EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Da li i koliko ste spremni da vas prostor na društvenim mrežama ustupite multinacionalnim i domacim kompanijama?
Da li to radite nesvesno, ne razmisljajuci koliko nas zapravo svi iskoristavaju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to jednosmerno iskorisavanje, niko tu nije zrtva
Uvek je to dvosmerna ulica
Ako bi mi donelo korist okacila bih neciji baner, ko zna ako da sv krava u budocnosti docekam svoj sajt bice i toga.....
Nemam nista protiv sistema ruka ruku mije, simbioza, to je potpuno prirodno
Šta prodajes da se dogovorimo
![]()
Pogledajte prilog 409634
Da li i koliko ste spremni da vas prostor na društvenim mrežama ustupite multinacionalnim i domacim kompanijama?
Da li to radite nesvesno, ne razmisljajuci koliko nas zapravo svi iskoristavaju?
![]()
![]()
Pogledajte prilog 409634
![]()
meni je puno bolje kad nn lice trazi lajk za sliku necijeg bolesnog djeteta
da sebi broj pregleda
To je ozbljna patologija, dva koplja iznad svih ostalih devijantnosti koje se tamo mogu sresti.
Mada verujem da koliko god da si "normalan", ako svratiš tamo iz čiste radoznalosti i pokažeš malo želje za interakcijom, vrlo brzo i sam usvajaš kao normu razne ekscentričnosti. Ili samo postanu vidljive...
jeste, ozbiljna patologija
u narodu je jos zovu i kapitalizam...slobodno trziste...borba za opstanak... najacih...dobro, ponekad i beskrupuloznost, al to i nije tako bitno, jel...![]()
Nije problem ako su koliko toliko pametni. Uvek mi padne na pamet Mića Jovanović i njegovo kićenje biografije. Možda ni ne ide zajedno pamet i beskrupuloznost.
pa nije Mici tako lose u zivotu...dakle, il nije glup ili bi bil fakat zastrasujuci da je pametniji![]()
Jesi li ti pročitala njegovu biografiju?![]()
znam da zvuci nevjerojatno, ali nisam
procitala sam gomilu etiketa na prascima za vesh, toalet papiru, sredstvima za ciscenje...
ali ne i micinu biografiju
pogledala sam micu i pulene mu i zakljucila da mu odlicno ide u zivotu
treba da nas je sramota koliko mu dobro ide![]()