Ren: Kosovo i okretanje ka Moskvi

Zar je ovo Oli(gof)Ren odjednom prihvatio suverenitet Srbije na Kosovu, pa tvrdi da je SRBIJI potrebna....blabla....da bi KOSOVO FUNKCIONISALO?

"Srbija ne treba da podriva uticaje jer joj je potrebna ruka vodilja Evropske unije da bi Kosovo funkcionisalo", dodao je Ren

(Da li je ovo uopste tacno citirano???)

I drugo, ne vidim sta je lose u tome da se Srbija malo okrene i Rusiji, pa malo i EU, sto da ne, sta je tu tako strasno?

Ili su se EU, koji su ucestvovali u bombardovanju uplasili da bi cinjenica da Srbija, kao zemlja koju su kinjili, maltretirali, izolovali, i na kraju bombardovali, "uplasili" da bi ta zemlja mogla da u buducnosti drzi u rukama kljuceve nekakvog gasovoda, naftovoda, cega li, pa da ce morati da pripaze kako da se ponasaju prema toj naciji?

Zbog cega bilo kome moze da smeta da gasovod prodje kroz Srbiju? To je nesto sto zaista ne mogu da shvatim kod pojedinih?

Meni sve nesto izgleda da EU treba Srbiju da bi `nezavisno Kosovo` opstalo, jer ako smi mi protiv tesko ce to da ide. Nemojmo da nam ih, opet, natovare na ledja. Sto pre da podignemo `berlinski zid`, jednom zauvek, pa nek se zaje..vaju sa njima dok im ne dosadi.

Inace sam prvi za EU, samo da nas prvo pitaju sta nam treba, a ne da nas okupiraju i ucenjuju. Malo postovanja ili srpski ` lepa rec gvozdena vrata otvara`, nije jos bilo lepe reci.

Poslednja izmena:

Back