Rekord!

Medju prijateljima sam poznata kao neko ko tesko odrzi vezu. Brzo to meni dosadi. Mjesec, dva i kraj. Mozda je to do mog horoskopskog znaka. Strijelac vrlo brzo pozeli da je ponovo slobodan. I zato mi je sloboda uvijek bila draga. Uz jedan izuzetak. Uz tog tipa sam ostala skoro godinu dana, pricala sam vam to u nekim prethodnim tekstovima. Danas necu o njemu. Danas hocu da pisem o rekordu koji sam postavila. Rekord u duzini trajanja veze. Ili bi bolje bilo da kazem u kratkoci. Ako vam kazem da je to trajalo SEDAM DANA, sami prosudite da li je to duzina ili kratkoca. Elem, nije to bilo za mene. Svakako se tesko vezem, jos ako veza treba da bude tajna, onda ne znam sta ja trazim tu.

Evo jednog strelca da ti se javi.
Ja sam izgleda onaj mirniji tip tog znaka, pa porive i zov slobode samo osluškujem u sebi i odazivam im se u blažim varijantama duhovnog "lutanja" .
U vezi (braku) sam dugo
I ranije sam "volela" dugo...
Da ti kažem: Ako je nešto trajalo sedam dana, trajalo je taman kolko treba.:D
Samo ti putuj i slušaj svoje srce.
Pozdravljam te.

Ne ide to tako,srce ipak ne zna sve.Proceni ,oceni, vezu za sebe pripremi,ono što želiš ostvari,niko ti to neće na poklon dati.Ako to čekaš samo ćeš vreme izgubiti.Nadji dobar materijal i prema svojim zahtevima ga oblikuj,jer muškarci su laka roba,u rukama vešte žene lako obradljiva;):lol:

Jennifer Jennin;bt307674:
Evo jednog strelca da ti se javi.
Ja sam izgleda onaj mirniji tip tog znaka, pa porive i zov slobode samo osluškujem u sebi i odazivam im se u blažim varijantama duhovnog "lutanja" .
U vezi (braku) sam dugo
I ranije sam "volela" dugo...
Da ti kažem: Ako je nešto trajalo sedam dana, trajalo je taman kolko treba.:D
Samo ti putuj i slušaj svoje srce.
Pozdravljam te.

Лутам увијек, свуда и у свакој прилици...И духом и срцем...
А што се љубави тиче, вјерујем и да ће некад наићи неко кога ћу моћи да волим дуго и да ће некад неко да ми наплати сваку ситуацију у којој сам одлучила да пустим срце да одлута...Надам се само да то неће бити иста особа...

zxy;bt307675:
Ne ide to tako,srce ipak ne zna sve.Proceni ,oceni, vezu za sebe pripremi,ono što želiš ostvari,niko ti to neće na poklon dati.Ako to čekaš samo ćeš vreme izgubiti.Nadji dobar materijal i prema svojim zahtevima ga oblikuj,jer muškarci su laka roba,u rukama vešte žene lako obradljiva;):lol:

У том обликовању и јесте проблем...НЕЋУ мушкарца од пластелина.

angel eyes;bt307678:
У том обликовању и јесте проблем...НЕЋУ мушкарца од пластелина.
Najženskije ženske traže najmuškije muškarce a najmuškiji muškarci imaju nežne duše ,ne baš kao od plastelina ali ...može se sa njima ko zna,ali ne zna to svaka;):D

angel eyes - Bukvalno sam iznenadjen,koliko tebi mogu da potraju ljubavne veze.Ja smatram da pripadam muskarcima kojima kratke veze (za jednu
noc) nekako ne pasu.Dakle zaista nisam uspeo (kao ti) da odrzim neku vezu nedelju dana.Sve moje veze traju po citav Vikend.Celi petak po podne,
Subotu i Nedelju (cak do ponoci) sve moje veze su trajale.Kada bi vezu "preneo" u Ponedeljak,pa to bi bilo bljak,dosada i monotonija.Mislim da je
Vikend potpuno dovoljno vreme,da moju partnerku bukvalno "skeniram".Sta bi sa njom radio od Ponedeljka...??? Svakog Ponedeljka,okrecem novi listic svoga zivota i mislim da pripadam onoj "ozbiljnoj" muskoj populaciji,zbog kojih devojke zaboravljaju i broj svog donjeg vesa...:rumenko:

Lord Gledston;bt307693:
angel eyes - Bukvalno sam iznenadjen,koliko tebi mogu da potraju ljubavne veze.Ja smatram da pripadam muskarcima kojima kratke veze (za jednu
noc) nekako ne pasu.Dakle zaista nisam uspeo (kao ti) da odrzim neku vezu nedelju dana.Sve moje veze traju po citav Vikend.Celi petak po podne,
Subotu i Nedelju (cak do ponoci) sve moje veze su trajale.Kada bi vezu "preneo" u Ponedeljak,pa to bi bilo bljak,dosada i monotonija.Mislim da je
Vikend potpuno dovoljno vreme,da moju partnerku bukvalno "skeniram".Sta bi sa njom radio od Ponedeljka...??? Svakog Ponedeljka,okrecem novi listic svoga zivota i mislim da pripadam onoj "ozbiljnoj" muskoj populaciji,zbog kojih devojke zaboravljaju i broj svog donjeg vesa...:rumenko:
Лордееее...:) Ја се одржим на нека два мјесеца (изузев ове једногодишње везе коју сам у тексту споменула, ту сам капитулирала :brus: ), али ти :worth:...Teach me, master :klap:

Back