REPUTACIJE - lepa zamisao,praktična obesmišljenost....!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Pada mi u oči da pametni i mudri ljudi
na Krstarici imaju - najmanje reputacija !??
Odkud taj paradoks ?
Zato,smeta zdravom razumu kada prosečni,ni po čemu izuzetni,
likovi - "natrpaju" po 1000 rep. za nepun sat !

Ideja sa reputacijama bila je dobra i stimulativna.
Zašto se preobrazila u sopstvenu suprotnost ?

Zamutiše vodu šićardžije što malo kažu,
a poseduju "jak" sertifikat o mudrosti.

Kao ona već zaboravljena lutrija "daj-dam".....
Imate li neki komentar na ovu činjenicu ??

Ja sam tek pre nekoliko nedelja i pokapirala da postoje reputacije, ali vidim opet neki imaju veci broj reputacija nego postova
pa sam pomislila da valjda postoji neka strucna grupacija koja boravi na forumu samo da bi jedni drugima udarali reputacije.

Po meni je to besmsileno, jer ja to i ne gledam, citam sta neko pise, cak i izbegavam citanje postova onih sa sto hiljada reputacija.

Odkud taj paradoks ?

Pa ne treba nam nista fejk samopouzdanje

Pa, ko pogledash lepo, videcesh da oni najextremniji desnicarski, radikalcine (deca Seselja) imaju reputacije vece nego ljudi iz Zdravlja, Prirodnih nauka i Doma i porodice zajedno. Forum privlaci puno ljudi, dosta njih je extremista (i desnih i levih) tako da se medjusobno prepoznaju.

Na Politici verovatno ima i najvise postova, najvise se i cita, zato nije cudno da ima i najvise reputacija.

A za ove radiklane diskutante, verovatno si 1000% u pravu. Neki klanovi lupaju jedni drugima te "reputacije".

Odkud taj paradoks ?

Imam...komentar :

Pre neki dan jednoj pametnoj devojci , koleginici sa Politike baš to napisah u samoj reputaciji, pa da parafraziram budući da ne kopiram ništa što ovde ostavim :

Šteta što je ova pozitivna ideja sa reputacijama iskompromitovana, pa mi je sada malo i bzvz što ti na ovaj način izražavam poštovanje na tim pametnim rečima koje si ispisala ali je činjanica da najneobrazovaniji, najnepismeniji , najneugledniji s rečima i ikakvim smislom , imaju i najviše reputacija, a svi to vidimo na ovom pdf-u.

Šteta.

Ja mislim da sam ovim i sve rekla šta mislim o trenutnom stanju.

u pitanju je populranost ..i kombinacija par faktora..poput ti meni ja tebi i pisanja onoga sto ljudi zele da procitaju ..sto je trenutno in i moderno..

Khm , u čemu popularnost kad je dovoljno da njih dvoje - troje otvore, ustvari su otvorili po nekoliko desetina klon naloga i vrte u krug , što sami sebi , što jedni drugima i za neverovati ali se očas posla napune , da neko neupućen pomisli da su šatro pametni i popularni....msm to rade , provereno.

Inače , od samog starta sam reputacije davala za postove koje ja procenim da ih i zaslužuju pa kada se radilo i o najvećim mi "neprijateljima" i neistomišljenicima na Politici...moguće da ima i nekog od njih poštenog koji će to potvrditi, a nemam razloga da izmišljam, zaista nemam.

Dobro, priznajem da sam nekoliko i uzvratila tek da nikom ne ostanem dužna i to onda kada osoba, nik , nešto prokomentariše na račun reputacija...nešto usput i ne upućeno meni ali ipak , kako ovde , tako i u rl , vodim se onom starom : čist račun pa ljubav i ne mora.

Khm , u čemu popularnost kad je dovoljno da njih dvoje - troje otvore, ustvari su otvorili po nekoliko desetina klon naloga i vrte u krug , što sami sebi , što jedni drugima i za neverovati ali se očas posla napune , da neko neupućen pomisli da su šatro pametni i popularni....msm to rade , provereno.

Inače , od samog starta sam reputacije davala za postove koje ja procenim da ih i zaslužuju pa kada se radilo i o najvećim mi "neprijateljima" i neistomišljenicima na Politici...moguće da ima i nekog od njih poštenog koji će to potvrditi, a nemam razloga da izmišljam, zaista nemam.

Dobro, priznajem da sam nekoliko i uzvratila tek da nikom ne ostanem dužna i to onda kada osoba, nik , nešto prokomentariše na račun reputacija...nešto usput i ne upućeno meni ali ipak , kako ovde , tako i u rl , vodim se onom starom : čist račun pa ljubav i ne mora.

a meni maske u avataru..ehh zivoteee...lutalicooo haha

Ček' , šta fali tim maskama ?

Ukoliko napišeš nešto dobro, nešto što vredi priznanja , a reputacija bi to trebalo da odražava , nebitno je kakva ti je maska u avataru ...ili avatarima ...ili ...znaš ti dobro šta mislim i na šta ti odgovaram.

zanm..samo stvari obicno nisu onakve kakvim bi trebalo da budu..a ako u svojoj koncpeciju pruzaju mogucnost za zloupotrebe ..neko ce sasvim sigurno zloupotrebiti..to je nekako..u ljudskoj prirodi...

zanm..samo stvari obicno nisu onakve kakvim bi trebalo da budu..a ako u svojoj koncpeciju pruzaju mogucnost za zloupotrebe ..neko ce sasvim sigurno zloupotrebiti..to je nekako..u ljudskoj prirodi...

Jeste i ovde si u pravu ali kada zanemarimo i to , ipak je neverovatno da neko ko i najobičniju prostu rečenicu jedva izmuca sa po bar tri prepravke ima nekoliko hiljadnu reputaciju, zar ne ?

aye..ali imas emocionalnu reakciju..
konstatovali smo takodje i da je koncept reputacija prakticno obesmisljen..
pridajem vrlo malo ili nimalo paznje tim reputacijama..

...'de si naš'o emocionalnu reaciju u ijednom postu na ovoj temi...moju ?:eek:

Jel' ja prokukah da me ič niko ne voli ili...?

Ili pak i nekoliko hiljadna reputacija kod nik-ova koji se nigde i ne oglašavaju...to mi još interesantnije?!

Lažem, to znam da su klonovi klonova , već spominjanih.

Samo napisah moje mišljenje na prvoj ovakvoj temi , bar prvoj , a da sam je ja videla.

Ae nema veze :bye:

...'de si naš'o emocionalnu reaciju u ijednom postu na ovoj temi...moju ?:eek:

Jel' ja prokukah da me ič niko ne voli ili...?

Ili pak i nekoliko hiljadna reputacija kod nik-ova koji se nigde i ne oglašavaju...to mi još interesantnije?!

Lažem, to znam da su klonovi klonova , već spominjanih.

Samo napisah moje mišljenje na prvoj ovakvoj temi , bar prvoj , a da sam je ja videla.

Ae nema veze :bye:

sad si zapala u odbrambeni mehanizam..

nisam mislio nista uvredljivo ili optuzujuce..samo pokusavam da ti kazem da previse znacaja pridajes necemu sto se svi slazemo da je obesmisljeno..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back