Replay

znas sta modeli su im haos ali i kvalitet onaj drugi haos:lol:ne znam kako ja nosim ove farmerke ali odjednom mi sve pocepane,jesu davno kupljene vise ni ne znam kad, ne kupujem cesto ali ih uopste ne nosim

Nije to do tebe. Ja sam pre dve godine mužu kupila neke Denim farke, doduše na rasprodaji, ali to ne bi smelo da ima veze i raspale su se u roku od par meseci. I to se raspao materijal,a ne konac kao kod kineske robe npr. gde je truo konac pa kad sedneš ne znaš da li će sve da se rašije, već sam džins.Skroz se iskrzale i procepile.

A njemu se dopale, lepo mu stajale i neće da ih skine da mi je čak i mama skrenula pažnju kako to ide tako pocepan, zašto to dozvoljavam.Na kraju sam ih krišom bacila. Dugo ih je tražio, vode se kao zagubljene :lol:

Poslednja izmena:
Sve sto sam video od "Replay" robe deluje mi neozbiljno. Mladalacki duh je nesto lepo, bas dobar jedan duh, ali ima i boljih duhova, a moze i da se udruzi sa jos nekim od duhova... Ali ne krivim nikoga ko zna da za iste pare moze da kupi nesto mnogo bolje, jer postoji rizik od toga kada je covek obucen lepo. To se smatra odstupanjem od "onoga sto rade svi", a to se prevede u "lud", i onda "cao decko". A druga varijanta je:
- Decko, lepo si obucen. A za koji tim navijas?
- Hvala sto si mi rekla svoj ukus za moj ukus oblacenja :) Partizan.
- A, pa onda je nemoguce... stani... ne, neko ko navija za Partizan ne moze sam da napravi takav izbor garderobe, navija li ti majka za Zvezdu, jel te ona obuka?
- Mrs, budi srecna sto si zensko pa necu da te bijem!
- Mrs ti!

Back