peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Da i Australiju a sta ce biti ako Gana igra nereseno sa Nemackom i pobedi Australiju?
Pa prošli smo kao drugoplasirani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da i Australiju a sta ce biti ako Gana igra nereseno sa Nemackom i pobedi Australiju?
Onda nije fer da im , mi forumasi iz nasih fotelja, ne kazemo sta mislimo.
Dakle: recite Anticu i reprezentaciji sta mislite o njihovoj igri!
Pantelic vec cita:http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/pantelica-pogadjaju-komentari-na-forumima-23020.html
Ja mislim da ste prespori i da srce drzite u dzepu!
Bože, pa šta misli ovaj kreten belosvetski, kakvo je***o odricanje, čega se on j****og odrekao na mesec dana i da li mu je toliko teško da jedanput POGINE na terenu i da kažemo da je POGINUO ZA SRBIJU, zar ne može da shvati da to što je dežurni pop ne može da mu pomogne ako mu srce ne zaigra kada čuje "Bože Pravde", Bože, samo da on sutra ne bude među startnih 11 da se nadamo spasu, posle onakve igre protiv Gane ja bi ga izbacio i iz 23!!!![]()
Ja ću glasati za drugu opciju, a ako se ostvari nada koju i dalje imam, sutra ću se izviniti zbog ovakvog glasanja.
Decky_Nis
moja greska(spic, 3 poluspica i 2 vezna), nemoj odma da se ljutis nesreco.U timu nije najvaznije da uvek igraju najbolji, nego da se ukomponuje tim. Mnogi vrhunski igraci greju klupu u svojim klubovima zato sto se ne uklapaju u koncepciju. Samo sto im spomenik nismo podigli posle kvalifikacija. Nemoj samo ti da mi govoris o mozgu, majke ti, kao sto sam i rekao ides gde i krdo pljuvaca(do juce heroji, danas na kolac, prava si SRBENDA). Ako pantelic da gol svabama i pobedimo, eto njega kao novi milos obilic. Samo hrabrooo!!!
e, to je malo bolje...
Mada i dalje imam primedbe:
Zigic nema snage za 90 min.Vidicu i ostalima: ruke u dzepove u nasem sesnaestercu!
Ovo je igra, uprkos svemu, ali nemojte zaboraviti da ste igrali sa igracem vise i da je Vlada odbranio penal...
Zamalo opet sami sebe da sahranimo!!!
Cestitke svima..i idemo dalje!!