Reklame

Ja cu uskoro jednostavno da izvrsim samoubistvo.
Na grobu ce mi pisati "odgledala jednu reklamu previse".
Gledas film,...u najboljem delu ti strpaju blok reklama od 15-30 minuta.
Blejis u plaon,nadrndan dok gledas najmanje 3 skoro identicne reklame jednu za drugom,i kad taman to prezivis,5 min kasnije krene ispocetka.
Posle se zapitas kako filmovi i serije traju najmanje 45 min duze nego sto bi trebalo.
Smatram da je najgore kad iskjucis ton.
Sva se pogubim,..
Danas sam gledala neki blok bez tona i samo je prosetala neka gola riba a onda su se tamponi utrkavali po nekoj ploci sa ulegnucima.
I to je cela reklama?
Mislim uzas!

milicaanchy:
Chek,chek...da li je zaista moguce da niko nije otvorio ovu temu...il isam ja cjorava?
Nevermind...ponovo,tema za reklame,glupe,smeshne,kako hocjete...
Meni je u poslednje vreme najgora ona za neki deterdzent...kao,jao,ne mrlja je ostala,a onda se pojavi neka likusha,a ova shto je kukala kaze"Svetlana!!!"shvashta
Bila tema ;)

Meni je najgluplja reklama za Bonux,ono sa Marijom i Vasom,kada Marija uvek ima Bonux koji upija mrlje kao usisivac za mrlje(da nije njega sta bismo mi!!!),znam reklamu napamet koliko je vrte.Svidja mi se reklama za ADSL sa gancijem i nakon dugog razmisljanja,da samo ona.Nervira me nikada ne mogu na miru da odgledam nista jer traju,merila sam 20 min. na Pinku,25. na B92,i tako......(dokaz koliko me smaraju).

Ma reklama sa Cigom je najbolja - "...postao sam sajber zvezda, shmeshan je internet, cudo, cudo, a vi kako te bate?..." Ciga je moj idol, majke mi! :-)

Najbolja reklama sa Cigom (internet je cudo), a najgora Marija i Vasa ("eeeeeee, mladi" ili "eeeeeeee, deda, ovo za male pare") ma mislim umiranje od smeha. :D

maniaccc:
Nije losa ova za Delta osiguranje kad padne sa skele...hehhe..

To je za Zepter osiguranje - al svejedno, odlicna je (iako su mi konkurencija i jedni i drugi :))

Meni su najbolje reklame za Nektar antistres, ono kad dve prijateljice sede na kaucu, jedna cita horoskop ovoj drugoj ... znate vec... A i ona reklama pre ove im je bila odlicna.

Vidis, ja cak i ne znam kako njih dve izgledaju, nisam ni obratila paznju ili su toliko bezlicne da mi je nisu ni skrenule. Meni je super stos to sa citanjem horoskopa i ono pre toga u vezi decka koji joj je pomogao da se izvuce iz uske haljine. Bas cu da obratim paznju na likove devojaka.

Ma ne znam znam da j eprva dobra reklama bila ona za Grand kafu sa ribicama,secate se?Tada najbolja nasa...a sada nektar marmelada i sokovi,ljudi imaju dosta dobar marketing:)
Ali reklama za koka-kolu sa popom?Kakva ispala,hehehe....

meni su super reklame :
- ona za neku kafu, bila je davno, slovo T, nesto si 'tela (seka sabljica, ma, znate sigurno!)
- za nektar antistres
- coca cola - muziak je turum-turum najboljaaa... :D :D :D :D :D
- ona za blendamed, kad zubar mase i grli pacijenta tri sata... ehhh...

ima jos jedna, bas naj, naj, najbolja... ali ne mogu da se setim sad...:-(

ne znam ne gledam reklame. znam samo onu spremio sam cevape

aaaah.... ta mi ide na zivce...
А кад она узме ментол бомбону и отвори јој се мајца и испадну ****?Плитко...
ovu ne znam... ali mogu da zamislim koliko je debilna.
Nije losa ova za Delta osiguranje kad padne sa skele...hehhe..
e o ovoj svi pricaju, ali ja je ni jednom nisam videla!
e da svidja mi se sa onom ribom shto u kuhinji peva holding out for a hero....
aaa, sad cu i ja da pevam... :)

da, najdebilnije su u svakom slucaju reklame za deterdzente....zar nije super ona coca-cola reklama kao:...to su oni za koje je casa uvek napola puna....?Skroz je dobra.Sve su coca-cola reklame super

Samo sto ja,bas nesto, nerazumem reklame za Coca-Colu light,sta su hteli da kazu onom porukom? Mislim,po meni, reklama i poruka za c.c. light su dva suprotna smera! svestenik, scena na aerodromu! Nije mi jasno!

*Zvoncica*:
Ma ne znam znam da j eprva dobra reklama bila ona za Grand kafu sa ribicama,secate se?Tada najbolja nasa...

Koja s ribicama, ja se ne secam...

Uopste ne razumem ovu za coca-colu light na aerodromu. Kao, ona njemu mazne prtljagu, ali onda cuje kako on otvara konzervu pa se vrati...? Pa valjda vise vredi pun kofer stvari nego jedan gutljaj kole! :)
O cemu ja razmisljam, ma bravo.

Ehhh reklame za coca-colu su najbolje. Ali svaka koju su napravili je super. Reklama koja mi najvise iritira mozak je ona za Cokolino. Jao sto me nervira taj glas! A reklama koja mi je isprala mozak i sad je ubedljivo znam napamet je za jastuk Kontur!

Piccolosan:
Ehhh reklame za coca-colu su najbolje. Ali svaka koju su napravili je super. Reklama koja mi najvise iritira mozak je ona za Cokolino. Jao sto me nervira taj glas! A reklama koja mi je isprala mozak i sad je ubedljivo znam napamet je za jastuk Kontur!
Kontur jastuk - moj muz vise ne hrce! :-) Ta reklama je iz proslog veka i jos uvek se vrti.
A tek one bakice i dekice od 100 godina sto reklamiraju Kosmodisk, jedan deka je sve vreme govorio KosmoDIKS :)

Back