Потпуо се слажем са твојим мишљењем али на велику жалост, данас само то преостаје и ништа друго. Јер ми је мука од свакодневних прича по медијима како су сви ангажовани да се смањи вршњачко насиље. Па оне дебилне рекламе у којима познати говоре "стоп вршњачком насиљу" а оно све веће и веће. Па кретенски билборди са још кретенскијим порукама. Деца су само копија родитеља од којих су минимум 60% комплетни ментоли. Са ментолима не можеш никако другачије него голом физичком силом и то оном најбруталнијом.Žao mi je deteta, ali ima jedna stvar koju moram da kažem. Taj klinac je morao jednom da se suprotstavi njima, a ne da čeka pomoć koja očigledno neće stići. Dakle, udaraj ih dok možeš, pa posle dobij batine. A sutradan dođi u školu sa štanglom u rancu, pa i ako ti niko ništa ne bude rekao tog dana, tvoja štangla treba da progovori umesto njih. Da je samo jednom od tih nasilnika polomio koleno, cevanicu ili lobanju, niko ga više ne bi pipnuo.
Данас су елита у друштву певаљке и водитељке *****, фудбалери и слични ретарди. Држава се као нешто бори против насиља а оно све веће. Зато ништа друго не преостаје него да грађани сами крену да узимају правду у своје руке јер наше политичаре апсолутно заболе кур...ц за грађане а нарочито за децу. Када их видим како се пренемажу и како су забринути повраћа ми се. Намерно то раде јер су јако болесни зато што они у суштини уживају у свим тим мукама добрих људи и народа.
Зато ова жена треба да пусти мужа, брата или било кога ближег да се обрачуна са родитељима те дебилне деце на најбруталнији и ужасавајуће суров начин а онда да помогне сину да се он исто тако обрачуна са тим будалам који су то радили.