Renault Scenic gori lampica

KizzAx

Primećen član
Poruka
551
Pozz drugari
Ovako, u pitanju je Renault Scenic 2002 1,9D 59kw
Na instrument tabli mi gori ona crvena lampica STOP, na dijagnostici ne izbacuje nista, jel neko mozda zna, ili je imao iskustva vec sa tim, zeleo da pomogne? unapred hvala

meni su svojevremeno na tehnickom pregledu shebali kompjuter..valjda se zabagovao na onim valjcima i kako sam dobio auto sa tehnickog poceo alarm da pisti kako kocnice ne valjaju.. ..da odmah stanem...i slicno...samo sam obrisao kompjuter i sve je bilo ok

Ne moras ici u servis da ti resetuju ..Skines klemu sa akumulatora 10nin i dobijes taj dubinski reset..
Znam tipa koji je radio kod nekog dilera polovnih automobila kao mehanicar. Kada bi mu stigao auto na kojem gori neka lampica on bi mu samo rekao izvadi lampu iz table da se vise ne pali.:rotf:
Doduse to je bilo u veme kada su u tabli bile sijalice, ne znam kako je sada izvedeno.

Danas sam procitao da Reno pokrece peticu 2025, samo sto ce biti elektricni.
Stara petica je bio solidan auto, malo tvrd , a i trosio je barem 50% od fabricke deklaracije. Opet, izdrzao je preko 20 godina na trzistu bez vecih izmena. Pezo 205 je barem za mene bio mnogo bolji.

Juče gledam reklamu reno napravio kopiju bmw x6 arkana se zove :lol:

IMG_20210704_094421.jpg

Back