"Reposfanovi"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nemcoi

Aktivan član
Poruka
1.406
Na ovom forumu dosta se spominju reci kao sto su repos, reposfanovi, reptili... Na sta se zapravo odnose ove reci, koje je njihovo pravo znacenje?
Mislim da je potrebno definisati ove reci kako ne bi dolazilo do nesporazuma, pogotovo za posetioce ovog pdf-a pa i korisnike pocetnike.

Poslednja izmena:
Niko ne zna?
Koliko sam ja shvatio, reposfanovi su oni koji se loze na neke teorije zavere koje govore o tome kako svetom vladaju neki humanoidni reptili, sejpsifteri koji uzimaju ljudski oblik kako ih narod ne bi provalio. Uglavnom su ti humanoidni reptili vanzemaljci. Njihove tvrdnje se dokazuju najcesce sa "babe mi" i "rek'o mi gugl, ako hoces, pitaj ga i ti, mozda kaze i tebi". Gugl je dobar "co'ek" pa uputi na ostale "babe mi" teoreticare i cela prica ne vodi nicemu.
Njihove teorije se ne mogu lako oboriti, jer ne postoji konkretna materija koju bi moglo obarati. Uglavnom su teorije opsirno prazne... Tema na kojoj se iznesu obavezno biva unistena i nenormalno ispamovana, jer postovi koji govore o toj teoriji nekim cudom prekinu normalnu i konstruktivnu raspravu, a opet nista ne kazu na sta bi moglo da se nadoveze kako bi se rasprava nastavila.
Mnogi repos fanovi veruju da je nemogucnost odgovora na prazne postove dokaz njihove teorije i unistavanje teme smatraju uspehom.

Tako sam ja ukapirao... Ali ko zna... mozda sam lose ukapirao... kao nov sam...

Nikako specijalno...to su samo normalni, svesni ljudi.

Bojim se da nisi nista shvatio, pa naravno da su nenormalni.

Nikko, moj kolega forumašu, aj' budi ljubazan pa se odluči. z:)

Što se samog izraza "reposfanovi" tiče, mislim da ga treba izbaciti iz upotrebe. Nije on sam po sebi ni tako loš izraz, ali je smišljen u cilju izrugivanja i podsmevanja.
Nisam od onih koji veruju u humanoidne reptile. Ali nisam ni od onih koji će braniti ljudima da veruju, niti im se podsmevati zbog toga. A naročito nisam od onih koji će vredjati ljude zbog njihovih uverenja.
Ono, istini za volju, i bio je period na ovom pdf-u kada su oni koji veruju u humanoidne reptile malo više potencirali to, da ne kažem baš da su dojadili i Bogu i ljudima, ali ipak nisam za to da se izraz smišljen kao pogrda i dalje koristi. z:) A i prošao je taj period, sad se tek umereno spomenu. I to je ok, neka veruju, neka spominju, a gde će ako ne ovde. z:)

Nikko, moj kolega forumašu, aj' budi ljubazan pa se odluči. z:)

Što se samog izraza "reposfanovi" tiče, mislim da ga treba izbaciti iz upotrebe. Nije on sam po sebi ni tako loš izraz, ali je smišljen u cilju izrugivanja i podsmevanja.
Nisam od onih koji veruju u humanoidne reptile. Ali nisam ni od onih koji će braniti ljudima da veruju, niti im se podsmevati zbog toga. A naročito nisam od onih koji će vredjati ljude zbog njihovih uverenja.
Ono, istini za volju, i bio je period na ovom pdf-u kada su oni koji veruju u humanoidne reptile malo više potencirali to, da ne kažem baš da su dojadili i Bogu i ljudima, ali ipak nisam za to da se izraz smišljen kao pogrda i dalje koristi. z:) A i prošao je taj period, sad se tek umereno spomenu. I to je ok, neka veruju, neka spominju, a gde će ako ne ovde. z:)

I meni se cini da sada o tim cudesnim reptilima vise pricaju oni drugi nego ovi koji su pokrenuli pricu o njima... :)

Nikko, moj kolega forumašu... ja tebi kolega, a ti meni "dušo"... cccc, loše je to za karmu z:)
Bez šale, nemoj da me dušaš, mooooliiiim te, alergična sam na taj izraz. z:((

Zar ne provaljuješ da se šalim? z:lol: Valjda nije gruba šala? Rekoh, 'ladno bre napolju, kamen puca, aj' bar ovde malo da se našalimo i zagrejemo, 'nako drugarski z:)
A što se tiče tog izraza reposfanovi, ja sam svoje mišljenje rekla.

Па, да будем искрен, није потребно пуно труда да би од ваших тврдњи неко направио спрдњу. Ви сте већ одрадили пола посла.:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back