P
Petko_SCG
Gost
SASTAVITE SVOJ TIM
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bane kralj rostilja:pantic
markovic
n. djordjevic
vidic
malbasa
duljaj
ilic
vukic
stankovic
zigic
kezman
Znas gde je trenirao zimus?Tipkaros:Rambo Petkovic (najblolji stranac u Brazilu u sezoni 2002/03)
Sve je to dobro zna se da su Zvezdini fudbaleri bolji,ali molim vas stavite Milosevica.Pedja Chicago:
1. Zvonko Milojevic
2. Nemanja Vidic
3. Milivoje Cirkovic
4. Marjan Markovic
5. Sinisa Mihajlovic
6. Dejan Stankovic
7. Petkovic Rambo
8. Branko Boskovic
9. Ljubinko Drulovic
10.Darko Kovacevic
11.Nikola Zigic
![]()
Svega dva partizanova,ostalo nasi naravno,ne zato sto su nasi,nego sto su stvarno najbolji,nije sto su nasi ali su............... :
![]()
![]()
A zasto ti je zao?Tipkaros:E, ljudi, meni je zao, nek kaze neko drugi ovoj Jeci S. da Milosevic nema vise sta da trazi u repki...ups...ops:
Jeca S ! ! !:A zasto ti je zao?Tipkaros:E, ljudi, meni je zao, nek kaze neko drugi ovoj Jeci S. da Milosevic nema vise sta da trazi u repki...ups...ops:
To nisu snovi to je realnost Savo igra u reprezentaciji postigao je najvise golova i odlicno igra u spanskoj Selti i meni je to dovoljno.Tipkaros:Jeca S ! ! !:A zasto ti je zao?Tipkaros:E, ljudi, meni je zao, nek kaze neko drugi ovoj Jeci S. da Milosevic nema vise sta da trazi u repki...ups...ops:
Pa zao mi je jer ne volim da kvarim devojacke snove.
Jel ovo spisak mlade reprezentacije i kosu ti Aleksic,Milovic i KnezevicAnonymous:Aleksic
Malbasa
Dordjevic
Milovic
Knezevic
Sankovic
Vukic
Ivic
Kezman
Delibasic
Konacno neko pametanGULIVERR:1. IVICA KRALJ - PARTIZAN
2. ZORAN MIRKOVIC - PARTIZAN
3. DRAGAN SARAC - CRVENA ZVEZDA