lionagate
Ističe se
- Poruka
- 2.946
Da, dragi zemljaci blizi se trenutak (nekima je vec stigao) kada ce gastoshi i mi ostali koji zivimo negde daleko doci u zavicaj, rodno mesto i mesto gde nam zive ostareli roditelji.
Jedna od osnovnih stvari koju treba tu pribaviti da se skoci do prijatelja na suprotnoj strani grada i dalekom Zarkovu, stare tetke u Svilajncu, zenine rodbine u Churugu i do nekog zelenila van dzungle na asfaltu znane kao nam voljeni Beograd, dakle osnovna stvar je automobil.
Posto ne spadam u one koji se grebu od rodbine za njihove teskom mukom stecene cetvorotockase ili ne daj boze uzimam caletov golf 4 iz 2002, preostaje mi samo da rentam automobil u rodnom mi gradu.
Pa, onda vase misljenje gde i kod koga iznajmiti bi bilo cenjeno sa moje strane. Vasa iskustva ili iskustva vasih bliskih. Ja sam ranije rentao kod firme koja zastupa veliku svetsku rentacar kucu, razocarenje totalno plus su mi fraudovali kreditnu karticu. Nasao sam neku dobru malu firmu kod Arene ( cudnog imena, cicimici) dva puta rentao kod njih i bio zadovoljan, no kod njih nema slobodnih kola do septembra.
Slobdne preporucujte, nema stida.