REPREZENTACIJA,SASTAVITE PO SVOM IZBORU

• Začetnik teme Začetnik teme Petko_SCG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
Kakva si ti budala-gostu! Pa zar je po tebi bolji Lazetic od Ivana Dudica (Benfika) koji je x puta bio igrac utakmiceu u Zvezdi! Jel te tako lose sluzi memorija ili nisi ni znao! Kako ste svi vi glupi!!! Postavis temu i vidis koliko je glupaka a kao svi se razumeju u fudbal! Svi ste vi jedna glupa bagra idiota koji pojma nemaju o FUDBALU i PRAVIM FUDBALERIMA!!!!
E moj ti nemas ti veze- KAKAV CRNI IVAN DUDIC. Jel to onaj sto ga je Vujadin Boskov vodio na prvenstvo pa umalo zbog toga ne izgubismo od Slovenije. Pravio ga MLADEN RUDONJA iz slovenije magarcom, nije znao gde se nalazi. RUDONJA na toj utakmici namagarcio DUDICA a ZAHOVIC namagarcio MIHAILOVICA. Blago nama sa takvim fudbalerima.Da ne bi SAVE MILOSEVICA i DRULOVICA pukosmo. I ti mentolu pricas o tome kako je nekad igrao DUDIC u zvezdi dobro. Pa nekad je i Dzajic igro dobro al to ne znaci da sad treba da ga ubacimo u reprezentaciju. A da i moja baba bila devojka ali proslo to vreme druskane. Ivan Dudic je sad 0. A Lazetic je odlican fudbaler i to je i dokazao. Drugo znas li kolika je razlika u tome kad neko igra za neki ITA. klub a neko sedi u Portugaliji na klupi. Da nije PORTA , Portugalija ne bi imala ni jednu ekipu da valja . I cuti brate kad se ne razumes.

Anonymous:
Kakva si ti budala-gostu! Pa zar je po tebi bolji Lazetic od Ivana Dudica (Benfika) koji je x puta bio igrac utakmiceu u Zvezdi! Jel te tako lose sluzi memorija ili nisi ni znao! Kako ste svi vi glupi!!! Postavis temu i vidis koliko je glupaka a kao svi se razumeju u fudbal! Svi ste vi jedna glupa bagra idiota koji pojma nemaju o FUDBALU i PRAVIM FUDBALERIMA!!!!
A ja koliko znam dudic I lazetic neigraju na istim pozicijama igraju po istoj strani. Ako neko treba da izadje da bi Dudic igrao onda je to Markovic u ovom sistemu. Ali jedan markovic je klasa za Dudica

Anonymous:
Anonymous:
A ja koliko znam dudic I lazetic neigraju na istim pozicijama igraju po istoj strani. Ako neko treba da izadje da bi Dudic igrao onda je to Markovic u ovom sistemu. Ali jedan markovic je klasa za Dudica
Tako je bravo! KAKAV crni IVAN DUDIC!

Back