Reputacija?

Alisa u zemlji čuda

Buduća legenda
Poruka
26.396
Ima već nekih 10-tak dana kako ne mogu da delim reputacije.
Ništa se ne dešava kada kliknem na zvezdu. Ne otvara se prozor, ne dobijem nikakvo obaveštenje, ništa.
Sve je radilo dobro i onda je sledećeg dana to prestalo iz čista mira.

za admina i ekipu

jel postoji negde tabela,po kojoj se moze videti koliko poena meni donosi 1rep moc,i na kojoj reputacionoj moci ili br.poruka,stazu,se menja status(aktivan clan,legenda,starosedelac...) i u koji,zatim
jel imate u planu da ove zelene kocice zamenite sa necim interesantnijim,jer kada se popune sta dalje,stoje tako od kako imam rep100 il koliko vec,ona brojka koja predstavlja rep.moc je samo brojka,sama po sebi nezanimljiva

moj predlog je da uvedete neku oznaku,koju ce dodeljivati moderatori svojih pdf-ova clanovima koji su aktivni i "korisni" na odredjenom pdf-u,zasluzni na osnovu nekih tema,komentara,iskustva,tako da novajlija ima neki uvid ko je pro a ko rookie kad cita komentar

edit:
nasao sam delimican odgovor,gibica majstor zna kako da odradi uputstvo,imas i od mene rep :)

http://forum.krstarica.com/showthread.php/411918-Reputacija-na-Forumu

Zaboravih da odgovormi na ovo pitanje. Sto se tice titual koje stoje ispod korisnickog imena, one nemaju veze sa reputacijama, vec zavise iskljucivo od broja poruka. Neka ostane tajna sa koliko poruka se dobija odredjena titula, to smo ostavili korisnicima da sami otkriju z:) Recimo samo da je najveca titula starosedelac i da se ona dobija kada neko napise 25 000 postova, mada jos uvek niko nema 100 000 postova, mozda postoji jos neka visa titula, videcemo. z;)

Inace sada imate jedinstvenu priliku da sami odaberete titulu koja ce stajati ispod vaseg korisnickog imena. Sve sto trebate da uradite jeste da pobedite na novogodisnjem takmicenju koju organizuje Krstarica:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/518854-Vanredno-takmicenje-tema-Novogodisnja-rasveta

Za sada nije planirana zamena zelenih kockica, ni uvodjenje posebnih oznaka.

Svaki smajli ima svoj kod, kada hoces da postavis smajlija, napisi njegov kod, ovo su kodovi za smajlije koje ja najcesce koristim:

smile1.gif
:)
icon_biggrin.gif
:D
lol.gif
:lol:
mrgreen.gif
:mrgreen:
kiss3.gif
:cmok:

Back