Reklamacija robe u nike prodavnicama

Da li neko zna ko je vlasnik nike šopova po srbiji.Roba loša raspadne se nakon par meseci i neće ni da zamene ni novac vrate.Robu šalju na proveru u jugoinspekt(drzavna firma)gde stancaju odgovore "neadekvatno odrzavanje i korćenje"!A patike nisu jeftine.Deluje da nike šop ima dil sa jugoinspektom jer mi se to desilo 2 put.Ili je jugoinspektorat neovisan?Ako neko ima iskustva da podelimo.Rupa u patikama ali ne hebu zivu silu.Ili ja preterujem pa mi zbog krivog stopala nastala rupa?Patike nisam koristio za trcanje već hodanje.
Ко те тера да купиш Најк?
Ако видиш да не ваљају, мењај бренд...

cim rupe nisu na obe, znaci da ti je na jednoj nozi peta malo drugacija i pri tome ne mislim na deformitete, dovoljno je da malcice, neprimetno iskace i da pravi problem te vrste..
na primer meni je prst do palca duzi od palca (pricam o nozi) i meni tu nekad ume da se napravi mali zuljic na njemu i sad treba da pricam kako su cipele nekvalitetne?

i samo ne znam kako si uspeo da pokusas da zamenis cipele posle tri meseca kad ti za to treba racun..ti cuvas racune od patika mesecima? :eek:
u ecco mozes zamijeniti nakon valjda dvije godine
nije da smo imali potrebe, ali mozes : )

Ко те тера да купиш Најк?
Ако видиш да не ваљају, мењај бренд...
Nije im pisalo na patikama da ne valjaju,kao i svakim drugim.Valjaju mesec dana kao i autodelovi i posle se obrisi oko nosa ako se pojavi greska.Ne postoje reklamacije.Mozes ih tuzit postupak traje godinama odbiju te ko budalu i platis 2000 eur i nikom nista.Dotle su doterali ovu prciju od drzave.Potrosac je idiot i to je to.

u ecco mozes zamijeniti nakon valjda dvije godine
nije da smo imali potrebe, ali mozes : )
ecoo je kvalitet i mozes ih nositi 20 godina...stoji iza svojih cipela.Imam 3 para nikad problema.Postujem!
Nike je obicna prcija i od zaposlenih tamo i od robe koju prodaju..Sakriju se iza brenda i uvaljuju nekvalitetne kopije nikea.I jos imaju obraz da ne zamene osteceno.Ne da vrate novac vec zamene.Nikad vise naravno ali jbg.Nadrkani mamlazi u svakoj drzavnoj prodavnici.Moja greska naravno izbor prodavnice.Ali uglavnom sve te drzavne kopija prodavnice su isti kalup.Prodaju i podvale.

Nije im pisalo na patikama da ne valjaju,kao i svakim drugim.Valjaju mesec dana kao i autodelovi i posle se obrisi oko nosa ako se pojavi greska.Ne postoje reklamacije.Mozes ih tuzit postupak traje godinama odbiju te ko budalu i platis 2000 eur i nikom nista.Dotle su doterali ovu prciju od drzave.Potrosac je idiot i to je to.
Вучић је крив, претпостављам?

Taj nike sop bilo koji po trznim centrima su takvi indijanci i nekultura...greska kupaca je sto tu udju i kupe slazem se niko te ne tera...zajebes se.Kriv je njihov gazda koji uvozi lose kopije nike patika.Ko se zajebe zajebe.Moze jednom proci kroz to i amin.A i da digne malo platu ovim ljudima u sopu previse su nadrkani,neljubazni,nekulturni...bar neki osmeh za robu kojoj je cena 30.000 din....Po srbiji ljudi rade za 50.000/60.000 i onda te neko teroriše za 30.000...Ali što ti reče koji....me tero tamo.Ta ti je dobra nebitno ko je kriv.Jesu li ribice ili pacovi krivi.Ej bre patike se raspadaju od 30.000.
Krsine sa turskih pijaca.

Da li neko zna ko je vlasnik nike šopova po srbiji.Roba loša raspadne se nakon par meseci i neće ni da zamene ni novac vrate.Robu šalju na proveru u jugoinspekt(drzavna firma)gde stancaju odgovore "neadekvatno odrzavanje i korćenje"!A patike nisu jeftine.Deluje da nike šop ima dil sa jugoinspektom jer mi se to desilo 2 put.Ili je jugoinspektorat neovisan?Ako neko ima iskustva da podelimo.Rupa u patikama ali ne hebu zivu silu.Ili ja preterujem pa mi zbog krivog stopala nastala rupa?Patike nisam koristio za trcanje već hodanje.
Nema shta da se zhalish, ochigledno je krsh kvalitet po premijum cenama. Za 10 puta manju cenu si mogao da uzmesh kineske i trajale bi isto
ili duzhe :P

Nema shta da se zhalish, ochigledno je krsh kvalitet po premijum cenama. Za 10 puta manju cenu si mogao da uzmesh kineske i trajale bi isto
ili duzhe :P
Pa vidi obzirom da bi na racunima trebale pisati neke garancije ne pišu im.Ne hebu živu silu na 100 primera je takvih pusti mene.Ali jbg ne mogu kineske njihovi brojevi su kineski.
A nisam kinez kod tih klošara jedino broj nadjoh.Sa vecinom prodavnica se kulturnije dogovoriš.Nike šop nula bodova.Gazda im zaveo diktaturu.Nadam se da će polako ali sigurno taj način sile izumreti.Opasno su sileni ,loša plata je uzrok nadrkanosti.Ali po tim prodavnicama se zahteva bar malo kulture.Ili jednostavno prodavci nisu po zanimanju.Sve preko veze ubačeno i istrenirano da budu psi.

Pa vidi obzirom da bi na racunima trebale pisati neke garancije ne pišu im.Ne hebu živu silu na 100 primera je takvih pusti mene.Ali jbg ne mogu kineske njihovi brojevi su kineski.
A nisam kinez kod tih klošara jedino broj nadjoh.Sa vecinom prodavnica se kulturnije dogovoriš.Nike šop nula bodova.Gazda im zaveo diktaturu.Nadam se da će polako ali sigurno taj način sile izumreti.
Ma da, samo tamo ima tvoj broj please :P
Da si za tu cenu uzeo napolju nike trajale bi ti minimum 10 godina, a ne kao kinesko djubre od 1500 din :P

Kupish bilo gde napolju, batali ovde shalju samo bofl, jer im se mozhe. Uzmesh u Kini nike, na aliju, vetja shansa da tje biti original :P
Ma drug vidi zajebah se ozbiljno nisam nasao broj a trebalo mi pa iskesirao pare mada su mi govorili ne u nike šopove.Gledat cu se komplet oblačiti preko i autodelove preko.Ovde se prodaje roba za žlj trziste.A gde veliki broj da kupiš niko nema?Kad im pitaš bolesno te gledaju kao odakle nam to!
Imam obuće Ecoo po 10 godina ih nosim ovim istim nogama ne odlepe se ne prave rupe,djonovi isti.Ecoo do 20.000 cene i kazu ako ikad riknu donesi nam.Ali bas nikad nijedan problem sa njima.Samo nike ,yeteli telefoni njihov internet,tehnomanije problemi.Ma vidi obuća nekvalitetna strada jbg .Ali ispoštuj kupca kad mu uvaljuješ.Njih uče aroganciji tamo.Ali eto ade molovi,ušća,galerije naši su ali max kafu popit tamo .A i to ću razmisliti.Uvek će biti ovaca za šišanje to im je moto.

Ovo isto rade maltene sve sportske radnje Intersport, Tref, Sport vision, Djak itd. Deichmann je tata za njih.

Protiv zakonito, , ce doći nadam se na prosjački štap da im niko nece ulaziti i kupovati tu krs robu.Niko nije pare našao na ulici.To sve drzava drzi pod kontrolom ugledali se jedni na druge pa se izivljavaju.Sad kad idem preko kupi se ecoo cipele i bez racuna se mozes dogovoriti sa ozbiljnom firmom.Ovi prodaju robu koja moze da izdrzi 2 meseca i kraj priče.3 razredna roba.Da im 100 put dokažeš da nisu u pravu nece te ispoštovati.Debili najgore vrste.

Poslednja izmena:
A nisam kinez kod tih klošara jedino broj nadjoh.Sa vecinom prodavnica se kulturnije dogovoriš.Nike šop nula bodova.Gazda im zaveo diktaturu.Nadam se da će polako ali sigurno taj način sile izumreti.Opasno su sileni ,loša plata je uzrok nadrkanosti.Ali po tim prodavnicama se zahteva bar malo kulture.Ili jednostavno prodavci nisu po zanimanju.Sve preko veze ubačeno i istrenirano da budu psi.
Tigar Pirot, proizvodi kvalitetnu obucu...daju i garantni list na 6 meseci...na opanke daju 6 meseci i nikada nisu imali reklamacija...davno bese, u jednom gostovanju njihov direktor se smejao na markirane patike i reklamacije...rekao je, da na njihove opanke nije bilo nikada reklamacija i da bi oni to odmah uvazili, bez ikakvih protivljenja

Back