Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.328
Jos i komentar u reputaciji koji ne vide ostali korisnici i sve super
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato sto ocigledno nismo pisali u pp nego u reputacijama ono sto mislimo o nekom postumeni se ovo više dopada od starog
ništa mi ne smeta
i ne znam zašto žalite za skrivenim tekstom u reputacijama
ima pp
pa imaš emotikonePa zato sto ocigledno nismo pisali u pp nego u reputacijama ono sto mislimo o nekom postu
Pa ne mogu jer je to cet koji je prvavilnikom zabranjen,
ili kako bi to zvucalo svaki lajk citiran slazem se pa srce,
ili se mi znamo pa ko neke kokoske pisemo javno kacemo na kafu,
tamo na slikovnicama gde se nista ne pise kako tamo da kazem sta mi se svidja,
ogovaramo nekog pa mu se u reputacijama najebemo keve a ne mozemo javno,
ja i riba pisemo na forumu a ne zelimo da se sazna za nas,
ja sad sve ovo ne/slaganje i slicno napisem u reputaciji i sve normalno i tebi je to isto kao da sam ti poslao pp,pa ne odmah bi pomislila da te muvam ili smaram,e zato ne moze u pp,
ste mnogo povrsni pa mora da vam se crta
Eto a ja bih reko da ipak niko nije obracao paznju,ima nas malo aktuelnijih xixiih pa moj je pisao pre sa jednog mog profila pa niko nije skontao da nisam ja tako daa
sve se može kad se hoće![]()
Pa jel prave za uzimanje para ili za nas ukus sta mislis,evo podrske za win 7 od sledece godine nema,jel to znaci da ti se i to dopada sto moras na 10 da predjes,
... oni koji su otisli zbog izgleda nisu ni bili pravi forumasi nego osobe u prolazu i izletu i otisli bi u svakom slucaju jer nisu bilo "konketovani" na forum...ali sustina je da je dosta ljudi posle promene otislo
Ovaj softver ne podržava reputacije u starom obliku. Ni meni se to ne sviđa. Ali šta sad? Imaš pp za komunikaciju.Ok terajte istu pricu,ja sam pravi ostao sam ali samo koristim forum za odgovaranje na teme,svaki drugi sadrzaj ne postoji,znam koliko sam delio i dobijao reputacija i na taj nacin komunicirao s drugima cega sad nema,nema s kim niti ima nacina,na pp se o drugim stvarima dopisuje ne o temama na koje odgovaramo