Replike satova

eo za cirka 45$ ....izuzetan, karakteran model časofnika.. z;)

46490stalin.jpg

u prirodnoj veličini....za ruku ruskog trudbenika.. raketa ( :

Ko ne moze original sata od 5000 evra neka kupi original od 100.

http://www.wa.apana.org.au/~abolton/grey1119.jpg

Ali u nasem narodu je da bude naznacen naziv marke.u tome je stos.navedeni link pokazuje odlican ruski sat samo bi tesko neko od forumskih ljudi sa stilom stavio wostok na ruku iako objektivno sat nije ni ruzan a radi sigurno bolje od repllika.
I uostalom dobar sat, ali zaista dobar, kosta kao jaci lap top ali se nas narod tesko od para rastaje za sat,nalivpero, dobre cipele.
Mene bi licno bilo sramota da se pojavim sa laznim breitlingom ili rolexom na ruci a da na nogama imam patike od 3000 dinara. Svi detalji moraju biti ukomponovani. Video sam nekog japija skoro koji ide u odelu od 70 evra a na ruci nosi Vasheron Konstantin koji je naravno kopija a original kosta oko 7000 evra.
I preporucujem svima da kada imaju priliku stave originalni, firmiran sat na ruku.Osetice razliku i to kakvu. Verujem da im nece pasti na pamet da posle toga stave repliku na ruku.

Kakvu?
Šta to može da se oseti?... sa akcentom na ovo OSETI...

psad, ne smem reklamiram. ima na sajtu rakete i cena je stvarno 45$ ( :

Е, мој најдражи ручни сат је Ракета! z:)
Добила сам га 1989. , зделано је у СССР и носила сам га годинама, тачније - до пре 2 године. И сад је исправан, само је стакло већ изгребано...

Обожавам га! z:)

preporucujem svima da kada imaju priliku stave originalni, firmiran sat na ruku.Osetice razliku i to kakvu. Verujem da im nece pasti na pamet da posle toga stave repliku na ruku.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Подести ме на пророчицу (пророка) Келопатру када је једном приликом давала савете:''Свима бих препоручила да се возе искључиво мерцедесом! То је јако добар ауто. Разумем ја да неко понекад пожели да се провоза и неким другим аутом - али то нека буде само повремено, а свакодневна вожња - искључиво мерцедесом, то вам је мој савет!''

:sanke:

Kakvu?
Šta to može da se oseti?... sa akcentom na ovo OSETI...

Imas dobar osecaj da ti je na ruci dobro i precizno obradjen komad celika. Narukvica ili kajis ne deluju jeftino, ne zvece kao lim. Kada podesavas kazaljke, kljuc se otkoci i vrti precizno. Sat ne sljasti i ne presijava se kao kopija. Kuciste sata je godinama isto, ne ljusti se i ne haba po rubovima tako da izgleda izglodano.
I konacno original sat je namenjen za one koji HOCE a ne za one koji MOGU da imaju original. Odsustvo para ne mora da bude praceno i odsustvom stila. Ako je dizajn (na sta se mnogi pozivaju) razlog da se nosi kineski divljak od sata evo preporuke:

http://www.121time.com/

http://www.festina.com/

http://www.romanson.co.kr/

:hahaha::hahaha::hahaha:

Подести ме на пророчицу (пророка) Келопатру када је једном приликом давала савете:''Свима бих препоручила да се возе искључиво мерцедесом! То је јако добар ауто. Разумем ја да неко понекад пожели да се провоза и неким другим аутом - али то нека буде само повремено, а свакодневна вожња - искључиво мерцедесом, то вам је мој савет!''

:sanke:

Taj trandza je verovatno mislio na to da ako vec treba da das 20 000 evra za kola bolje da ih das za mecku nego za hyndai ili kiu. Nije mislio na nekog ko ima pare za ladu ili keca da kupi mecku.
Ili ako imas 5000 evra za kola, kupi polovnu mecku a ne novu daciu solenzu.

Kupio sam tj. narucio iz inostranstva rucni sat i otvorio se GOMILU evra.posle par dana sam video da prodaju kopiju tog na pijaci za 3000 dinara koja se u vrlo malo detalja razlikuje od originala za koji sam se muski otvorio.
sta mislite o replikama? da li sam trebao da kupim kopiju?
ionako ce sad svi misliti da nosim kopiju na ruci. :confused:
doduse, kada se moj original i kopija stave jedna pored druge, vidi se razlika i to drasticna ali kad je na ruci, ne moze se provali da li je kopija ili original.

Око врата носи рачун са све гаранцијом, тако да сви виде. Тако ћеш избећи сумње злобника до чијег ти мишљења иовако није стало.

Ниси сноб, јасно ми је. z:dm3:

Око врата носи рачун са све гаранцијом, тако да сви виде. Тако ћеш избећи сумње злобника до чијег ти мишљења иовако није стало.

Ниси сноб, јасно ми је. z:dm3:

Covek je pitao za misljenje i ne verujem da je dosao ovde da se hvali satom od 998.90 evra.
A snob je onaj koji bi da nosi rolex za 2000 din. a u istom dizajnu ima festinu,fossil od 100 evra.

Covek je pitao za misljenje i ne verujem da je dosao ovde da se hvali satom od 998.90 evra.
A snob je onaj koji bi da nosi rolex za 2000 din. a u istom dizajnu ima festinu,fossil od 100 evra.

Ајд, леба ти, ти ми појасни зашто је човек отворио тему?

Пита за разлику, онда сам даје коментар, па онда каже да би купио другу марку да је знао да реплика ове има на сваком кораку!

Где је онда почетно питање?

Успут, ја нисам знала да су снобови они који носе пијачне ролексе...свашта научих под старос'...

Ајд, леба ти, ти ми појасни зашто је човек отворио тему?

Пита за разлику, онда сам даје коментар, па онда каже да би купио другу марку да је знао да реплика ове има на сваком кораку!

Где је онда почетно питање?

Успут, ја нисам знала да су снобови они који носе пијачне ролексе...свашта научих под старос'...

On pita, da li je trebao da kupi repliku,koliko mi se cini i neko mu je objasnio razlike.
I smatram da ne treba nazivati snobom nekoga ko je kupio original bilo cega. Ko na taj nacin bezi od snobizma neka nosi kopije svega. Hoces li da kazes da je Leonardo di Kaprio snob jer na ruci nosi sat Jaeger le Coultre od 175 000 dolara? On je jednostavno neko ko to sebi moze da priusti. I ne znam kad ce nas narod vise da se oslobodi te iskonske sirotinjske zavisti i pogresnog tumacenja snobizma, primitivizma i ostalog.
A ti sa vise zivotnog iskustva objasni meni sta je snobizam, molio bih te.

On pita, da li je trebao da kupi repliku,koliko mi se cini i neko mu je objasnio razlike.
I smatram da ne treba nazivati snobom nekoga ko je kupio original bilo cega. Ko na taj nacin bezi od snobizma neka nosi kopije svega. Hoces li da kazes da je Leonardo di Kaprio snob jer na ruci nosi sat Jaeger le Coultre od 175 000 dolara? On je jednostavno neko ko to sebi moze da priusti. I ne znam kad ce nas narod vise da se oslobodi te iskonske sirotinjske zavisti i pogresnog tumacenja snobizma, primitivizma i ostalog.
A ti sa vise zivotnog iskustva objasni meni sta je snobizam, molio bih te.

Прочитај шта је човек написао. Хоће да сви знају да он носи оригинал, није му довољно што сам то зна.
То јесте одлика снобова.
Дефиницију можеш прочитати у неком речнику, а вероватно се може наћи и на Википедији.

А где ЈА то хтедох да кажем за Леонарда Ди Каприа ишта?
Насмејао си ме!

П.С. Ја сам сноб по дефиницији. И не штрецам се због тога.

Прочитај шта је човек написао. Хоће да сви знају да он носи оригинал, није му довољно што сам то зна.
То јесте одлика снобова.
Дефиницију можеш прочитати у неком речнику, а вероватно се може наћи и на Википедији.

А где ЈА то хтедох да кажем за Леонарда Ди Каприа ишта?
Насмејао си ме!

П.С. Ја сам сноб по дефиницији. И не штрецам се због тога.

Sta tu ima lose sto zeli da se zna da je sat original? Ljudi kupuju zlatan nakit i nose ga da bi imali na sebi nesto sto se razlikuje od bizuterije iako postoje lanci, mindjuse i prstenje koji izgledaju isto.
A za Leonarda nisi ti rekla, nego ja.On nosi taj sat i nema potrebe da se ubedjujemo zasto ga je kupio.

Sta tu ima lose sto zeli da se zna da je sat original? Ljudi kupuju zlatan nakit i nose ga da bi imali na sebi nesto sto se razlikuje od bizuterije iako postoje lanci, mindjuse i prstenje koji izgledaju isto.
A za Leonarda nisi ti rekla, nego ja.On nosi taj sat i nema potrebe da se ubedjujemo zasto ga je kupio.

Очигледно се не разумемо, тако да је свака дискусија излишна.
Позз z:poz:

Очигледно се не разумемо, тако да је свака дискусија излишна.
Позз z:poz:

Naravno da se ne razumemo. A da bi se razumeli ja cu dati svoje misljenje tj.odgovor postavljacu teme:
1.Snobizam je vestacko iskakanje iz socijalnog statusa kome se pripada.
2.To se postize, izmedju ostalog kupovinom statusnih simbola a ako se finansijski to ne moze, pribegava se kopijama.

Postavljac teme je kupio originalni sat koji vizuelno pokazuje da je covek koji ne robuje trendovima. Sat je krajnje jednostavnog izgleda ali jako kvalitetan.
Postavljac teme je za taj sat dao oko 1000 evra sto je daleko od cene jednog npr. Rolexa koji je zaista statusni simbol.
Postavljac teme je po meni svesno birao sat za koji je smatrao da se ne replicira u toj kolicini iz razloga sto sat ipak mora biti neki licni pecat coveka.
Ja ne verujem da bi bilo kojoj zeni (posto ste vi najdrcnije povodom ove teme) bilo prijatno da kupi neki komad nakita od npr Swarowskog i da da i bednih 100 evra za njega a da se ispostavi na npr.doceku nove godine u vecem drustvu da jos pet zena nosi ISTI komad (original ili kopiju, nebitno).
Postavljac teme je samo napravio gresku sto je temu postavio na nacin na koji je postavio i na pogresnom mestu-u zemlji Srbiji gde se sve simulira- zivot, stil,prijateljstvo,biznis i gde ljudi na svaki nacin (kopijama, replikama itd) pokusavaju da zavaraju sebe i druge.
A ti me ubedi da nije snob onaj koji je za 2000 dinara kupio sat koji kosta 10 000 evra. I sta takav zeli da pokaze time.

Naravno da se ne razumemo. A da bi se razumeli ja cu dati svoje misljenje tj.odgovor postavljacu teme:
1.Snobizam je vestacko iskakanje iz socijalnog statusa kome se pripada.
2.To se postize, izmedju ostalog kupovinom statusnih simbola a ako se finansijski to ne moze, pribegava se kopijama.

Postavljac teme je kupio originalni sat koji vizuelno pokazuje da je covek koji ne robuje trendovima. Sat je krajnje jednostavnog izgleda ali jako kvalitetan.
Postavljac teme je za taj sat dao oko 1000 evra sto je daleko od cene jednog npr. Rolexa koji je zaista statusni simbol.
Postavljac teme je po meni svesno birao sat za koji je smatrao da se ne replicira u toj kolicini iz razloga sto sat ipak mora biti neki licni pecat coveka.
Ja ne verujem da bi bilo kojoj zeni (posto ste vi najdrcnije povodom ove teme) bilo prijatno da kupi neki komad nakita od npr Swarowskog i da da i bednih 100 evra za njega a da se ispostavi na npr.doceku nove godine u vecem drustvu da jos pet zena nosi ISTI komad (original ili kopiju, nebitno).
Postavljac teme je samo napravio gresku sto je temu postavio na nacin na koji je postavio i na pogresnom mestu-u zemlji Srbiji gde se sve simulira- zivot, stil,prijateljstvo,biznis i gde ljudi na svaki nacin (kopijama, replikama itd) pokusavaju da zavaraju sebe i druge.
A ti me ubedi da nije snob onaj koji je za 2000 dinara kupio sat koji kosta 10 000 evra. I sta takav zeli da pokaze time.

Не желим да те убеђујем,пошто прихватам твоју последњу реченицу.
Можда си у праву, можда је човек уствари поставио тему мало неспретно, у том смислу што не жели да људи помисле да је сноб који носи копију сата коју носе многи, да би, као, имали неки ,,статусни симбол'',а он је само хтео квалитет.
Ту се слажем са тобом.
Иначе, на тему сам залутала само због Стаљина... z;)

Nisi pogrešio što si uzeo original,
to ti je kao da se kaješ što si devojci od 25 platio 5 puta više nego što si mogao babi od 60
koja je raskantana skrndelj-preklapača, a nafrakana da u mraku deluje da ima 25.
Šta god kupuješ kupi original, pa makar te nazvali snobom, ako sebi to možeš da priuštiš,
greh je kupiti kopiju...

Back