da, ima mnogo neistrazenih i ne bas poznatih rep izvodjaca koji su svojim kvalitetom na mnogo visem nivou od onih koji se vrte na televiziji.
ali, ljudima je pretezno serviran taj meinstream rep i ocigledno ne znaju za druge teme osim besnih kola, dobrih riba, ludih zurki u klubu i slicnih sr.nja, pa kad im neko spomene rep, oni odmah pomisle na to..
mozda nisam prava osoba da bih dublje prosirila pricu o svemu ovome, ali pored sebe imam osobu koja mi je otvorila oci, po pitanju rep muzike.
u osnovnoj sam imala period kad sam navodno slusala rep, ali sam tek posle shvatila da nisam slusala prave stvari.
a kada su u moje usi krocili zvuci atmosphere-a, sage francis-a, big l-a i drugih, onda sam shvatila koliko je to dobra muzika.
pesme koje imaju odlicne seme rimovanja sa tekstovima punih emocija koje su iskazane na odlican nacin u kombinaciji sa brutalno dobrim matricama, su me dosta privukle i urezale mi se u bubne opne.
nebitno da li su dzez ili fanki semplovi ili koji god, ali uspeli su da daju dusu svakoj matrici i to se oseca!
ako se nekome to ne svidja - oke, svako ima svoje misljenje...
...ali ja mislim da ljudi potcenjuju rep.