Рекламе

Ja padam na reklame. I to za prizvode za kosu i paste za zube. Cim vidim novu reklamu, primim se da kupim. Mozda ne bih to primetila da mi sestra i muz nisu skrenuli paznju. Posto je ta pojava, u mom sluvcaju, vezana samo za kosu i zube, mislim da ima veze sa tastinom koja isplivava na povrsinu.:lol:

pa nekad reklama odradi svoje
mada vidi se kad je nešto jeftinjak a nešto ok
recimo onaj banatski keks, sad nove
e super je kad nije bajat
mada najgore su ove akcije
kao baš mi treba kutija kit keta za 25 dinara
al ****** jeftinooo

Ja nisam protivnik reklama, cak naprotiv, pomazu mi uglavnom u ovom potrosackom drustvu.
Pri tom ne mislim da me mogu ubediti u pricu koju nude, vec mi otvaraju put da sam istrazujem. Recimo, pre nekog vremena su devojke u Knez Mihajlovoj igrale uz neku muziku i time mi privukle paznju da zastanem.
Onda sam video da su delile letke koje znace 30% popusta u novootvorenoj prodavnici.
A zatim su me, verovali ili ne, ubedile da udjem u tu parfimeriju i kupim zeni poklon koji je rasplakao (jer joj nikad nisam kupio sminku).
I svi srecni i zadovoljni :)

На ову тему ме је навело једно моје лично искуство.

Наиме, користим шаумин шампон али коса никако да ми постане сјајна и лепршава... Није баш да се жалим, има то и ту добру страну што у мом реду нема ни једног мушкарца, али ипак...:lol:

Моје питање је колико сте пута нешто купили због лепе рекламе и колико пута су ваша очекивања оправдана, а колико пута изневерена? :)
Koliko para - toliko muzike.

Maybelline sjaj za usne kad sam tek počela da se šminkam, onaj shinylicious :) Mislim, okej je on bio, kupila sam posle još dve nove nijanse, ali ne svetluca i ne oboji usne ni izbliza onako, više je providno blage boje i sjajan...

Back