Rekrativno baljenje bodibildingom i pusenje

MS-Dizajn.com

Primećen član
Poruka
696
Zdravo

bavim se oko godinu dana rekreativnim bodibildingom, zadovoljan sam za sada svojim izgledom. Od suplementaije unosim jedino Whey 100%, i na tome cu i ostati. Zanima me da li pusnje utice stetno, naravno, po organizam znam i sam, ali po misice? Ne pusim nesto preterano, ali pakla mi traje 2-3 dana, Marlboro Flavour Plus...

nije to ništa, mislim malo pušiš...
štetno je utoliko što ti umanjuje kapacitet pluća, a samiim tim ti je srce opterećeno i ne možeš da pružiš maksimum...rizikuješ da sjebbeš srce...takođe, od hranljivih materija koje uneseš u telo veliki deo ode na reparaciju onoga što cigareta uništi, a mali deo na izgradnju mišića...da ne pušiš sve bi išlo u mišiće...jebbi ga...ili ili
drugo...suplementi su kao koncentrat za tovne piliće, ili stoku...takođe piše 100% whey, ali to ne znači da je u njemu 100% proteina...obično ima samo oko 40% proteina...ostalo su ugljeni hidrati, tj. šećer...ako ne radiš ili ne radiš dovoljno ili pravilno, samo ćeš da se ugojiš i eventualno naglaviš loš holesterol
takođe - s obzirom da amerikanci to proizvode (ili ko god sa njihovom licencom), ništa me ne bi čudilo da tu ima i genetski modifikovanog materijala, pogotovo što svi na zapadu imaju pogone posebno za domaće tržište a posebno za zemlje trećeg sveta gde i mi pripadamo...oni nas tretiraju kao stoku, pa shodno tome i sastojci te kante s proteinima su kao za stoku...stoga bi ti preporučio da se maneš proteina...
ne znam koliko godina imaš, ali ja bi ti preporučio hranu bogatu proteinima i ništa više...osim ako nemaš namere da postaneš profi bilder, a to nije ono što devojke vole, veruj mi
ukoliko vežbaš zbog svog samopouzdanja, to onda može da bude mač sa dve oštrice jer obično ljudi koji se napune hemijom ubrzo nakon što prekinu sa vežbanjem, ili naprave pauzu sve to ispišaju i splasnu se kao izduvan balon...a to ume da ubedači čoveka i te kako...pogotovo ako je u teretanu pošao zbog lečenja kompleksa, nesigurnosti i sl...
zato bolje u teretanu idi dve godine bez suplemenata nego godinu dana ili šest meseci sa suplementima

Poslednja izmena:
Suplementi plus duvan. Duvan ima preko 4000 kancerogenih supstanci pa ti vidi koliko je to zdravo. Uzimanje suplemenata je isto kao i hranjenje tovne živine.

Radim teg za ruke, sklekove, trbušnjake i počeo sam čučnjeve. Posle duge pauze počeo sam ponovo pre 6 meseci. Ne mogu reći da sam zadovoljan ali promena se definitivno vidi.

je l' se drogirash ti dechko?

@tema - shto se pushenja tiche, konkretno cesh na treningu biti manje izdrljiv i to je to... znachi, malo si slabiji ako pushish,

pa sad' ti ako hcoesh nastavi... ali bi trebalo da batalish na prvom mestu zbog zdravlja. a i ja isto.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahaha ova dvojica su gore pobedila majke mi , slikacu postove njihove i idu u Biseri u teretanama i bodibilding svetu !

Pazi ovog, ovaj je kandidat za najjaci biser u 2014.. godini.

100% Whey - pise 100% ali to ne znaci da ima 100% proteina, nego ima samo 40% proteina a ostalih 60% su moja glupost + ugljeni hidrati.

Znaci deeeecko nemas pojma o zivotu, a ironicno i veoma smesno je to sto znas da se seceri nazivaju ugljeno hidrati, znaci nisi puka neznalica, ali ti je zato IQ i zakljuci na nivou imbecila. IQ kao sobna temperatura, kada provetris sobu sada u ovom zimskom periodu.

Evo da ti otkrijem tu SF tajnu sta znaci 100% Whey. Whey na engleskom znaci surutka, znaci protein surutke. 100% znaci da je to protein 100% samo od surutke, da nema proteina od soje, od ovoga od onoga, nego iskljucivo od surutke, jer je to najkvalitetniji bioloski protein.

Znaci ne da nisi u pravu i da namerno lueptas gluposti jer si mrzitelj, hejter, necega sto nemas i sto ne koristis pa namerno hejtujes da i drugi to ne koriste jer ti nemas para za to pa si podsvesno ljubomoran - NE POSTOJI 100% WHEY PROTEIN KAO PROIZVOD DA IMA SAMO 40% PROTEINA. NE POSTOJI WHEY PROTEIN PROIZVOD DA SADRZI 60% UH, NAJVISE 1-5% SECERA.....

100% whey proteini sadrze od 70-90+ % proteina na 100 grama, dok na primer namirnice sadrze 25gr an 100gr namirnice, znaci eto i u namirnicama ima 75% tvoje gluposti iz glave. haha.

Ono o cemu ti blebeces klinjo, jeeeedino moze i to jedva da se primeni kao opis GEJNERA, a svi znamo sta su gejneri za gojenje a sta su whey proteini (osim tebe naravno).

GAIN (dobiti) GAIN-eri su specijalno dizajnirani suplementi koji u sebi imaju sve neophodne mikro i makro materije koje su potrebne jednom vezbacu za rast koji je najcesce ektomorfne gradje, pa se zato i odlucuje da kupi gejner, a kada ima neki veci staz u teretani onda polako prelazi na 100% whey protein prvo na koncentrat pa onda na izolat (nisu ove reci nezlalice nista lose, ne plasi se, to su tehnoloski termini koji objasnjavaju kojim ZDRAVIM, PRIRODNIM metodama je izvucen protein iz surutke, kao sto se PRIRODNO izvlaci UH i protein iz preeemasnog mleka, pa npr imas kravicu od 0,5% mlecne, masti, 1.5% mlecne masti i 3.2% mlecne masti a imas i ono mleko na pijaci od 35% mlecne masti LOL ) .

Tehnologija obrada hrane i hranljivih proizvoda je isto visoko razvijena nauka kao i sve ostale, tako da ne pisi ovakve izjave da ne ispadas retard.
Kao sto postoji tehnologija mobilnih i kompjuterskih komunikacija, i postoje smart fonovi i GPS u kolima, tvoje pisanije upozorenaj bi ekvivalentno bile tipa - NEMOJ DA KORISTIS MOBILNI, ON ZNACI AKO PRICAS DUZE OD 5 SEKUNDI SA NEKIM, DOBICES RAK MOZGA I UMRECES ZA SAT VREMENA...ZNACI SAMO SALJI PORUKE A NIKAKO NE PRICAJ! NE KORISTI GPS U KOLIMA, AMERI SU DJAVOLI ONI NAS GLEDAJU KAO STOKU, AKO KORISTIS GPS IMA DA TE OZRACI SATELIT IZNAD ZEMLJE I IMAS DA IMAS UDES KOLIMA.

E tako imbecilno izgledaju tvoje pisanije u svetu tehnologije obrade hrane i u svetu nutricionizma.

A sada hajde da se izvinis decku jer si se nalupao svega i svacega.\

ne znam otkud ovakvi padobranci koji ni 1 odgovor na ovim temama nemaju i samo upadnu i proseru se i nestanu.....Odakle im pravo da iznose "misljenja" ? Ja znam da je misljenje kao dupe - svako ga ima, ali ne moras svoje dupe pokazivati bas u svakoj situaciji i na svakom koraku.

@bru zli
100__Whey_protei_4fbc8e52ed890.jpg

Ne trebas mi pojasnjavati nista, dovoljno sam procitao sto se suplementacije tice, a kada sam rekao 100% whey, mislio sam na ovaj gore protein. Hvala ostalima na odgovorima..

@bru zli
Pogledajte prilog 319049
Ne trebas mi pojasnjavati nista, dovoljno sam procitao sto se suplementacije tice, a kada sam rekao 100% whey, mislio sam na ovaj gore protein. Hvala ostalima na odgovorima..

Nisam tebi ni odgovorio, nego ovima sto lupetaju o suplementima a nisu ih ni videli nikada u zivotu, a kamoli procitali nesto o njima a zapeli kao da su doktori nauka tehnologije obrade hrane da pricaju sta znaci 100% pojam.

Drago mi je da znas sta kako, i da ovakve budale ne mogu da te zaplase, ali nikada se ne zna, mnogi ne znaju o tome i kada procitaju 9 pozitivnih kritika i samo 1 negativnu, ta 1 negativna je dovoljna da ih zaplasi i oni odustaju od koriscenja, a to sve jer takvi hejteri imaju komplekse jer nemaju para i oni to da kupe i onda kenjaju tako da niko ne bi kupio, da niko ne bi bio bolji od njih..... Ista fora kao sto je nekom krivo sto on vozi stojadina a neko BMW.

protein surutke nije najkvalitetniji protein
nije ni najzdraviji jer se zivotinje od kojih se surutka i dobija hrane GMO usevima
i tretiraju hormonima i antibioticima
a u sam whey se dodaju vestacke arome i boje

Nemas dokaza ni za jednu tvrdnju. Ako ces tako pisati u stilu TEORIJA ZAVERE, onda nista sto postoji nije zdravo i 99,99999% svega treba izbegavati, jednom recju ne ziveti vise.....

Sto se tice tog famoznog GMO-a jedete ga od 1997 godine, od tada je kod nas u Srbiji a da i niko ne zna.....

I to je ono najgore ne kenjate o nasim SVIM uvoznim cokoladicama i koka koli koji su svi GMO ali cim se pomene protein i tegovi, bodibilding, e odmah sve najcrnje....

P.s. Sto se tice "vestackih aroma i boja" to njegova majka koristi redovno dok pravi kiflice, pitice, tortice, kolace, princis krofne i mnogo mnooogo toga" .

Ako nije umro od toga i od mnogih E 1-100000 na svim sokovima i slicnim proizvodima nece ni od katnice whey proteina, ne plasi decka sa TEORIJAMA ZAVERE.

Od svih konditorskih proizvoda koji postoje WHEY PROTEIN JE NAJPRIRODNIJI MOGUCI I NAJZDRAVIJI MOGUCI, AKO POGLEDAMO KAKVA SVE G... LJUDI JEDU.

sto bi poredio whey sa konditorskim proizvodima?
ja gledam da napravim koncepciju zdrave proteinske ishrane a ne da se tesim sto koka kola i snikers imaju secer i vestacke dodatke
inace,postoji natural whey bez tih ukusa i boja ali ga retko ko ima ovde jer je skuplji
al opet je i bez toga dobijen od zivotinja koje su hranjene GMO i tretirane hormonima
jedini biljni protein u prahu koji vredi je protein konoplje,ko ima sredstva neka to najpre koristi
ceo koncept zdrave bodibilding prehrane je dosta skuplji od takozvane mainstream bodibilding dijete koja na prvo mesto stavlja samo nutritivne podatke a zanemaruje poreklo i kvalitet i eventualne stetne uticaje na organizam

Back