Rekao sam joj da mi se svidja, da li sam pogresio..

• Začetnik teme Začetnik teme D1cA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pogrešio si i ispao si šonja i ona je videla da si šonja i otkačila te, 'oće da se udalji jer vidi da si "labav"...i skroz je razumem
ovo ti je dobra lekcija, sledeći put nemoj da srljaš sa izlivom emocija, više će te poštovati kao muškarca
umereno u tome
i ne trčkaj za njom ko pitchke da vido nisi jer postoji jedna gruzijska poslovica koja kaže - “Žena je kao sjena: ako trčiš za njom izmiče se, ako trčiš pred njom trči za tobom.”
razmisli o poslovici

Bas ti znas da je on sonja.

Znamo se od prosle godine, ove godine smo se bas zblizili, video sam da joj se svidjam, ali nisam odma reagovao, bio sam hladan i pustio svoje emocije da cine svoje, raskinula je sa deckom i mislim da je to zbog toga. posle desetak dana sam osetio da mi se svidja i rekao joj to, ona je samo odgovorila da trenutno nije za veze, a 5, 6 dana pre toga sam imao prilike da je poljubim i video sam da je ona i ocekivala to. Da li sam joj kasno rekao ili sta ? posto mislim da vise nije to to, ne dopisujemo se vise toliko cesto cujemo se jednom dnevno i to samo na foru sta radis i to, a do pre toga smo se dopisivali mnogo vise, da li da pokusavam dalje ili da pustim da sve to prodje, u opste ne znam sta vise da radim...

nikad priznati nekome da ti se svidja

to najbrze ohladi ljude:(

Ne ne ne sve radiš naopako, moraš je kuditi, ismevati kad i de stigneš, prozivati za sve što treba i ne treba, naći slabu tačku pardon tačke pa lomiti tu de je najslabija, treba da pomisli da si bolji od nje, što najverovatnije nije tačno al nema veze, znači moraš tako malo da se foliraš i da sereš, kad završiš taj performans onda ćeš je taman pripremiš za nekog ko će joj ko čovek reći to što ti nisi umeo il smeo. I eto ti dok skapiraš de si pogrešio ona će nekom drugom širiti noge. Naopaki, naopaki ljudi.

Ne ne ne sve radiš naopako, moraš je kuditi, ismevati kad i de stigneš, prozivati za sve što treba i ne treba, naći slabu tačku pardon tačke pa lomiti tu de je najslabija, treba da pomisli da si bolji od nje, što najverovatnije nije tačno al nema veze, znači moraš tako malo da se foliraš i da sereš, kad završiš taj performans onda ćeš je taman pripremiš za nekog ko će joj ko čovek reći to što ti nisi umeo il smeo. I eto ti dok skapiraš de si pogrešio ona će nekom drugom širiti noge. Naopaki, naopaki ljudi.

ona ce UVEK da siri noge za onoga kome ona OCE da siri noge bez obzira sta ovaj radio ili ne radio

Screen_Shot002.jpg

nisi ali one vise vole ovako da im pricas :zper: :lol:

Back