REPREZENTATIVCI AKO VEC CITATE.. - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Da li nasa reprezentacija daje maksimum?

• Ukupno glasova
    38
  • Anketa je zatvorena .
Onda nije fer da im , mi forumasi iz nasih fotelja, ne kazemo sta mislimo.
Dakle: recite Anticu i reprezentaciji sta mislite o njihovoj igri!

Pantelic vec cita:http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/pantelica-pogadjaju-komentari-na-forumima-23020.html

Ja mislim da ste prespori i da srce drzite u dzepu!

Bože, pa šta misli ovaj kreten belosvetski, kakvo je***o odricanje, čega se on j****og odrekao na mesec dana i da li mu je toliko teško da jedanput POGINE na terenu i da kažemo da je POGINUO ZA SRBIJU, zar ne može da shvati da to što je dežurni pop ne može da mu pomogne ako mu srce ne zaigra kada čuje "Bože Pravde", Bože, samo da on sutra ne bude među startnih 11 da se nadamo spasu, posle onakve igre protiv Gane ja bi ga izbacio i iz 23!!! :dash: :dash:

Ja ću glasati za drugu opciju, a ako se ostvari nada koju i dalje imam, sutra ću se izviniti zbog ovakvog glasanja.

Pantelic i ne treba da se trudi, nema on nikakve obaveze prema fudbalskom delu Srbije, ako ga posle 3 promasene prilike pljuju ko da je zadnji olos.A da evo jos jedne vesti sa B92.
http://www.b92.net/sport/sp2010/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=17&nav_id=439426
A evo i komentara:
"A jeste vi srbi stvarno narod, najgori sami za sebe! Danima pljujete i ubijate svoje dečke u pojam.Pa cijeli mundijal do sada je očajan, ni jedna reprezentacija nije ništa odigrala. A svi ovi znalci koji se dive Njemačkoj su u zabludi jer je Njemačka dala 4 komada jednoj očajnoj Australiji koja nije ni sjena od prije 4 godine. Srbija je izgubila od Gane nesretno. Nek mi netko objasni po čemu je Gana bila bolja za taj gol??A srpski navijači razapinju i pljuju Antića i dečke kojima je sigurno najteže, dijelite im lekcije a prvo trebate sebe sredit. Kad čitam ovdje po forumu da se djelite na Zvezdinu i Partizanovu repku... kakve veze ima tko je gdje prije igrao, tko je delija a tko grobar. Jedna od tajni koja krasi hrvatske navijače i reprezentaciju je da kad igra Hrvatska svi smo hrvati i kockasti, svi smo kao jedan za našu reprezentaciju. Svi građani Hrvatske bili oni hrvati,hrvastki srbi,bošnjaci,slovaci itd. A vi se djelite na zvezdu i partizan! I onda očekujete jedinstvo u ekipi a 12. igrač koji im je potreban kad je najteže se dijeli. Komentari tipa da igraju partizanovci a ne zvezdaši u Orlovima bi bilo bolje i te fore su odgovor zašto uvijek popijete porciju i nemate onaj naboj kakav ima Hrvatska. Nas nema na mundijalu pa opet većina ne misli da je to neka velika tragedija. Mi kao mala zemlja smo postigli ogroman uspjeh. I na to smo ponosni. Imamo velike stvari iza sebe a ovaj neuspjeh nas mora naučit da je i to dio sporta i da kad ne ide ostajemo uz svoje. Možete se slobodno naslađivat našim kiksom i izostankom,to je vaše pravo. Od toga nema koristi nitko. Predajete se a još su dvije bitke pred Orlovima. Ne znam zašto ne bi imali šanse. Promjenit pristup i natjerat svoje igrače da im bude čast što imaju tu privilegiju da nose sveti dres i predstavljaju Srbiju na svjetskoj smotri. A vi i dalje vrijeđajte svoje, svoj nacionalni tim, vrijeđajući ustvari sami sebe. Ja ne mislim da je Antić loš trener, ima iza sebe puno toga. Dajte mu da izgura ovo do kraja. Ako se bude ponio kao naš Kranjčar poslije Njemačke u kojoj smo popušili u prvom krugu i kad je izjavio da on ništa nije pogriješio e onda ga razapnite. Samokritika je ključ,ako shvatiš da si pogriješio onda se greška može ispravit. ali ako si ti najpametniji i praviš budalam 6 miliona ljudi onda je problem...

Sretno srbi, budite uz svoje. Pozdrav iz Slavonije, HRVATSKA.
(BBB Našice, 15. jun 2010 14:29)"

Drago mi je to postoji i drugacije misljenje...Ne treba pljuvati po igracima...treba im reci sta ne valja u njihovoj igri...
Gledam Ganu, Nemacku, S.Koreju....svi trce, izgaraju, kombinuju...nasi "bunare" preko terena i cekaju loptu da dodje do njih....nema zalaganja, koriste se fore iz druge lige, svadja se sa sudijom, hebe se mater onom sto nije centrirao kako treba....
Problem je sto su nase fudbalerine postavljene na pijedestal, i ubedjeni su da su jedini i Bogom dani, nama Srbima...I otkud im pravo da se ljute i prozivaju nas forumase?
Valjda imam pravo da kazem sta mislim? A ako im smeta sto mnogi misle isto, nek' izvole: Nemci u petak cekaju, a nasi neka pokazu od cega su napravljeni...
Ja nemam nista od toga sto Pantelici, Vidici , Krasici zaradjuju pare u inostranstvu igrajuci fudbal...Zbog toga su i trenirali "po kisi i snegu"...nisu trenirali zbog mene...
Njihov osecaj za rodoljublje, cast itd.. je njihova licna stvar..
Moje je da se radujem ako pobede, da tugujem ako izgube, i da psujem kad vidim kako cuvaju voje preskupe nozice od povreda...
Nije to samo slucaj sa ovom reprezentacijom. Cim je prvi igrac otisao u inostranstvo, Balasevicevi stihovi su izasli u prvi plan:" Zbogom davni ideali, manje mi smeta, prvenstvo sveta, neg' prazan dzep!"

Oni ne igraju fudbal zbog Srbije...i nista joj ne duguju...samo neka pokazu malo vise dostojanstva i neka pokazu kakve su to fudbalske velicine...ovo sto smo do sada videli, bolje da ne komentarisem..sve se nadam da ce biti bolje...

Bože, pa šta misli ovaj kreten belosvetski, kakvo je***o odricanje, čega se on j****og odrekao na mesec dana i da li mu je toliko teško da jedanput POGINE na terenu i da kažemo da je POGINUO ZA SRBIJU, zar ne može da shvati da to što je dežurni pop ne može da mu pomogne ako mu srce ne zaigra kada čuje "Bože Pravde", Bože, samo da on sutra ne bude među startnih 11 da se nadamo spasu, posle onakve igre protiv Gane ja bi ga izbacio i iz 23!!! :dash: :dash:

Ja ću glasati za drugu opciju, a ako se ostvari nada koju i dalje imam, sutra ću se izviniti zbog ovakvog glasanja.

jao, nemoj to da "poginu" :(
to mi lici na Cicine govore dok je igrao u KKSS i u Mokinim muskitosima, a znamo kako su te dve luzerske ekipe prolazile:cool:

Momci, niko od vas ne trazi zivot, samo igrajte fudbal;)

Decky_Nis
moja greska(spic, 3 poluspica i 2 vezna), nemoj odma da se ljutis nesreco.U timu nije najvaznije da uvek igraju najbolji, nego da se ukomponuje tim. Mnogi vrhunski igraci greju klupu u svojim klubovima zato sto se ne uklapaju u koncepciju. Samo sto im spomenik nismo podigli posle kvalifikacija. Nemoj samo ti da mi govoris o mozgu, majke ti, kao sto sam i rekao ides gde i krdo pljuvaca(do juce heroji, danas na kolac, prava si SRBENDA). Ako pantelic da gol svabama i pobedimo, eto njega kao novi milos obilic. Samo hrabrooo!!!

Decky_Nis
moja greska(spic, 3 poluspica i 2 vezna), nemoj odma da se ljutis nesreco.U timu nije najvaznije da uvek igraju najbolji, nego da se ukomponuje tim. Mnogi vrhunski igraci greju klupu u svojim klubovima zato sto se ne uklapaju u koncepciju. Samo sto im spomenik nismo podigli posle kvalifikacija. Nemoj samo ti da mi govoris o mozgu, majke ti, kao sto sam i rekao ides gde i krdo pljuvaca(do juce heroji, danas na kolac, prava si SRBENDA). Ako pantelic da gol svabama i pobedimo, eto njega kao novi milos obilic. Samo hrabrooo!!!

Nisam ja kao krdo pljuvaca. Pre svega krdo cini stoka a ne ljudi. Druga stvar je da su oni dali 100% od sebe i da su izgubili oni bi za mene bili heroji. A kad igraju kao babe i izgube e onda ne da cu da ih nabijem na kolac nego ima da im psujem sve od reda. A kad si vec kod Srpskih velikana onda mnoge stvari objasnjava i stara otrcana recenica Cara Lazara koja je dosta puta ovde pominjana: "Ja ne odlucujem da li cu ici u boj po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim". Nebitno da li je to glupa Gana ili velika Nemacka ti se brale boris za Srbiju i za nju gines, a ko je sa druge strane je nebitno. Slicna je situacija kada je Partizan igrao u ligi sampiona protiv Reala i pita me jedan lik:
-"Jel si bio na Real?"
-"Ne ja sam bio da gledam Partizan, a za Real me zabole."
O tome se radi da treba da se razmislja samo o Srbiji a ne o tome protiv koga igramo.

I koji crni Pantelic? Ako taj da gol Albaniji a ne Nemackoj ili Australiji ja cu da se obesim, on je nesposoban da veze pertle a kamoli pa da da gol nekome. I da da gol ako dobije priliku (a nadam se da nece) on ce i dalje za mene da bude najobicniji sarlatan.

Poslednja izmena:
e, to je malo bolje...
Mada i dalje imam primedbe:
Zigic nema snage za 90 min.Vidicu i ostalima: ruke u dzepove u nasem sesnaestercu!

Ovo je igra, uprkos svemu, ali nemojte zaboraviti da ste igrali sa igracem vise i da je Vlada odbranio penal...
Zamalo opet sami sebe da sahranimo!!!

Cestitke svima..i idemo dalje!!

Zigic ja mislim da prima infuziju posle utakmice koliko se umorio. Vidic je napravio ogromnu glupost i treba da poljubi Stojkovica u dupe zbog toga sto ga je spasio.
Sami smo krivi sto smo se umorili i pali u drugom poluvremenu. Mi smo naime drzali visok ritam igre od samog pocetka i drzali ga celo poluvreme, zato su se Svabe i zbunile jer nisu ocekivali da se nadmecemo sa njima sto se tice trcanja jer su ocigledno najsuperiorniji na svetu u tom segmentu uvek i bili. Videli smo kada je Ninkovic izasao mislim u 59 ili 69 minutu da je decko pretrcao preko 9 kilometra. Ej sa tako kratko vreme toliko da pretrci, to svedoci da je tempo bio paklen. Nemci su pokazali da su jako opasni i mogli su da se vrate u zivot ali su se i oni umorili, sto kaze moj drugar i oni su od krvi i mesa. Uglavnom ako nastavimo ovako i protiv Australije garantovano prolazimo dalje.

Back