Renault Laguna 1.9 dci - енглез

Zasto engleza? Nema potrebe za tim, Laguna je jedan od najjeftinijih automobila u svojoj klasi (polovan), pa mislim da bi bilo previse komplikovano i skupo upustiti se u konverziju. Doobro se preracunaj da li ti se isplati. Ja bih pristao na ovakvu varijantu samo ako bi mi je poklonili.

постоји нека комбинација која ми финансијски одговара само тај енглез
наиме мењање
само се бојим да не буде шифра гофно за гофно
па реко да се распитам на више страна

Bezi od Lagune... Imao moj drugar toliko je para pukao na nju za ne pozeleti nekom, delovi za nju su urnebesno skupi, neka plastika kod gepeka sto ide ubi me sad ako znam za sta je bila, oko 200e kostala, plastika/guma najobicnija... Isplatio je tri lagune servisu, i menjao je sad nije mogao vise.. Mada kaze da je to auto za auto puteve, udoban je i jak, nije za ove nase rupetine...

Poslednja izmena:
+ sto je neces moci registrovati dok je ne prebacis na levi volan a za taj poduhvat spremi jedno 1500 eura pa ti je dalja racunica veoma laka.
Od Lagune generalno ne treba bezati ali ako se nadje neka da je presla relativno skromnu kilometrazu i da nije 2001 godiste jer je ta imala dosta fabrickih gresaka na sebi. A kod nas se "po starom srpskom obicaju" kupuju najjeftiniji primerci i posle kukanje kako neki brendovi nisu dobri i td. a to sto ta kola u realnosti imaju po 300-400k km a sad na satu 150k to nema veze.
Kaze mojoj zeni lik za Twingo 1,5 Dci kraj 2008 "Koja je zadnja cena?" a na oglasu stoji smesnih 4790 eura i posto je zena rekla da moze koja stotka dole a tip ce "Gospodjo to je sumanuta cena! Jel znate vi da su cene pale?" :hahaha:
Paz budale a taj auto preko nece naci za pare sto ga ja dajem!
Al takvih je sve vise tj. tih koji radije nece kupiti auto dok ne nalete na neki sto se deli dzabe.

+ sto je neces moci registrovati dok je ne prebacis na levi volan a za taj poduhvat spremi jedno 1500 eura pa ti je dalja racunica veoma laka.
Od Lagune generalno ne treba bezati ali ako se nadje neka da je presla relativno skromnu kilometrazu i da nije 2001 godiste jer je ta imala dosta fabrickih gresaka na sebi. A kod nas se "po starom srpskom obicaju" kupuju najjeftiniji primerci i posle kukanje kako neki brendovi nisu dobri i td. a to sto ta kola u realnosti imaju po 300-400k km a sad na satu 150k to nema veze.
Kaze mojoj zeni lik za Twingo 1,5 Dci kraj 2008 "Koja je zadnja cena?" a na oglasu stoji smesnih 4790 eura i posto je zena rekla da moze koja stotka dole a tip ce "Gospodjo to je sumanuta cena! Jel znate vi da su cene pale?" :hahaha:
Paz budale a taj auto preko nece naci za pare sto ga ja dajem!
Al takvih je sve vise tj. tih koji radije nece kupiti auto dok ne nalete na neki sto se deli dzabe.

Za koji k je zvao, kad na oglasima lepo pise koja je cena?!

Dok ne bude para, vozi to što imaš.
U suprotnom, iznenadićeš se kako Laguna ume da otkrije neke tvoje skrivene štekove :)

Ozbiljno ti kažem, nije ti to dobra kombinacija.
Menjaš postojeći auto koji znaš kakav je (šta si ulagao, šta treba da ulažeš) za auto kod kojeg ti je konačna cifra ulaganja nepoznanica (menjanje komplet table + prateće, a ne daj Bože da je potrebno i nešto ozbiljnije uložiti, mimo tog prebacivanja s desna na levo).

Kad skupiš neki keš, kupi Lancia Lybra, k'o ja što sam uradio i prst u uvo (naravno nakon početnih ulaganja)...
Otiđi i do Dule021, on uvek ima cenovno i kvalitativno zanimljivu ponudu...

Back