Рекреација

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.861
Добро бре, жене. шта вам смета да вам се муж, дечко, љубавник, швалер повремено рекреира ако је емотивно ваш?

Мсм...оде повремено на фудбал, оде на кошарку, оде на стони тенис, оде у теретану, оде негде где истресе мошнице и понос обрише о завесу.

Па мушкарац дуже памти тај фудбалски меч него истресање мошница у гостима.

То је само рекреација, двочасовна. После тога и пре тога и за време тога је емотивно ваш.

Добро бре, жене. шта вам смета да вам се муж, дечко, љубавник, швалер повремено рекреира ако је емотивно ваш?

Мсм...оде повремено на фудбал, оде на кошарку, оде на стони тенис, оде у теретану, оде негде где истресе мошнице и понос обрише о завесу.

То је само рекреација, двочасовна. После тога и пре тога и за време тога је емотивно ваш.
Upravo to smeta što si i sam napisao.Što shvatate s.x kao rekreaciju, a to nije.

Upravo to smeta što si i sam napisao.Što shvatate s.x kao rekreaciju, a to nije.
Oduzimas muskarcu pravo da bude lovac!

To je protivprirodno!

Cinis protivprirodni blud!

Muskarac je lovac, i mora da lovi da bi ostao muskarac!

Istresanje mosnica i 3 boda u gostima je upravo samo potvrda prirodnog stanja stvari. Da je muskarac lovac.

Cak i onaj koji osim svoje zene, ni jednu drugu ne osvoji, ali lovi, je lovac. Jer ima lovacki instinkt. Ako oduzimate svom muskarcu potrebu da lovi, onda je kao da ga kastrirate. On vise nije muskarac!

Ma oce da se utovimo da ima zasta nam seru

Kada ćeš prestati da se**š sa svojim pseudonaučnim teorijama i ekstrapolacijom BABUNSKIH istina na čoveka

Oh, kada

То нису псеудонаучне, већ научне теорије, а ја своје теорије уредно образлажем. Бабунске истине и треба примењивати на човеку, јер су мајмуни врло слични људима и карактеристике које имају мајмуни имају и људи. Опет, друштвене норме потискују оно животињско у нама, али то што нешто потискујемо, не значи да не излази на површину. И свакако је здравије да оно што нам је у генима и што је природно изађе на површину, него да потискујемо наше жеље и потребе.

Ja bih iskreno volela da voli fudbal...ili teretanu...ili sta god...pa i te mosnice...mislim da previše radi i da mu treba ventil koji nismo mi...ja sam drugačija, lako se isključim i uključim a on je uključen stalno, bojim se da ne pregori.

Meni prevara nije strašna kad mogu da razumem i poštujem.
Dakle kad bi dovelo do prezira prema meni, nekog ciničnog ponašanja, ili kad bi umislio da je neki veliki lovac koji osvaja laganjem, pretvaranjem, to su stvari preko kojih ne bih nikad prešla.

Koliko god se trudila da budem negativna prema prevari jednostavno mi nije strašna pa nije...dzaba...toliko goreg od nje ima...

Ти си царица која у потпуности заслужује да носи такав ницк.

Фреја
Из Википедије, слободне енциклопедије

Иди на навигацијуИди на претрагу

Фреја
Фреја, Мардел или Сир је богиња љубави и лепоте у нордијској митологији. Њин муж је Од–Свипдаг, а ћерка Нос (Драгоценост) и Герсими. Наводно је лила златне сузе за одсутним мужем, али је често оптуживана и за промискуитет.
Практиковала је сеидр, одређену врсту магије коју је научила и Одина. Њену кочију вукле су две мачке а сама се могла претворити у сокола. Поседовала је огрлицу Брисингамен коју су јој направила и поклонила четири патуљка под условом да проведе ноћ са сваким од њих.
Половина ратника палих у борби припада њој.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Фреја

Kako si Cano od muškaraca koji se rekreiraju pražnjenjem mošnica došla do rogonja? :lol: Kakav veleobrt. :lol:

Vidis da je coeka strah nesanice, koja ne moz da mu se desi....:lol:

El znas kako i sita macka voli da se poigra sa misem? Pusti ga posle...

...jeste, al bi trebalo da ga primim nazad posle...a ko jednom svojevoljno ode, nek se ne vraca vise...

Back