Рекламе

Dijenek

Elita
Poruka
22.033
На ову тему ме је навело једно моје лично искуство.

Наиме, користим шаумин шампон али коса никако да ми постане сјајна и лепршава... Није баш да се жалим, има то и ту добру страну што у мом реду нема ни једног мушкарца, али ипак...:lol:

Моје питање је колико сте пута нешто купили због лепе рекламе и колико пута су ваша очекивања оправдана, а колико пута изневерена? :)

Наиме, користим шаумин шампон али коса никако да ми постане сјајна и лепршава... Није баш да се жалим, има то и ту добру страну што у мом реду нема ни једног мушкарца, али ипак...:lol:

Моје питање је колико сте пута нешто купили због лепе рекламе и колико пута су ваша очекивања оправдана, а колико пута изневерена? :)

:rotf: :zcepanje: :rotf:

ne gledam tv više, a ni ne sećam se kad sam šta i kupila zbog lepe reklame :think:

ništa dakleM od širokih evropskih (nazadnih) shvatanja:mrgreen:

a propo teme - skoro uvek

moj veš nije snežno beo uz Arijel na 30 stepeni
loreal ne ipravi trepavice krilo lastavice kao na reklami
cilit beng ne pere onako prljavštinu sa baštenskih stolica kao na reklami
kroasani 7 days nisu hrskavi, lisnati i sa onoliko puno čokolade
milka me ne vodi dikrekt u švajcarske planine

Razni su razlozi koji me navedu da kupim nesto...... Cijena, sastav, reklama, boja pakovanja :rumenko:, miris kreme, sampona, praska, omeksivaca....

Uglavnom se desi da manje skupi proizvodi bolje opracdaju odnos cijena-kvaliteta....

P.S. Mrzim reklame za maskare i sampone..... Maskare - zbog umjetnih trepavica, samponi - zbog kose koja je onakva nakon x sati kod frizera...

ne gledam tv. ha.ha.
shampon koji koristim je neka domaca firma sa mirisom jabuke
ali da reklame imaju uticaja na mene, pa.. imaju, ne moram ni da ih gleaam da bi imale
na svakom proizvodu u prodavnici je spisak x magicnih svojstava, na zadnjem mlijeku za tijelo slika meda i badema preko citave tube i kao neka ekstra moc hidriranja kozhe a jes prc.
ali jesam kupila ... svidjala mi se slika :lol:

P.S. Mrzim reklame za maskare i sampone..... Maskare - zbog umjetnih trepavica, samponi - zbog kose koja je onakva nakon x sati kod frizera...
reklame za depilaciju, neka nordijka koja vjerovano ni nema dlake po nogama... toboz brije se
reklame za farbu za kosu - prirodna plavusa
ili
jedna osoba, jedna poza/slika, aonda na razlicitim kutijama samo fotoshopane razlicite nijanse

ili ona L'Oreal reklama za kosu - Beyonce na slici, a zena crnkinja sa perikom :roll:

reklame za depilaciju, neka nordijka koja vjerovano ni nema dlake po nogama... toboz brije se
reklame za farbu za kosu - prirodna plavusa
ili
jedna osoba, jedna poza/slika, aonda na razlicitim kutijama samo fotoshopane razlicite nijanse

ili ona L'Oreal reklama za kosu - Beyonce na slici, a zena crnkinja sa perikom :roll:

e e, takve reklame.....

A tek one fitness pahuljice.... a sto nakon toga pojedes kobasicu i kiseli kupus, ma ni to nema veze... bitno da su pahuljice za dorucak i strukic ka u curice za 7 dana

Volim da gledam nemacke reklame..nemam pojma zasto ali volim.:lol:

Ne mogu da tvrdim da bas nikada nisam kupila nista na osnovu reklame, ali ako i ima takvih stvar to je bilo ranije kad sam bila mladja.
Generalno - ne verujem reklamama, samo preporukama i iskustvima.

ne mogu da ti kazem veceras,jer ne smem da pitam muza,nisam htela da idem po hleb pa se nadurio
sad kao ne razgovaramo:whistling:
to je bilo pre par godina pa se ne secam,mozda za dva meseca
moj ti je savet da ti motiv ne bude izgled vec zdravlje

Хвала...
Не могу да одолим рекаламама... :)

Иначе, кад су рекламе у питању, ја падам не те научне форе као код пасти за зубе... :румунко:

...ja kako kad,

...sauma ne valja nista, kupi neki drugi sampon,
...lakalut pasta je definitvno odlicna....to mogu da preporucim svima..
...kinder pingui..mi je super, a prvi put sam ga kupila zbog reklame, ja ko dete volim te male slatkise....
...kosmodisk cista prevara....

...znaci kako koji proizvod...ja volim da gledam one madjarske reklame...:)

Back