Religiozna genom vakcina

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Još 2005 godine Bil Gejts je govorio o podacima do kojih su došli i prezentovao genom religioznih ljudi koje je on nazivao religioznim fanaticima i naravno "normalne" ljude koji gledaju na tekst o religiji kao nešto sa gađenjem. Pitao ga je CIA agent kako planira da implementira virus da bi se taj genom uklonio kako ne bi postojali religiozni fanatici, na šta on odgovara da se napravi respiratorni virus ili grip..

Dakle na šta utiče COVID? Respiratorni problemi. Evo i video:

https://lbry.tv/2005-Breafing-to-CIA---VMAT2-GEN:6

Наравно да се та идеја спроводи вакцинисањем фајзеровом вакцином, која једина од свих, и прва у историји вакцинисања улази у ћелију и у цитоплазми вара механизме ћелије и својом мРНК их тера да производе протеин према информацији коју носи ова информациона РНК. На њихову часну реч, мРНК не улази у једро ћелије и не долази у додир са људском ДНК.

До модификације ДНК је само један корак. Познато је да је вирус сиде ретро вирус који има способност да се трансформише из једноланчаног РНК у дволанчани ДНК и да се угради у људску ДНК изазивајући трајне, доживотне, лакше или теже последице по здравље.

Вакцинисање фајзеровом вакцином је експеримент за следећи корак када ће мРНК носити неку другу информацију и ензиме за трансформацију у дволанчану ДНК која ће мењати људски геном на начин како то желе зли моћници овог света.

Док сви мисле на нереалну уградњу чипова, јер то се гледа у филмовима, уграђиваће се синтетичка ДНК у наш геном са несагледивим последицима.

znači pustiti respiratorni virus među svecku populaciju i pustiti da priče o čipovima u vakcini,žigovima zveri i sličnim stvarima koje sami smišljaju odrade svoje...Ima smisla ustvari...oni koji su opsedniti tim satanističkim zataverama lupaju u kantu kako će u vakcima biti žig zveri,nekakav čip,i svašta još nešto staršno još pre nego što je vakcina bila i spremna i naravno sad neće da se vakcinišu...a oni zli satanisti ustvari baš računaju da se ne vakcinišete jer u vakcima nema ništa neobičnog i stvarno štite od virusa

Još 2005 godine Bil Gejts je govorio o podacima do kojih su došli i prezentovao genom religioznih ljudi koje je on nazivao religioznim fanaticima i naravno "normalne" ljude koji gledaju na tekst o religiji kao nešto sa gađenjem. Pitao ga je CIA agent kako planira da implementira virus da bi se taj genom uklonio kako ne bi postojali religiozni fanatici, na šta on odgovara da se napravi respiratorni virus ili grip..

Dakle na šta utiče COVID? Respiratorni problemi. Evo i video:

https://lbry.tv/2005-Breafing-to-CIA---VMAT2-GEN:6
To nije Bil Gates a to je snimak iz nekog filma kolko sam upoznat.

Tokom ove krize nivo religioznosti u svetu je porastao, kao sto uvek raste u kriznim vremenima.
Da je satanistima cilj da uniste religiju ne bi je promovisali na sav glas hiljadama godina unazad.
Наравно да се та идеја спроводи вакцинисањем фајзеровом вакцином,
U uvodu pise da se sprovodi virusom

Poslednja izmena:
Tokom ove krize nivo religioznosti u svetu je porastao, kao sto uvek raste u kriznim vremenima.
Da je satanistima cilj da uniste religiju ne bi je promovisali na sav glas hiljadama godina unazad.

U uvodu pise da se sprovodi virusom
Вирус носи РНК, фајзерова вакцина носи мРНК.
Вирус има опну од масти, фајзеров мРНК се налази у капљици масти.
Вирус се хвта за рецепторе ћелије и тако улази у ћелију, произвођач има тајну супстанцу која омогућује да мРНК уђе у ћелију. Питам се како нека вакцина може бити одобрена ако произвођач није дао целовиту документацију на увид.

Сличности нису случајне, у следећем кораку ће бити оно о чему пише у у водном посту.

Koju ako je tajna, podeli sa nama svoje otkrice?
Ниси разумео, сваки вирус има, да их назовем хватаљке, које се могу ухватити само за одређене рецепроре на површини ћелије, и тада их ћелија увлачи у себе.

мРНК није вирус, он је у капљици масти те тако нема шансе да уђе у ћелију. Међутим, произвођач је нашао начин да се то ипак деси, и то је пословна тајна и нема о томе ништа у документацији коју дају како би се вакцина одобрила.

Е сад, ја не знам шта је у твојој глави када си дошао на идеју да бих ја то могао да знам, нити ме знаш нити те знам, па се могу само чудити твом посту.

Ниси разумео, сваки вирус има, да их назовем хватаљке, које се могу ухватити само за одређене рецепроре на површини ћелије, и тада их ћелија увлачи у себе.

мРНК није вирус, он је у капљици масти те тако нема шансе да уђе у ћелију. Међутим, произвођач је нашао начин да се то ипак деси, и то је пословна тајна и нема о томе ништа у документацији коју дају како би се вакцина одобрила.

Е сад, ја не знам шта је у твојој глави када си дошао на идеју да бих ја то могао да знам, нити ме знаш нити те знам, па се могу само чудити твом посту.
Baš ta nanolipidna čestica i omogućava ulazak kroz ćelijsku membranu i štiti iRNK jer bi u međućelijskom prostoru bio uništen od strane RNK.

Baš ta nanolipidna čestica i omogućava ulazak kroz ćelijsku membranu i štiti iRNK jer bi u međućelijskom prostoru bio uništen od strane RNK.
Не може капљица масти, колико год да је мала да самостално уђе у ћелију, без помоћи неке супстанце. Зато и постоје рецепрори који препознају шта може да уђе у ђелију, и ћелија препознато сама увлачи у себе. Ћелија није разваљена авлија да у њу може да улази ко како хоће.

Међутим, произвођач је нашао начин да се то ипак деси, и то је пословна тајна и нема о томе ништа у документацији коју дају како би се вакцина одобрила.

Ako ne razumes obicno pitanje onda ne znam kako da ti pomognem...
Ali da probam,ponovicu ovaj put razlozeno na delove.
Tvrdis da ima TAJNA supstanca za koju se ne zna ali eto ti znas.
KOJA je to supstanca?Kako deluje,kako si je otkrio (ako za nju samo ti znas znaci da si je i nasao u uzorcima vakcine)?
Prostije od ovog ne moze da se postavi pitanje...

Ako ne razumes obicno pitanje onda ne znam kako da ti pomognem...
Ali da probam,ponovicu ovaj put razlozeno na delove.
Tvrdis da ima TAJNA supstanca za koju se ne zna ali eto ti znas.
KOJA je to supstanca?Kako deluje,kako si je otkrio (ako za nju samo ti znas znaci da si je i nasao u uzorcima vakcine)?
Prostije od ovog ne moze da se postavi pitanje...
Погрешан закључак, ја то нисам у стању да урадим, нити сам написао нешто што би могло то да сугерише.

Једноставно, да би неко добио дозволу за своју вакцину, он подноси документацију о вакцини на основу које се има увид у састав вакцине и њено деловање. Познат је механизам деловања, капљица масти носи мРНК и улази у ћелију. Они који се разумеју у молекуларну биологију, јасно кажу да страно тело не може тек тако да уђе у ћелију и да ту мора да постоји нешто што то омогућује. На примедбу да није описан механизам уласка мРНК у ћелију, произвођач је јасно рекао да је то пословна тајна.

Као за кока-колу, формула је пословна тајна.

Back