Reputacija

Nemam.
Imam samo ideju da su deca sa Nbgd drugacija od dece sa Banovog brda, da su deca sa Karaburme opet drugacija od ovih sa Zvezdare al nemam predrasude, vise zapazanja.

Imam predrasude prema Čačankama ...pogotovo ovim sto zive u strogom centru beograda :)

Sta o cacankama??? Ja sam izvalio da su te cacanke sve guzate. A bas sam dosta njih imao prilike da ih upoznam ovde u BG....na zalost.

Kad god cujem to tuzni kraj, uvek se setim Narodne skupstine s pocetka devedesetih, poslanik koji prica o dedi i unuku i Slobodan Unkovic koji kaze "dajte ljudi da cujemo tuzni kraj" :hahaha:

Inace nemam predrasuda prema odredjenim delovima grada, mada svako voli da favorizuje svoj, a u tome narocito prednjace Zemunci. Imam neke kolege na poslu koji su stalno u fazonu munze konza, dok ih jednom nisam isprozivala po cemu je Zemun toliko poseban i objasnila im da je Vracar (inace moj rodni kraj) jos posebniji :mrgreen: Posle toga vise nisu smarali sa Zemunom.

To onda nisu pravi zemunci vec neki instant dodjosi

Ljude cenim po tome ko su i sta su a ne gde zive....ja na primer..zelim danas-sutra da van grada u osami pored reke imam kucu kakvu sam zamislila ..toplu i udobnu u kojoj bih volela svoju ljubav,gajila dete,stvarala i konacno se sazivela sa prirodom.i kada bi potrebom dosla u moj grad u kome sam rodjena i neko me pitao gde zivim a ja mu rekla : u Raju..druga okuka levo na cuki bez broja..da li taj treba da me ceni po tome?

Ljude cenim po tome ko su i sta su a ne gde zive....ja na primer..zelim danas-sutra da van grada u osami pored reke imam kucu kakvu sam zamislila ..toplu i udobnu u kojoj bih volela svoju ljubav,gajila dete,stvarala i konacno se sazivela sa prirodom.i kada bi potrebom dosla u moj grad u kome sam rodjena i neko me pitao gde zivim a ja mu rekla : u Raju..druga okuka levo na cuki bez broja..da li taj treba da me ceni po tome?

pa, u mojim očima bi ti porastao rejting još više :)
p.s. što mi kradeš ideje.....

:cmok2: za Tebe..

To je moj sancic..i moja zamisao oduvek..ono cemu se nadam da cu to i realizovati ..a kuca..to je tek prica za sebe .kakvu sam zamislila .i vec nacrtala..:D..samo da nadjem dragog da je sazida..za nas..:rumenko:

:cmok2: za Tebe..

To je moj sancic..i moja zamisao oduvek..ono cemu se nadam da cu to i realizovati ..a kuca..to je tek prica za sebe .kakvu sam zamislila .i vec nacrtala..:D..samo da nadjem dragog da je sazida..za nas..:rumenko:
e pa, imam dragog, ali nemam takvu kuću...moraću ozbiljno da poradim na tome u narednih par godina....

inače ću da bacim kašiku u blokovima novobeogradskim....

Back