Рекетирање удовица погинулих украјинских војника

FpJxeGCXEAExu0W

Кепеца из киева ће удовице убити.
Kepec ce da prodje ko Duche.

А РУС,памти..памти СВЕ за разлику од Србина,просечног!
РУС Вам није заборавио оне лабораторије Бајденовог сина биолошошких Отрова на самом почетку Сукоба!
Рус има све доказе,локације,узорке....

сви ћете се лелујате,ПРЕ ИЛИ КАСНИЈЕ,
Рус има спремљена ЛАСА за Вас,да окончате Ваше бедне Животе као у филмовима ЏОн Вејна.
Sta ocekivati od Srbina koji ima iq ispod 90.

Bitno je da ce ih zakon kazniti, a pogledaj ovu reklamu za prodaju zivota na ruskoj drzavnoj televiziji...Prodas zivot za Ladu...To je ta vojska...
А на којој то телевизији иде ова реклама, наведи ми тачно?
У питању је јефтин украјински фејк који везе с мозгом нема али ликови попут тебе то конзумирају са апетитом.
Побеже ми са друге теме, ниси одговорио како ће се твоји каубоји бранити од циркона?
Можда ће склепати неки овакав јефтини видео а онда ћеш га ти качити.
Јбт, колико си ти пиглу, страшно!

ukrajinci su antiRusi kao hrvati antiSrbi, to im je bit postojanja, nemaju istoriju, tradiciju, kulturu samo masu falsifikovanom istorijom

nadam se da nasi domaci balkanski ukrajinci nece proci ovako. nego, jel jos uvek botovi bodre ukrajince u smrt, gde su ovi sto su pisali da ce ukrajina pobediti? evo daje vam svet 40 tenkova, sine mnogo ste zaebani... zaebali vas.

u samo jednom danu, za 24h Rusi su ispalili vise projektila nego ameri u nekoliko ratova zajedno, cisto da imate predstavu u kom pravcu ide svet
a u kom pravcu ide Srbija - Rusi su finansirali pad africkih rezima onako kako je zapad radio, to govori o poslednjim desavanjima u Srbiji, smena rezima i vlast patriotama, sada je smesno ali necete se smejati dugo :) svi parametri kazu da ce leteti perje

Bitno je da ce ih zakon kazniti, a pogledaj ovu reklamu za prodaju zivota na ruskoj drzavnoj televiziji...Prodas zivot za Ladu...To je ta vojska...

Не продај живот за ладу ....

већ узми туђе ђивоте за кадилак .. мерцедес.. бентли .. ферари

Vietnam-War-Song-Countdown-Header.jpg

А на којој то телевизији иде ова реклама, наведи ми тачно?
У питању је јефтин украјински фејк који везе с мозгом нема али ликови попут тебе то конзумирају са апетитом.
Побеже ми са друге теме, ниси одговорио како ће се твоји каубоји бранити од циркона?
Можда ће склепати неки овакав јефтини видео а онда ћеш га ти качити.
Јбт, колико си ти пиглу, страшно!
Pa sigurno je da se vise ne emituje, jer je iskompromitovan na suprotnoj strani...Neko je rekao "alo ljudi skidajmo to". normalno da ce se to desiti.. Ali to ne menja cinjenicu da se na ovakvim ispadima moze videti sustina...

Pa sigurno je da se vise ne emituje, jer je iskompromitovan na suprotnoj strani...Neko je rekao "alo ljudi skidajmo to". normalno da ce se to desiti.. Ali to ne menja cinjenicu da se na ovakvim ispadima moze videti sustina...
Опет немушто покушаваш да објасниш твој промашај?
Никада такав спот није био на руској ТВ, никада!
Рекох, јефтин фејк за људе твог менталног склопа (табула раса)!
понекад пробај да неку информацију провериш пре него је окачиш!
Него, што ми побеже са друге теме? Ти, као длугомир, окачиш лаж па када и сам видиш да је лаж, ко последњи пувањак сакријеш се у мишију рупу и ћутиш док не прође?
:bljak:

Back