Reputacije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.285
Meni ovo cudo ne moenja reputacijonu moc,menja se samo kad napisem svaki 100ti post.

Reputaciona moć se sada menja na dva načina

1. na svaki 100-ti post za 1
2. na dobijenih 10.000 poena za 1

U praksi to izgleda ovako : Da bi ti sa svojih 284 poena mogao da povećaš nečiju reputacionu moć za 1 poen, moraš mu davati repke 35 dana (35 x 284 = cca 10.000 )
ili drugi primer
Moja rep. moć je trenutno 7036 kada bih ti ja dala repku, neophodno je da ti još neko ko ima rep. moć 3000 da repku i tada bi ti se rep. moć povećala za 1 bod.

Reputaciona moć se sada menja na dva načina

1. na svaki 100-ti post za 1
2. na dobijenih 10.000 poena za 1

U praksi to izgleda ovako : Da bi ti sa svojih 284 poena mogao da povećaš nečiju reputacionu moć za 1 poen, moraš mu davati repke 35 dana (35 x 284 = cca 10.000 )
ili drugi primer
Moja rep. moć je trenutno 7036 kada bih ti ja dala repku, neophodno je da ti još neko ko ima rep. moć 3000 da repku i tada bi ti se rep. moć povećala za 1 bod.

Mnogo je to brate komplikovano.

Treba napraviti nesto PROSTIJE.

Ovo postaje ZAMORNO i NESTIMULATIVNO.

• Podržavam
Reactions: Nez
Da ne bih otvarao NOVU TEMU - DA PITAM NA OVOJ :)

Da li je MOGUĆE - BRISANJE ili ODUZIMANJE REPUTACUJE ?

To mi se desilo ...skoro ( za nekih sat, sat ipo )

Prvo sam dobio reputaciju na temi HRISTOS VOSKRESE od člana Beli Arhangel, a kasnije mo je stigla informacija " komantar na reputaciju " i KADA JE OTVORIH :eek: NEMA REPUTACIJE :eek: od člana Beli Arhangel , čak mi je uzeto više nego što sam dobio tom reputacijom u indeksnim poenima. :per:

Prvo sam dobio reputaciju na temi HRISTOS VOSKRESE od člana Beli Arhangel, a kasnije mo je stigla informacija " komantar na reputaciju " i KADA JE OTVORIH :eek: NEMA REPUTACIJE :eek: od člana Beli Arhangel , čak mi je uzeto više nego što sam dobio tom reputacijom u indeksnim poenima. :per:

Beli Arhangel ima trenutnu reputacionu moć : 186. Tvoja je 125. Da bi ti se reputaciona moć, tj. 125 povećalo na 126 Beli Arhangel bi morao da ti daje 54 puta (dana) repke.
Znači, nemoguće je da ti se Reputaciona moć uopšte povećala samo od dobijanja repke od člana koga si imenovao, jer je to isuviše malo za bilo kakvo povećanje.

Kao što sam iznad napisala, neophodno je da dobiješ 10.000 poena da bi ti se reputaciona moć povećala za 1 bod, poen, ili šta već....

Beli Arhangel ima trenutnu reputacionu moć : 186. Tvoja je 125. Da bi ti se reputaciona moć, tj. 125 povećalo na 126 Beli Arhangel bi morao da ti daje 54 puta (dana) repke.
Znači, nemoguće je da ti se Reputaciona moć uopšte povećala samo od dobijanja repke od člana koga si imenovao, jer je to isuviše malo za bilo kakvo povećanje.

Kao što sam iznad napisala, neophodno je da dobiješ 10.000 poena da bi ti se reputaciona moć povećala za 1 bod, poen, ili šta već....

NISAM TO PITAO :(

Pitao si da li je moguće BRISANJE ili ODUZIMANJE REPUTACIJE....

Ne verujem da je to ikako moguće.

Uz to si napisao da ti je oduzeto više indeksnih poena nego što si ih primio.
Da li to znači da ti pamtiš ono što nazivaš indeksnih poenima, a to je pretpostavljam stavka : Poslednje primljene reputacije ( xyz ukupno poena) ???
Koliko ih imaš trenuto ? Oko 800.000 ?
Kad god dobiješ repku od nekoga, ti pamtiš novi broj rep poena ? Teško....prosto nezamislivo....

• Podržavam
Reactions: Nez
Kiki, mozda mu je bas toliko falilo do 10 000, pa je zato dobio poen.

Da, moguce je.
Ako je poruka na kojoj si dobio reputaciju obrisana, brisu se i sve reputacije koje su dobijene za tu poruku.

Kiki, mozda mu je bas toliko falilo do 10 000, pa je zato dobio poen.

Da, moguce je.
Ako je poruka na kojoj si dobio reputaciju obrisana, brisu se i sve reputacije koje su dobijene za tu poruku.

KONTAM ...ali opet ...NEMA SMISLA

Jer kada se i izbtiše tema na kojoj je ta poruka > znači SVE PORUKE - na reputacijama samo NESTANE NAZIV TEME, a reputacija OSTAJE :confused:

Sa snimačem ekrana obavezno snimam reputacije kako bih znao od koga sam i kada dobio neku pohvalu, pa sam primetio da mi NESTAJU PARE :lol::lol::lol:

Pre nego me je Beli Arhangel pohvalo imao sam 998.464 indeksnih poena
Kada me je pohvalio ........................................999.650
Nakon BRISANJA poruke i reputacije.................998.254
......................................................................------------
NEDOSTAJE ........................................................210 indeksnih poena

Usput i shodno temi - PORUKA JE BILA PRIMERENA :aha2:

Citiraću je :

Nema dobrog drveta koje donosi rđav plod, ni rđavog drveta koje donosi dobar plod. Jer, svako drvo se poznaje po svom plodu. Sa trnja se ne beru smokve, ni grožđe sa kupine. Dobar čovek iz dobre riznice svoga srca iznosi dobro, a zao čovek iz zle riznice iznosi zlo jer usta govore ono čega je srce puno.

Evanđelje po Luki

KONTAM ...ali opet ...NEMA SMISLA

Jer kada se i izbtiše tema na kojoj je ta poruka > znači SVE PORUKE - na reputacijama samo NESTANE NAZIV TEME, a reputacija OSTAJE :confused:

Sa snimačem ekrana obavezno snimam reputacije kako bih znao od koga sam i kada dobio neku pohvalu, pa sam primetio da mi NESTAJU PARE :lol::lol::lol:

Pre nego me je Beli Arhangel pohvalo imao sam 998.464 indeksnih poena
Kada me je pohvalio ........................................999.650
Nakon BRISANJA poruke i reputacije.................998.254
......................................................................------------
NEDOSTAJE ........................................................210 indeksnih poena

Usput i shodno temi - PORUKA JE BILA PRIMERENA :aha2:

Citiraću je :

Kako te ne mrzi da svakodnevno pravis snimak reputacija. :lol:

Takav sistem, kod obrisane teme ostane, ali kad se obrise samo poruka nestane i reputacija.

Pa to ti je kao kod kredita, uvek vracas vise :lol:. Salim se, ne znam zbog cega, jedino sto mi je palo na pamet je da je mozda on u medjuvremenu dobio toliko poena pa sistem oduzima automatski onoliko koliko je trenutno njegova reputaciona moc.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back