MisterXp
Primećen član
- Poruka
- 575
Zanimaju me licna misljenja ljudi sa krstarice koji koriste ili su koristili clio 3.Jel sasvim dobar auto za pocetnike? Tj sto se tice pouzdanosti. [Benzin]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije bas neka dika od auta, zavisi koliko ces ga vozitiZanimaju me licna misljenja ljudi sa krstarice koji koriste ili su koristili clio 3.Jel sasvim dobar auto za pocetnike? Tj sto se tice pouzdanosti. [Benzin]
Relativno lep auto,dosta solidna zvucna izolacija,jeftini delovi,lako odrzavanje,enterijer solidan,i mozes ga naci 2008-2010 godiste za 2500-2700 ako se nekom bas zuri da ga proda.Uglavnom kad takve cene naidju,tako i odu za par dana.
Vakog samo bez spojlera 1.2 t moj drugar od jutra do sutra vozi po servisima, non stop je nešto u kvaru, samo generalnu nije radio. Auto klasika spolja ko nov, lepe felne, unutra očuvan na cajgeru 123 iljade ali SVE SE pokvarilo nešto i više puta.
Tuzna prica brate, suza mi krenulaVakog samo bez spojlera 1.2 t moj drugar od jutra do sutra vozi po servisima, non stop je nešto u kvaru, samo generalnu nije radio. Auto klasika spolja ko nov, lepe felne, unutra očuvan na cajgeru 123 iljade ali SVE SE pokvarilo nešto i više puta.
ja te napadam?Normalno kupi i ti nov auto.
Lepo sam napisao koji model ne valja i ti me napadaš, u čemu je konkretno tvoj problem? Nisam napisao uopšteno nego baš koji motor!