S1MCRO
Elita
- Poruka
- 23.509
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali to nije isti kamen koji je bio pre renoviranja. isto kao i na kosančiću.ta kaldrma je tu jos bila krajem 19. veka pa je trajala ...sve do rekonstrukcije.
ako je to tacno, onda je to diletantizam bez premca....ali to nije isti kamen koji je bio pre renoviranja. isto kao i na kosančiću.
rekoh to više puta još dok su radovi bili u toku.
radila sam u blizini i često sam išla u "obilazak radova"![]()
tačno je i živo me zanima gde je ono originalno nestalo.ako je to tacno, onda je to diletantizam bez premca....
tačno je i živo me zanima gde je ono originalno nestalo.
dal je i to završilo na nekoj od deponija šuta pored save i dunava
ne moze covjek da vjeruje da se tako radi...u takvim zahvatima, prvo na cemu se insistira je - AUTENTICNOST...sad me vise ne cudi i ona zicara za Kalemegdan, stvarno zalosno....Beograd ima svega nekoliko lokacija koje zasluzuju apsolutno ocuvanje izvornog, autenticnog izgleda i gle sta se radi....tačno je i živo me zanima gde je ono originalno nestalo.
dal je i to završilo na nekoj od deponija šuta pored save i dunava
To je onaj fazon kad ti porede danasnju muziku i filmove,serije sa onim od pre 50 godina koje i danas traju,tako znas da vise nikad nista nece biti kvalitetno i trajno
Ja reko kafaМало скадарлијске калдрме
Pogledajte prilog 598862
У општини Стари Град је на власти ДС, хвала на питању (са убедљивом разликом према вођиним полтронима).Građanima se ovo sviđa, to su tražili, za to su i glasali. A vi pobedite na izborima, pa stavljajte kamenje koje oćete.