reklame ?!

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
zatecen sam najnovijim reklamama tipa NE PRLJAJ NEMAS IZGOVOR ...
ko bre treba da uci nasu decu da ne bacaju papirice po ulici glumci, muzicari, statijaznamcime se bave ili roditelji?

sta bre roditelji rade kada na teveu treba neko da prica deci sta da ne rade? ili se obracaju matorima nisam provalio...

sta je sledece...neki tamo levak da mom detetu prica da pere zubice pre spavanja ? da ne pljuje po liftu? da se ne gura u redu?

dokle smo dosli kada nas vaspitavaju sa ekrana malog tv prijemnika ...

Pa cim postoje reklame,znaci da to nekoradi sto ne bi trebao,pa onda te reklame da podsete neke roditelje da bolje uticu na decu.Inace te reklame nisu za decu vec za roditelje.tako da se sad lepo vidi kako roditelji vaspitavaju svoju decu i kad im neko kaze kakvo je njegovo dete,on nije uveren da je to tako.Ljuditreba da se menjaju,pa ce onda i deca videti statreba,a sta ne da rade.

Dzaba reklame, dok komunalna ne pocne da pendreci i staro i mlado sto razvlaci stroku. A vlasnike pasa terati da polizu sve sto su njihovi ljubimci zapisali i opoganili. Pa da vidimo ko ce duze.

meni ta reklama sto bi rekli vredja inteligenciju

zalosno mi je da me bilo ko podseca da ne prljam svoj grad akamoli kad odem u prirodu ili u goste u neki drugi grad...

da li se roditelji jbt bave decom koju su pravili ili ce i na to da nas podseca neka reklama..

serrem Vam se u ton film :D

serrem Vam se u ton film :D

:lol:

Ne znam o kojim reklamama pričaš, ali mi je nešto drugo palo na pamet.
Ti verovatno živiš u centru, i nemaš pojma šta se sve dešava po gradu.
Da, postoji jako mnogo stanovnika koji ne shvataju zašto ne bi trebalo da prljaju svoj grad.
Samo što oni neće gledati tu reklamu :lol: Nego gledaš ti, i nerviraš se ahahah
Pozdrav!

(Najveći car je onaj ekscentrični gradonačelnik Bogote koji se presvačio u superheroja i prozivao ljude na ulici :) Mislim da je bio filozof po struci, ima film o njemu http://www.dfi.dk/faktaomfilm/film/en/63780.aspx?id=63780 )

Poslednja izmena:
ne zivim u centru zivim u blokovima.
omiljena fora mi je sto sam stariju ceru naucio da glasno komentarise kada neko baci papir na ulicu :D
najjace je bilo kad je jedna *gospodja* kao slucajno bacila papir kad ce moja cera na to
- tata a jel i ova teta SHABAN zato sto prlja blok i baca papire po ulici a ne u kantu?

i sad ce kao neki glumac ili neka javna faca mene da promeni?...
ja sam se nasao uvredjen a shabani koji prljaju njima nema pomoci osim kazne *po dzepu*

meni je zalosno i jadno da u 21.om veku neko treba da te podseca sta je NORMALNO LEPO KUCNO VASPITANJE...

Da, posle sam videla da ti piše NBgd u profilu...
Ćerka ti je super :)

Slažem se, samo kazna. Ove reklame - pogledala sam Đurička i Cvejića - su klasična nebuloza, trabunjaju nešto, ali ne vređa me. Samo mislim da nema vajde od toga.
Ludi gradonačelnik iz Bogote iz filma je kao kaznu uveo BLAMIRANJE, jer je shvatio da su stanovnici Bogote spremni da plate kaznu, to im ne smeta, ali ako ih javno zahebavaš pred drugim učesnicima u saobraćaju, stide se, mrze blam, i uveo je gradske klovnove, da prate te nesrećnike i skreću pažnju na njih. Mislim da bi kod nas kazna bila bolja, klovna bi neko olešio od batina.

ne zivim u centru zivim u blokovima.
omiljena fora mi je sto sam stariju ceru naucio da glasno komentarise kada neko baci papir na ulicu :D
najjace je bilo kad je jedna *gospodja* kao slucajno bacila papir kad ce moja cera na to
- tata a jel i ova teta SHABAN zato sto prlja blok i baca papire po ulici a ne u kantu?

i sad ce kao neki glumac ili neka javna faca mene da promeni?...
ja sam se nasao uvredjen a shabani koji prljaju njima nema pomoci osim kazne *po dzepu*

meni je zalosno i jadno da u 21.om veku neko treba da te podseca sta je NORMALNO LEPO KUCNO VASPITANJE...

a sto si ti uvredjen kada to nije poruka za tebe i takve kao ti?

stoka je stoka,mislim da nema sanse matoru stoku prevaspitati
a kad su oni takvi,ne vidim kako ce im deca biti vaspitana i kulturna

- - - - - - - - - -

meni su dzepovi puni papirica vecito
pa to onda izrucim ili u kontis ili kod kuce u kantu ako zaboravim pre nego sto odem kuci

mama me tako naucila...secam se kad mi je govorila da stavim u dzep ako nema kante u blizini i da nikad ne bacam dole nista
tata ne znam dal je pricao ali je uvek bio kulturan i pedantan i nikad nista nije bacio van kante itd

a puno puta sam videla kako deca pred roditeljima bace papiric od bombone ili kesu od cipsa a roditelji cute ko mule

- - - - - - - - - -

moja starija zna vec al mladja jos usvaja
napolju baci nesto pa je opomenem i onda uzme to i odnese do kante ili da meni pa stavim u dzep ako nema kante

sve se nosi iz kuce i to se sve uci u ranom detinjstvu
posle pisi propalo

meni se mota pitanje po glavi PA STA RADE SVI TI RODITELJI ?
sta uce decu od malih nogu? da se laktaju da je bolje da prebiju nekoga da ne budu sonje sta?

zalosno je da neko sa tva mora da nas podseca sta je ispravno a sta ne...

Back