lionagate
Ističe se
- Poruka
- 2.995
Rekoh da sam zadnji put bio jesenas i da vec par puta koristim rentacar firmu kod Arene koja je odlicna (ima i 4.7 ocenu na google maps) ali sad nemaju slobodna vozila, inace tu sam skoro svake godine ( u zadnjih 13 godina sam bio 10 puta recimo) i rentam vec 5-6 puta od kad sam prodao moja kola u BGD.Vidi ovako bez zezanja. Nema preporuka jer u Beogradu rent a car koriste samo kako si ti ono napisao gastoshi. Opet, ukucaj na Guglu najbolje Rent A Car agencije i videces spisak. Sto se tice prevara sve zavisi kako nastupis. Ne znam te ali s obzirom kako reagujes, ne znam........ Verovatno nisi dugo dolazio u Srbiju i narod se promenio a i pun im je k**** Amerike i onih koji koji glume Amerikance.
A nisi u pravu, rent-a-car cesto koriste i BGD firme za sluzbeni put zaposlenih recimo do SLO ili IT, izrentaju uglavnom ova jeftinija corse, poloe, c3 pa tako kad dolazis u BGD i rezervises takvu neku klasu onda se cesto desi da na aerodromu nemaju takva kola jer su firme produzile najam za 15-tak dana pa ti uvale neku vecu klasu. Firma mog brata recimo je prodala sluzbene automobile, u BGD koriste taksi a za put do SLO izrentaju od te firme kod Arene ( preko brata sam i saznao za njih).
Uzgred, znaju odakle dolazim jer moram da im posaljem unapred vozacku dozvolu pa ne moram da glumim amerikanca.
Poslednja izmena: