi ostale ubedjivao da idu u korak sa mnom zato sto je to jel bolje ako zivim od toga,ali sto se foruma tice i napretka ka boljem mozda jeste u sofwerskom smislu ali sustina je da je dosta ljudi posle promene otislo a nas par prisutnih nezadovoljno,a oni koji se ne izjasnjavaju nije im bitno niti znaju da mi o ovome sad pisemo

ali sustina je da je dosta ljudi posle promene otislo
... oni koji su otisli zbog izgleda nisu ni bili pravi forumasi nego osobe u prolazu i izletu i otisli bi u svakom slucaju jer nisu bilo "konketovani" na forum...
na forum se dolazi zbog ljudi koje ces tu naci..upoznati osobe koje nikad ne bi upoznao.. i zelis da dodjes na njega da bi opet pricao sa tim ljudima ..a ako ce neko otici zbog drugacije boje..2 klika vise ili templejta.. taj bi u svakom slucaju otisao jer ga nista nije ni vezivalo za forum.

Ok terajte istu pricu,ja sam pravi ostao sam ali samo koristim forum za odgovaranje na teme,svaki drugi sadrzaj ne postoji,znam koliko sam delio i dobijao reputacija i na taj nacin komunicirao s drugima cega sad nema,nema s kim niti ima nacina,na pp se o drugim stvarima dopisuje ne o temama na koje odgovaramo

Ok terajte istu pricu,ja sam pravi ostao sam ali samo koristim forum za odgovaranje na teme,svaki drugi sadrzaj ne postoji,znam koliko sam delio i dobijao reputacija i na taj nacin komunicirao s drugima cega sad nema,nema s kim niti ima nacina,na pp se o drugim stvarima dopisuje ne o temama na koje odgovaramo
Ovaj softver ne podržava reputacije u starom obliku. Ni meni se to ne sviđa. Ali šta sad? Imaš pp za komunikaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back