REPUBLICI SRPSKOJ,IZ REZERVNOG FONDA DATO 5,5OO OOO EVRA !

U danasnjem "BLICU" procitah vest,da je na trazenje Dodika,nasa Vlada dodelila nepovratnu pomoc Republici
Srpskoj,za razne namene.Ne bih imao nista protiv te pomoci,da smo mi Srbija,neka uspesna bogata zemlja.
Ali ovako...nisam siguran,da smo svi mi u Srbiji bas odusevljeni,da u buducnosti stalno materijalno "vucemo"
tu Republiku.Imam neodoljivi utisak,da "serif" Dodik,koji u toj svojoj zemlji,ima neogranicenu vlast,kad god mu
nesto zatreba many,on dodje kod brace u Beograd.

Srbi ne zive samo u Republici Srpskoj.Ukoliko mi kao Srbija, budemo tako galantni,da dajemo pare svakoj drza avi
gde Srbi zive,mislim da ni nama,koji OVDE U SRBIJI zivimo, bas ne "cveta" mnogo.I mi smo veoma siromasni.
Kako vidim iz medija,cesto se desava diljem Srbije,da cak i za "kuhinje za gladne",cesto nestane osnovnih
namirnica.!

Mislim da i pored sve dobre volje,treba gledati da se prvo u svojoj kuci,podmire sve obaveze.a sto preostane
podeliti i drugima.Nisam apsolutno ubedjen,da kod nas ima sta za deobu drugima.Mislim da nikako ne treba
izgubiti iz vida cinjenicu,da je kod nas doslo do smanjenja plata,pa cak I PENZIJA,koje su vec enormno niske.
Mislim da bi Gospodin Predsednik Milorad Dodik,trebao o tome da vodi racuna,kada dolazi da trazi pomoc od
Srbije,koja i sama grca u dugovima.!:dash:

Fiamma ! Ja zaista nemam potrebe da podrzavam pomoc Srbije,za bilo koga,dok toliki gradjani Srbije zive ispod zivotnog minimuma.
Ako mi nismo u stanju, da obezbedimo ni hranu za Narodne kuhinje za gladne,o cemu mi pricamo.Onaj ko nije u stanju,da obezbedi
hranu za SOPSTVENU decu,nema pravo nikome da daje pomoc.Republika Srpska je u sastavu Federacije Bosne i hercegovine,te tamo treba
da resava,sve svoje probleme.

Back