Reklame na TV-u

Dante88

Primećen član
Poruka
783
Vjerovatno ste svi primijetili, na gotovo svakoj televiziji kada pocne blok EPP-a jacina tona se povecava najmanje za 50%, sto je jako iritirajuce. Mogu li da se zalim nekome, da li postoji neko pravilo za to, da li mogu da se zalim radio difuznoj agenciji, ustvari ajde svi da se zalimo, jer ovo jedino u Srbiji ima, na stranim kanalima rijetko gdje se to moze primijetiti.....NERVIRA ME!

Ko još gleda reklame?Oni koji ih plačaju...Da vidiš samo piplmetar! Za prvih 10 sekundi 90% gledališta se diskonektuje s kanala na kom počele reklame...Kikću daljinci več automatski,a menađmenti bacaju pare...Najefikasnije reklame na stadionima...i najskuplje...I bilbordi imaju solidan efekat...Tv reklama najbolja u pozadini kakve scene... Imaš daljinac,pa klikči...Inače,kažu da za takve žalbe nadležna uprava vod...difuzna agencija...Mafija svoju državu...:hahaha:
Da li neko ozbiljan misli da je toj mafiji s ovakvom državom lako?:rotf:

Ja reklame ni ne primećujem:D. Odmah isključim ton i iskoristim to vreme za telefonski razgovor:telefon:...mada, ima jedna mnogo slatka reklama, ona za Fantu kad svi igraju i skaču:zurka:, i mjuzika je super, e nju pustim do daske...ostale... mute.

volim i ja tu reklamu sa fantom. Ali necu da mijenjam kanal, kad gledam neki film ili seriju sto da mijenjam kanal? Ili kad gledam tenis? Ne zelim da mijenjam kanal, a oni mi pojacavaju reklame. To je protiv zakona!

Back