Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Rekonstrukcija dojke i zategnuti oziljak kod mastektomije
Posle mastektomije (otklonjena dojka) oziljak mi je jako zategnut i zbog toga imam bolove i ne znam kako bih mogla da resim taj problem. Ako neko ima slican problem ili zna nesto o tome molim da napise. Unapred hvala!
Slađana,za ožiljak ti je dobra Šaljićeva mast tj.Jomelop-melem za ožiljke i keloide(ožiljno tkivo) a ja koristim i melem od nevena i naravno svakodnevno masiranje!Zavisi i koliko je prošlo od rekonstrukcije jer će te izvijesno vrijeme zatezati i na promjenu vremena ako je sve to svježe.Nadam se da sam ti uspjela pomoći bar malo.
Mastektomiju sam imala pre 3 godina. Oziljak mi je jako zategnut i uvucen i bolan. Rekonstrukciju nisam imala, zanima me iskustvo osoba koje su to uradile posle mastektomije, kakav je efekat i kakva je sama intervencija. Pokusacu sa vasim preporukama i u svakom slucaju hvala.
Sladjana, mozete li molim Vas da mi se javite na mail adresu mirjana_djurdja@yahoo.com Imam neka pitanja u vezi Vaseg slucaja, a ne bih o tome ovako javno. Hvala Vam unapred