Rendgen snimak

Mislim da to otvaraju samo bolnički kompjuteri
Vjerojatno i itvaraju sa odgovarajucim programom samo bi se na kompu bez obzira na to trebao vidjeti file.

Pozdrav.
Rafio sam rtg ls kičme. Dobio sam cd, ubacim u kompjuter, i piše da je prazan cd.
Da li je imao neko sličnih problema?
Nisam imao problema s time. Nista ne sprecava da odes gdje si napravio pregled prilozis im cd i kazes da ti daju novi. Moraju ti ga izdati.

Pozdrav.
Rafio sam rtg ls kičme. Dobio sam cd, ubacim u kompjuter, i piše da je prazan cd.
Da li je imao neko sličnih problema?
Samo ih pitaj koji ti program treba za pokretanje CD-a.Mada,sem ako se bas dobro ne razumes u kosti,ne mozes da vidis mnogo,a specijalista koji treba to da vidi ima program za otvaranje CD-a.Umrezeni su i sa privatnicima,tako da sve mogu da otvore i pregledaju.Ja sam skoro radio MR cele kicme i isto sam dobio samo CD,a ne snimke.Kada sam dosao kuci ubacio sam i pokrenuo iz momenta se otvorio CD i snimci su svi tu.Probaj pokreni sve ikonice redom,jer tamo ima njih vise kada se ubaci CD.Nesto bi trebalo da ga pokrene.Ne znam da li imas instalirane neke Kodeke,ako nemas trebalo bi da instaliras.Ja koristim jos veoma stari K-Lite kodek,ali mi otvara sve.

Вероватно је у питању DICOM формат (Digital Imaging and COmmunications in Medicine) који, уз професионалне медицинске програме, може да отвори и Photoshop CS6 или новији. Али, у питању су фајлови као и сви други, само што их обични графички програми не отварају. Празан CD је празан CD, тако да ти то ипак рекламирај.

Back