Rekonstrukcija Srcaniog zalistaka

Da li je neko radio endoskopsku rekonstrukciju srcanog zaliska na Dedinju???
Hitno mi trebaju informacije, iskustvo.
Hvala unapred.
Pozz.
Od svih tema koje sam nalazio, ova na krstarici je najobimnija i sa najviše informacija.
Pročitao sam svih 109 strana ali nema baš novih postova, malo je utihnula :).
I ja čekam (verovatno) istu operaciju, na listi Dedinja sam sada polovinom marta ali su mi preko telefona rekli da neće biti pre aprila.
Prvobitno je bila pol januara...
Kada vi očekujete operaciju ?

Hvala na odgovoru. Ja nisam nasla nista vezano za endodkopsku, tj laporoskopsku, rekonstrukciju mitralnog zaliska, narocito da je radjeno u podlednjih par godina.
Ja cekak endoskopsku rekonstrukciju mitralnog zaliska.
Ja sam bila u decembru u Dedinju na prehgedu i receno mi je da ce me zvati dve nedelje ranije, rok mi je 90 dana, prilicno je losa situacija.
Zanima me da li znate, da li se to radi u totalnoj ili lokalnoj anedteziji, koliko se bude u bolnici posle intervencije, koliko se rsnije dolazi, jedan dan?
Receno mi je da pribavim gomilu analiza pre dolaska.
Zanima me o kojoj listi pricate, meni je receno dz za rekonstrukciju nema lista!!!
Da li da idem tamo da pitam?
Unapred hvala na bilo kakvoj informaciji.
Pozz. nada

Ne znam ni gde ni kako da vidim listu, i da se nadjem. Ako imate neki link, prosledite. ?

Zdravo, probajte da se nađete ovde:
Rfzo

I meni je rok prvobitni 90 dana ali je već pomeren 2 meseca...
Rekli su mi da bi trebalo da rade rekonstrukciju mitralne valvule još na pregledu u KBC Zemun, na Dedinju sam dobio samo potvrdu da treba da se operišem...
Svakako je totalna anestezija u pitanju, nisam siguran gde je tačno pisalo na drugoj temi ali znam da je par ljudi tako operisani.
Nažalost, ni ja nemam nekih informacija, isto su mi rekli da će zvati 2 nedelje ranije...

Cao,
Ne znam ti ime, a predla sam i na ti.
Zanima me da li ti cekas korekciju aortnog ili mitralnog zaliska?
Drugo, jedi li primetio kako smo se znacajno pomerili na listi, za 20-ak mesta nspred, a datumi sve isti.
O cemu se radi, da li je moguce da su ljudi poumirali, bas toliko, ne verujem.
Sta moze da bude?
Pozz.

Cao,
Ne znam ti ime, a predla sam i na ti.
Zanima me da li ti cekas korekciju aortnog ili mitralnog zaliska?
Drugo, jedi li primetio kako smo se znacajno pomerili na listi, za 20-ak mesta nspred, a datumi sve isti.
O cemu se radi, da li je moguce da su ljudi poumirali, bas toliko, ne verujem.
Sta moze da bude?
Pozz.
Verovatno su sami otkazali svoje termine dok ne prodje ovaj cirkus sa koronom.

Back