reorganizacija tjedna ?

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
Naisao sam na neke ideje da umjesto sub i ned , cet i ned budu neradni dani . Dakle radilo bi se pon , uto , sri pa sloaodan cet pa opet radni pet i sub pa neradna ned . Kako vam se to cini i bi li bilo bolje ili gore nego sada ?

Kada je ravana otvorio temu,,new deal-velika depresija-naprosto me kupio za sva vremena.Rekao sam tada sam sebi,,Boze,kakav se to genije odjednom ovde stvorio i naceo temu nad temama,tema koja bukvalno objasnjava sve sto se odigralo od onda do danas.Naprosto,jedna genijalnost niotkuda.Mi smo ovde pricali,raspravljali,prepucavali se -bilo je svega i svacega-bilo je i dobrih i losih tema,kracih i duzih diskusija,ali ovaj lik iz Zagreba je sve to nadvisio.Medjutim,veoma brzo me sa samo nekoliko svojih postova uverio u istinitost cuvene narodne da,, i corava koka ponekad nabode zrno".Do dan-danas ravana zna da napise nesto sto niko ziv ovde ne moze da objasni,a ispod je svih ocekivanja...naravno.Proslo leto mu je udarilo sunce u glavu pa je non-stop otvarao teme sa pocetnim kapitalom od 5 milijardi $.Ovih dana ocekujem da to ponovi,samo iz nekog drugog razloga..mozda padne na glavu na skijanju.Ne znam...bas me bacio bio u rebus jedno vreme.Evo,ova sad tema da utorak zameni subotu,a cetvrtak za ponedeljak i sreda umesto nedelje.

Back